עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orpee1,

מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אז ככה, יש לי מחשב בן 5 חודשים בערך.מהחודש ה 2 בערך התחילו לי מסכי BSOD לעיתים רחוקות יחסית(נניח פעם בשבוע). את ההרידסק יש לציין העברתי מהמחשב הישן עליו היה XP, התקנתי ווינדוס 7 והסרתי את המערכת הפעלה הישנה דרך הניקוי דיסק של W7. היום המסכים הכחולים מאוד התגברו ומאתמול בלילה ובאופן שוטף כל הפעלה של מסנג'ר מיידית יוצר BSOD אבל עם קובץ SYS ספציפי : asmthub3.sys העליתי בעבר בעיה כאן לגבי ה BSOD וכחלק מהייעוץ אז ומידע כללי אלה הדברים שביצעתי עד עכשיו : עדכנתי BIOS CHK…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  2. יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים אתר מסויים שמתמש בג'אווה התחיל להתנהג לי מוזר. חלק מהאובייקטים מופיעים וחלק לא. הדבר קורה רק עם כרום, ב IE הבעיה לא קורית, הבעיה שאני לא רוצה לגלוש ב IE. לא נתקלתי בתופעה באתרים אחרים, רק באתר הספציפי הזה, הג'אוה בדפדפן מעודכן לחלוטין ואין שום תוספים שרצים (ניטרלתי את כולם על מנת לוודא שאחד מהם לא גורם לבעיה). מצ"ב סקרינשוטים להבהרת הבעיה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון: הבעיה כפי שהיא מופיע בכרום, שימו לב שהכפתורים למעלה תקינים, בעוד הכפתור "filter" ו "catagories" לא תקינים: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/?action=view&current=TL2_zps08e2c307.jpg ככה זה נראה ב IE לשם השוואה: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhub…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  4. אהלן טוב, מפרט קודם כל: E6300 GigaByte S3-965P 2x 1G DDR 2 667 mhz Kingston x1950pro 512mb ואני עם Windows XP Pro.. זה אולי נראה לכם ויסטה בתמונה אבל זה רק סקין יש לי בעיה מוזרה.. עד לפני שבועיים ככה המחשב היה בסדר גמור..עבד טוב והכל חלק עכשיו הוא מתחיל לפשל..הוינדוס פועל לאט (לא הותקן וינדוס חדש או משו בזמן האחרון) וזה כולל הכל..העתקת קבצים מכונן D ל D . קובץ של 100 מגה לוקח לו איזה 10 שניות..משו מפחיד משו בליבות מוזר..או המעבד >_< הנה למשל תמונה של ה"ביצועים" במנהל התקנים , במנוחה כשכלום לא פועל: כמו שאתם רואים הכל יופי טופי, 1% CPU..ליבה לא מתאמצת.. אבל אם אני מחלץ קובץ RAR..תראו איך הוא מגיב: ליבה אחת פשוט בשמיים וכל המחשב מקרטעע ואי אפשר לעבו…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yz101,

הרכבתי מחשב לפי המפרט: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL כל פעם אחרי שאני מתקין מערכת הפעלהXP PS2 וכמה דרייברים הוא נתקע כל הזמן, עד שבסופו של דבר הוא לא עולה יותר. יש הודעות של "כתיבה מושהית נכשלה". עדכנתי את הBIOS לגרסה 12 (האחרונה). מה עוד יכול לגרום לזה? איך אפשר לבדוק שהרכיבים תקינים?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by L1ron,

http://img706.imageshack.us/i/53673210.png/ והורדתי גרסה חדשה. מחשב נקנה אתמול.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  10. שלום. אני מעוניין להחליף את הקירור שיש לי על המעבד. הקירור שקיים כרגע הוא הקירור stock שהגיע עם המעבד עצמו מהחנות. לפני שאני קונה היטסינק חדש החלטתי לנסות ולראות אם אני מצליח להבין איך לפרק את ההיטסינק הקיים. הבנתי שבשלב הראשון אני צריך להרים את ידית הפלסטיק הנמצאת בצד התושבת. בשלב השני הבנתי שצריך לפרק את הקליפסים המתכתיים שמחזיקים את ההיטסינק משני צדדיו וכאן נתקלתי בבעיה, לא ממש הצלחתי להבין איך אני משחרר את הקלפיסים ומשחרר את ההיטסינק מאחיזתם. קצת חששתי לעשות ניסויים. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה אמורים לעשות בשלב הזה אני אודה לו מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Zephyer,

