עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אמא שלי מתלוננת שפריהנד נתקע (אם אני ל טועה רק חולנות הכלים מופיעים ולא כל התוכנה) והיא צריכה לעשות ריסט. זה קורה בעיקר כשגולשים באינטרנט באותו הזמן. אמי היא גרפיקאית והיא מתעסקת עם קבצים גדולים בפריהנד. האם הפתרון הוא פירמוט והתקנה מחדש של windows 98 או החלפה ל windows 2000, או שמא הוספת עוד 256 מ"ב של זיכרון וביטול הswap יפתרו את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by itaysp,

שלום, קניתי לסבתא שלי מחשב וקיבלתי אותו אתמול.. התקנתי לה כל מה שצריך ועכשיו אני רואה בלוח בקרה "קישור אלחוטי" ושם יש "התקן אינפרא-אדום מובנה". מה אני עושה עם זה? מה זה נותן לי? ואיך משתמשים בזה? תודה, איתי

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אחי נעל את המחשב שלנו בבית ואני לא יודע איך לפתוח את זה ? הוא כותב לי תשם שלו ולהכניס סיסמא מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 32k צפיות
  4. אהלן חבר'ה! הרבה זמן לא ביקרתי כאן... (שנת חורף) לפני כמה ימים, כשהדלקתי את המחשב, גילית שהמסך לא מקבל אות מהמחשב. המחשב עובד אבל לא משדר למסך. הנחתי שהבעיה בכרטיס מסך ולכן החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק אולי הכרטיס התחמם יתר על המידה. כשנגעתי בו - הוא רתח! אני לא מבין גדול, אבל הוא היה ממש חם, הרבה מעבר למה שהוא אמור להיות (כך אני משער). כיביתי את המחשב ונתתי לו להתקרר. הדלקתי שוב לאחר כחצי שעה ושוב, המחשב לא שידר למסך, אלא שהפעם גם נשמעו שלושה צפצופים בהדלקת המחשב (שגיאה כלשהיא כנראה). הנחתי שכרטיס המסך נדפק, הורדתי את המחשב לאחת מחנויות המחשבים הקרובה לביתי ושם בישר לי הטכנאי שאכן כרטיס המסך לא תקין וצריך להחליף. העניין הוא שהכרטיס ממש נראה חדש! אומנם קניתי …

5. Started by ozzo,

כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by SHLOMI71,

יש פתרון לנושא? איך אפשר לשנות את הגדרות האבטחה? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

8. Started by BDD,

כאשר אני מחבר את המחשב עם קבל HDMI או DisplayPort אני מקבל תמונת מסך גדולה ואן לי שליטה ברזולוציה של המסך בכדי לכונן אותו מה עושים תודה

9. Started by udi,

הפעלתי את המחשב מחדש וכאשר WINDOWS עלה הוא הודיע על זה שהוא מצא חומרה חדשה והתקין לי כונן CD ROM חדש שלא נמצא במחשב איך אני יכול לבטל את החלטת המחשב על המצאות כונן חדש במחשב. כונן הCD ROM שום כ - H+H DVD-ROM DVD 707B SCSI CDROM DEVICE PROPERTIES אל תבינו אותי לא נכון הייתי מת שיהיה לי כונן SCSI נ.ב יש לי כונן DVD אבל הוא נמצא על כונן G תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by גל עודני,

היי יש לי RYZEN 5 3600 ובנתיים יש לי את המאוורר שמגיעה עם המעבד והוא לא עושה עבודה כל כך טובה אז אני מעוניין לקנות קירור איכותי ולא יקר מידי (200ש'ח מקסימום) את מה אתם ממליצים לי? אני משחק משחקים כבדים על גרפיקה טובה. RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה. VALORANT וAPEX על הגרפיקה הכי טובה... מפרט מלא מצורף תמונה של פנים המחשב מצורפת

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,

14. Started by avram,

שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by shyby,

שלום, מישהו מבין יכול להגיד לי איזה גריז לשימון המאורר של כרטיס המסך יש ? כי כל החומרים ששמתי פשוט התאדו עם החום .

