תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, מידי פעם בזמן האחרון קורה לי מקרה מוזר המחשב מתחיל להגיב כאילו הctrl לחוץ למרות שהוא לא לא משנה מה אני לוחץ זה כאילו לחצתי אותו עם ctrl (לדוגמא אם אני מנסה לגלגל את הגלגלת בדף אינטרנט זה עושה זום) השאלה שלי היא אם יש איזה כפתור שאני בטעות לוחץ עליו ואז זה קורה משהו בסגנון ctrl-lock או שיש לי בעיה במגעים של אחד מכפתורי הctrl?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח בשום פנים ואופן לחבר מחשב לטלויזיה שלי בחיבור hdmi ניסיתי לחבר גם את המחשב הנייח שלי וגם את המחשב הנייד שלי שמצליחים להתחבר לטלויזיות אחרות בבית אבל הם לא מזהים את הטלויזיה חיבורי ה-hdmi של הטלויזיה ככל הנראה תקינים מכיון שהם עובדים עם הממיר ניסיתי עם כמה כבלים שכולם תקינים ניסיתי גם לכבות ולהדליק את הטלויזיה ולחבר ולנתק אותה מן החשמל אני קצת אובד עצות במה הבעיה מכיון שהטלויזיה התחברה בשבוע שעבר למחשב samsung smart tv 32 inch UA32EH4500
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו פתאום כל האותיות asdw "התבלבלו" הכל עבר מהחלק השמאלי של המקלדת לחלק הימני COUGAR DEATHFIRE - מקלדת המערכת הפעלה שלי זה וינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לפרמט תמחשב ואני לא מוצא תBOOT בשביל שאני יוכל להגדיר תכונן דיסקים לראשון עכשיו לא פירמטתי תמשחב הזה בחיים קיבלתי אותו מדוד שלי המחשב הוא IBM אני לוחץ F1 כדי להיכנס לBIOS שם לוח האם:IBM ThinkCentre A50 (אני חושב בדקתי באברסט) בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת איפה הBOOT הזה נמצא תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, המחשב מסרב לעלות. לאחר לחיצה על כפתור ה ON יש ביפ אחד(כפי שהיה תמיד) ואז המחשב נתקע בבדיקת זכרון-רואים רק MEMO ואפילו לא את כל המילה MEMORY. אחרי כמה ניסיונות של הדלקה וכיבוי זה עבר את בדיקת הזיכרון ואז נתקע. ניסיתי עם זכרונות אחרים,ספק אחר ועדין אותה בעיה. יש הצעות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר חצי שנה עושה לי את הבעיה הזאת (כן רק עכשיו החלטתי פחות או יותר לפתור ) אומר לי שיש לי רק 256MB בזיכרון, חשבתי זו הבעיה בזיכרון והוא דפוק,אבל מסתבר הכנסתי עוד 256MB של זיכרון למחשב מסוג DDR333MHZ משו ג'נרי לא זוכר איזו חברה..אהה כן...SAMSUNG אני חושב..ואני לא יודע אם הוא זוהה או לא אבל הוא אומר עדיין שיש לי רק 256MB זיכרון זה כזה לא רציני... קיצר מה אני עושה??? =\ תודה רבה לעוזרים זו בעיה ממש מעצבנת אני ממש אודה למשהוא אם הוא ידע לפתור את זה Gigabyte K8NSPRO Athlon 64 3000+ 512MB Kingston 400MHz x1 (1 Stick) GeForce FX 6800 NU 128MB DDR II אממ עוד פרטים? לא חושב שזה גם ככה משנה... גירסת הביוס שלי זה 1.41