שלום. יש לי בעיה מוזרה במיוחד - הGTX260 שלי נוטה לא להציג את הוינדוס מהרגע שהוא נטען, אם יש דרייבר רלוונטי במערכת. למשל, בSAFE MODE, זה כן מציג את המסך. לעיתים התצוגה נטענת טוב, לעיתים זה מה שקורה - ממש לשחק רולטה. יש לציין שזו בעיית תצוגה בלבד - הוינדוס נטען באופן תקין, שומעים את הסאונד, ואפילו המסנג'ר מתחבר אוטומטית. אני נאבק בבעיה הזו המון זמן, אבל נשבר לי לשבת שעה על איתחולים כל פעם שאני צריך לאתחל... האם למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה, Zephyer

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by composite,

יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by nadav_g,

אתמול קניתי לוח אם חדש חיברתי אותו וחיברתי את המעבד המחשב עובד 5 דקות ונכבה בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה. פתחתי את המארז והצמדתי לו מאוורר של בית על הרמה הכי גבוהה עדיין אותו דבר מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Ofri Shachar,

שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 3emi,

לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי בעיה , שאני מפעיל את המשחקים : Gta3 \ C&C generals \ mafia אני רואה רק את הרבע העליון השמאלי של המסך... זאת אומרת.. כל הרבע הספציפי הזה.. מרוח על המסך.. אני יכול להוזיז את העכבר לחלקים האחרים שאני לא רואה.. ולנסות להמר איפה הכפתורים... למישהו יש מושג? אם זה עוזר. התקנתי את ati refresh rate fix \ catalyst 3.2 המחשב שלי : amd 1900mhz radeon 9700 pro 512mb windows XP תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by L1ron,

למה זה קשור? http://img532.imageshack.us/img532/7598/aaaatxc.jpg (באדום) , מה משפיע על זה וכו'..האם יש קשר עקיף או ישיר לזיכרון פנימי? תודה מראש עם אפשר קצת בהרחבה על הPF

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  21. כרגע אני יושב מול מחשב נייד חדש הרגע נפתח,מעלה התקנת וינדוס אקס פי,הכל טוב ויפה מסיים הרצה של הדרייברים בתחילת ההתקנה ומופיע לי מסך כחול?מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום רב, המערכת הנוכחית שלי (ראה מפרט מחשב משמאל) מתנהגת בצורה מחשידה - יש בעיות בעליית המחשב הרבה לפני שלב מערכת ההפעלה. למשל אני מדליק את המחשב - המאוורר של המאיץ הגרפי על מקסימום ואין תצוגה על המסך. בדקתי מגעים, ניתקתי כוננים קשיחים וכו הבעיה המשיכה עד ששלפתי 2 מתוך 4 מודולים של זיכרון הפנימי שלי זה הזכרון שלי: CORSAIR 8GB TWIN2X4096-6400C5 (2GBX4) 800MHZ CL5 המחשב עלה. יש לי סיבה לחשוד שאולי הבעיה היא בזכרון. אם כן אשמח להמלצה על תוכנה טובה (לאו דוקא חינמית) שתתן לי תשובה ברורה. אולי אפילו אנצל את ענין האחריות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Four,

היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  24. שלום , יש לי מחשב של DELL inspirion 5010 משום מה שאני מחבר אותו למטען האינטרנט לא עובד , והמחשב עובד ממש ממש לאט... משהו שהתחיל לקרות לי בימים האחרונים... יש לכם אולי מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by shapin,

היי, הכנתי BOOT DOK של ווינדוס 8, הDOK הוא 32GB, האם אני יכול להעביר אליו עוד דברים, או רק אחרי שאפרמט אותו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.