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Avi952,

לאחר איזה חוסר פעילות של המחשב לאחר בערך חצי שעה כאשר אני מנסה ללחוץ על משהו או להפעיל משהו, הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום. הדבר היחידי שאפשר להזיז זה את העכבר, ואני צריך ללחוץ על הריסט צריך את עזרתכם - זה כבר בלתי נסבל! אם זה עוזר אז אני עובד עם Windows XP Professional SP3, תוכניות שרצות ברקע: NOD32,Daemon Tools,Comodo Firewall Pro בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ilankt,

שלום, קניתי מחשב חדש, והמסך שיש לו הוא מסוג T23A350 של סמסונג. למסך חיבור VGA וחיבור HDMI, כלומר, ללא חיבור DVI. למחשב יש כרטיס מסך R9 280X של Saphire. אני מתלבט איך לחבר את המסך למחשב: 1. כבל HDMI. 2. כבל של DVI ל-VGA בעזרת מתאם. מה אתם ממליצים? למישהו יש נסיון עם המסך הזה\סדרת מסכים הזאת? אני רוצה להוסיף שכשניסיתי לחבר את המחשב נייד שלי למסך בעזרת כבל HDMI, התצוגה הייתה נוראית (הכ.מסך של הנייד הוא ATI Mobility Radeon HD 5470) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. התקנתי לפני 4 ימים ווינדוס xp הכל עובד יופי (ברוך השם - טפו טפו טפו) רק בעיה אחת (בנתיים, שלא נדע) שאני פותח את סנדרה אני מקבל מסך כחול ! http://rotter.net/User_files/nor/3db241ca66fe010c.jpg למה זה ? בווינדוס 98 הכל עבד סבבי בבי (אם הסנדרה כמובן) מב לעשות ? אני ממש צריך את התוכנה !

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. Started by hatzhaik,

לאחר ניסיון (ע"פ pinout מאיזה אתר) לבנות כבל נתונים לפלאפון התקלקלו לי רוב היציאות של ה USB במחשב. יש לי 6 יציאות מאחורה ו2 מקדימה ורק משהו כמו 3 עובדות מאחורה ומיקדימה עובדת אחת אבל גם עם כריזות פעם עובדת ופעם לא והשנייה לא. וכל היציאות שלא עובדות אז שאני מחבר משהו אז מופיע לי הודעת בלון כזה ליד השעון של התקן USB לא זוהה וניסיתי כמה התקנים ואף אחד בהם לא עובד. מה אתם אומרים יש סיכוי לתקן את זה ? (לא הצלחתי למצוא דרייברים תואמים) הלוח שלי זה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=179&modelmenu=1 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by Le-Fay,

זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, בזמן האחרון כל תזוזה גורמת למחשב שלי להתקע. אני לא מדבר על להרים את המחשב ולנער אותו, ממש תזוזה של מילימטר, כל נגיעה תוקעת אותו. לפעמים הוא קופא - כמו לאחר נסיון אוברקלוקינג כושל, ובפעמים אחרות הוא פשוט מופעל מחדש (restart). לא ביצעתי על המערכת הזו שום אוברקלוקינג מעולם. ואין לי שום רעיון מה הגורם לבעיה. או בעצם יש לי יותר מדי רעיונות, בריסטרטים חשבתי להאשים את ספק הכוח, הקיפאון נראה קשור למעבד, אבל כיוון שהבעיה קשורה בתזוזה חשבתי שאולי ההארד-דיסק מעורב... ??? בקיצור ממש אין לי כיוון. המעבד המדובר הוא Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J , ההראדיסק …

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  22. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, הרכבתי היום את המערכת החדשה שלי: מעבד: Intel Quad 9550 2.83 GHz 12MB Cache לוח: Gigabyte EP45-DS3R גרסאת ביוס: EP45-DS3R F7 זכרונות: 4GB OCZ DDR 2 800Mhz Reaper שתי בעיות: 1. כשנכנסים לביוס, משום מה ה CPU Clock Frequency מראה לי 2.66 GHz, למרות זאת ב-Vista המערכת מזהה את המעבד בתור 2.83 2. Vista מזהה שיש לי רק 3.25 GB של זכרון RAM כשבעצם יש 4GB. מה יכול לעזור במקרה כזה? אמרו לי שאולי עדכון של הביוס יכול לעזור? אני מעוניין גם לעשות אוברקלוק וחשוב לי שכל הנתונים בביוס יהיו מדוייקים. איזה תוכנות כדאי להתקין כדי למדוד מהירות CLOCK במדויק? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by guval222,

קניתי מחשב חדש ונתקלתי בשגיאה 0x80070017, יש לי הרבה נסיון עם פירמוטים התקנות וכדומה,לא נתקלתי בשגיאה כזאת קודם לכןניסיתי אפילו להוריד גירסה אחרת של וינדוס - צרבתי כמה פעמים גירסאות שונות של וינדוס 7 64 ביט -על המהירות הנמוכה ביותר, ועדיין באמצע ההתקנה , ב 53% או 77% פשוט מתקבלת השגיאה . אשמח לפיתרון מהיר אובד עצות..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by omri2423,

לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.