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים אני די חדש פה יש לי בעיה במחשב חדש ... זה המפרט שלו מעבד: 0003AMD Socket-939 Athlon 64-Bit לוח-אם: GigaByte GA-K8NF-9 nForce-4 chipset זיכרון: Dual channel TWINMOS 1 GB DDR 400 Mhz כרטיס-מסך: GigaByte NVIDIA PCX6600 128-Bit 128-MB DDR דיסק-קשיח: Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer כשאני ממזער סוג מסויים של משחקים בחלונות הכל טוב אבל כשאני בה להעלות אותם חזרה ולהמשיך לשחק אז המחשב עושה ריסט אני בטוח שאין שום בעיה בחומרה היא חדשה והכל עובד לי פצצה זיכרון ללא שגיאות נבדק ! מה יכולה להיות הסיבה לזה ? מה מפריע לו לעלות שוב תמשחק ? מופיע מסך כחול שמיד נעלם מצביע על התנגשות מסויימת ... זה בעיה אחת בעיה שניה היא ששאני לא מצליח להתקין את הגיר…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ביום חמישי באמצע משחק נתקע לי החמשב, עשיתי ריסט ואז הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס. נסיתי להתקינו מחדש ללא הצלחה, ניסיתי לחלק לפרטישן ללא הצלחה. רק ביום שישי בבוקר הצלחתי להתקין וינדוס(מקורי מהתחלה) על פרטישן אחת, כל ההרד דיסק, בדקתי הכל בבנצ'ים למיניהם ותוכנות איבחון שיש באתר, והכל נראה בסדר. אין לי מושג מה גרם לזה, אבל נשארה בעיה-מהירות גלישה מאוד איטית, למרות שמהירות ההורדה תקינה. אני עובד באינטרנט. אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
*אם המחשב מתנתק ממקור חשמל, הוא לא יעלה לאחר מכן ורק איפוס ביוס עוזר. *אם המחשב היה כבוי כ-10 שעות, שוב, הוא לא יעלה אלא אם כן מאפסים את הביוס. *כרטיס הקול המובנה מתחיל לעשות רעשים ולקטוע את הקול אחרי נגיד יומיים שהמחשב היה דלוק. בוא נגיד שאני כבר זוכר כל פינה ששיניתי משהו בביוס... מקומם. יש מה לעשות או שרק בדיקה בחנות ממנה קניתי את הלוח והפעלת אחריות יכולה לעזור?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של Gigabyte מדגם DS3 ומארז Compucase 6919. משום מה הפרונט אודיו לא עובד. כמובן שחיברתי אותו בלוח אם. בספר של הלוח לא מצויין כלום מלבד העובדה שהחיבור קיים. כנ"ל בספר של המארז. בוודאי שביצעתי את כל הדברים הטריויאלים כמו לבדוק את האוזניות/מיקרופון וכו'... מישהו מכיר את הנושא ? נתקל בזה ?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסט עצמאית, לא קשור לכלום בלי שום הודעה פשוט נפילה עצבנית... למה זה יכול להיות ? אולי בגלל שזה ספק סופר ג'נרי ? (500W ב90 ש"ח :-) CD-GAL) על המערכת הזאת P4 2m Cache 3.0 Ghz 64Bit Giga0byte GA-8I945GMP 2X256 667Mhz 160 SATA 2 HD WD NEC 3540A תודה מראש, חן
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, מחשב חדש שנקנה לחבר gigabyte z790 ud ax G.Skill DDR5 Trident Z5 Neo RGB F5-6000J3040G32GX2-TZ5NR 2x32GB 6000Mhz CL30 i7 14700k 850w corsair כרגע בהרכבה והם לא מצליחים להדליק אותו עם יותר מסטיק אחד. הסטיקים תקינים. ביוס שודרג לגרסה f8. קיבל תשובה מgigabyte שהם מקבלים תלונות על דברים דומים והם יוציאו בעתיד עדכון לביוס שיסדר את זה. האם תשובה הגיונית? מה יש לעשות ביינתים? מסך שחור לא עולה כלום כשמחובר יותר מסטיק אחד
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חיבור USB יש ניתוק פתאומי עלי לנתק ולחבר בשביל שהיא תחזור לחיים או לאתחל מה עליי לעשות בכדיי למנוע את התופעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד נטבוק 10" של lenovo. עבדתי איתו אתמול בלילה ופתאום הוא פשוט נתקע עד הבוקר. בבוקר הוא התחיל בתהליך של תיקון אתחול ולא הפסיק לטעון יום שלם עד עכשיו. זה המסך שמופיע כבר כל היום:
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-