עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by et_gershon,

שלום. לאחרונה יש לי במחשב מדי פעם ובמיוחד במשחקים כמו קאונטר רסרטים פתאומיים. ניסיתי להוסיף עוד מאוורר אבל זה לא עזר. אני לא חושב שזה בעייה של חום! כשביטלתי את האפשרות לפי המדריך בסטיקי לרסטרטים אוטומטיים זה עדיין עשה בלי מסך כחול! מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה,איתי.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. היי יש לי איזושהי בעיה במחשה כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק אין תצוגה על המסך, אין ביפים, המאווררים מסתובבים ומפסיקים ושוב פעם כך כל הזמן גם כאשר ניתקתי את הכל חוץ מהמעבד, אותו דבר (אין צפצוף) אני חושש שהלוח אם נדפק מארז NXZT LEXA אינטל Q6600 לוח אם GIGABYTE P35C-DS3R זכרון OCZ PC2-9200 1150X2 כרטיס מסך MSI 8800GTS 640MB ספק OCZ600SXS כרטיס קול AUDIGY 2 ZS תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by napster911,

היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  4. היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור

5. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש ותצוגת המסך שלו. באופן אקראי הצבעים משתנים ואחרי כמה שניות זה מסתדר (צירפתי תמונה, לא הכי ברור אבל עדיין רואים). לפני שאני הולך לחנות... האם זה אכן בעיה בחומרה? מדובר בכ. מסך משולב בלוח אם ובנוסף הבעיה התרחשה לי גם על המסך של הBIOS...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by flatout,

תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. שלום רב לכולם . קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/ המפרט שלו הוא: מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3 דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz ספק כוח 600 w Silverstone ומארז על הנייר אני מבסוט עליו ממש השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?) אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07 בבקשה עזרה מכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. שלום, יש לי נייד של סמסונג בן 4 שנים עם ווינדוס 10 והוא עובד בסדר עד שאני מנתק לו את החשמל מהקיר. הוא היה בסדר עד שהחלפתי לו את הSSD והתקנתי מחדש את המ"ה. אני לא מבין מה בדיוק הבעיה ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא מידע מועיל בנושא. למישהו זה במקרה קרה? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? כרגע בכל פעם שאני רוצה לנתק את המחשב מהחשמל אני קודם מכבה אותו ורק אז מוציא. תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RefUser,

שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by nuctornal wisdom,

באחד מהכוננים שלי (WD 320 KS), התחילו bad sectors לפני כמה חודשים, עשיתי chkdsk /r והבעיה הסתדרה. היום התחילו שוב בעיות של bad sectors, הרצתי שוב chkdsk והפעם אחרי שהבדיקה הסתיימה אי אפשר לגשת לכונן, אני מקבל שגיאה the parameter is incorrect, ובdisk management הוא מופיע כ RAW , מה לעשות? recuva, אגב, יכולה לגשת לכונן הזה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מריץ MEMTEST כבר 4 שעות וזה עדיין רץ ורשום לי PASS 7 ואין שגיאות השאלה שלי היא ככה : יש ברשותי שני זיכרונות שכל אחד מהם הוא 1 גיגה בייט , השאלה שלי אם הוא רץ 4 שעות ועבר PASS 7 האם הוא עבר על שני הזיכרונות ואין שגיאות או שהוא עבר רק על זיכרון אחד ואם אני ישאיר אותו עוד 4 שעות הוא ימצא לי שגיאות בשני ? איך אני יודע אם הוא עובר על שניהם ? אני מריץ MEMTEST X86 V4.10 ... (זה עדיין מריץ אני רושם ממחשב אחר ) תודה רבה לכם .

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ranyr,

הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by Assassin,

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Artist,

במחשב חדש שהרכבתי לחבר שלי שאני מנסה להדליק אותו המאווררים מסתובבים רגע ואז הוא נכבה. אין ציפצופים במחשב יש לוח של ASUS עם הנורה הירוקה שדולקת אם יש מתח והנורה דולקת. במחשב אחר (שלי) לפעמים הוא לא נדלק. אני לוחץ על POWER ולא קורה כלום עד שהוא נדלק ופועל ללא בעיות. תודה לכל מי שיכול לעזור. עריכה (כדי לענות על שאלות שבבוודאי תשאלו): המחשב של חבר שלי חדש לחלוטין והרכבתי את 2 החיבורים של המתח. עריכה2: ניסיתי לפרק כל דבר שאפשר ולאפס את הביוס

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... הבעיה שלי היא כזו...בהפעלת המשחק המסך נכנס למצב של "POWER SEVING MODE" ונכבה... הקולות של המשחק נשמעים ברקע אבל המסך שחור...בכיבוי המסך והדלקה נירשם על המסך "POWER SEVING MODE" המסך מחובר למחשב עם כבל "DVI"...למחשב מחובר גם מסך טלויזיה עם כבל "HDMI" וגם שם המסך הופך לשחור כאשר המשחק עולה...על המחשב מותקנים גם המשחקים "FAR CRY 3" ו "NEED FOR SPEED החדש" ואתם אין לי שום בעיה... המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 - 64 BI…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. Started by רון88,

אז קיבלנו היום את המחשב מ-TMS בחולון. אפשר לראות את המפרט השני בקישור: כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS 10 PRO HEB מה-USB (התקנה מקורית של מייקרוסופט מהאתר), הוא מגיע לשלב של בחירת הכונן. אבל לא משנה מה עשיתי שם בגדר הידע הבסיסי שלי הוא כותב אזהרה/הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין כי חסר התקן או משהו. אני יכול ללכת למשרד לצלם את ההודעה אבל הייתי עוד יותר שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי זה. אגב בהודעת השגיאה מצויין משהו שקשור לביוס. מה צריך לעשות? אני פשוט לא גר קרוב לחולון אז זה נסיעה ארוכה וגם הם סוגרים היום בשתיים ולא בטוח שיידעו לעזור. בטלפון הם אמרו שפשוט צריך להגיע. עוד שאלה קטנה. קנינו מחשב עם מסך והכבל HDMI לא …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by mr.eke,

אהלן .. כל פעם שאני במחשב או סתם באינטרנט פתאום המחשב נתקע ולא זז הוא יכל להשאר כך חצי שעה והוא לא יזוז הדבר היחיד שיש לי לעשות זה ריסטרט וזה דיי מעצבן כל פעם לעשות וגם זה יכל להרוס.. למישו יש פיתרון? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shronxx,

יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:

• 9 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.