עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by FARKASH7,

המחשב נתקע על הלוגו של הביוס לאחר ההדלקה ולא ממשיך. ממה זה יכול להגרם?

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Eli.P,

שלום לכולם יש ברשותי דיסק אופטי שיש בו עבודות ישנות אבל הבעיה שלי שאין לי כונן שקורא אותו ואני לא רוצה להשקיע 300 שקל כדי לקנות כונן אז שאלתי היא היכן אני יכול להעביר את הקבצים שיש בו לדיסק רגיל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by bbdd612,

שלום כבר כמה ימים שהמסך נכנס לי לPower saving mode איך שאני מדליק אותו. המחשב עצמו עובד ושומעים שהווינדוס עולה. השאלה אם זה בהכרח בעיה בכרטיס מסך ואם יש משהו לעשות חוץ מלהחליף אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  6. מסך pc2go, לא מצליח להגדיר אותו לכן לא מסתדר עם הרזולוציה, חיפשתי דרייברים לא מצאתי. בהגדרת מסך ב אקס פי אין את הדגם הזה ברשימה, לכן אני שואל עם משהוא יודע או מכיר איך מסדרים את זה ואו יודע איפה אפשר להוריד דרייברים אז תודה................

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by baruchiro,

אוקיי. יש לי דיסק קשיח שהייתה בו מערכת Windows 10. היו לו הרבה מחיצות משנה קטנות כאלו, חלקם שחזור וחלקם הפעלה כנראה, אז מחקתי את כולם. חשבתי שאם הוא לא יצליח לעלות, אני אעשה Repair דרך דיסק און קי וזה יסתדר. אבל זה לא הסתדר. (לא לדאוג, יש לי גיבוי ואני משחזר שוב.) ניסיתי להבין מה קורה. זה לא שאין לי טיפה נסיון, בדרך כלל יש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב, אבל בדרך כלל אני פותר בעיות כאלה עם grub של לינוקס. אז לסיכום- יש לי מחיצה אחת (C:/), עם הקבצים והתיקיות הרגילים של Windows, אבל אין שם שום תיקיית boot, ואין מחיצות נוספות. עשיתי FixMBR בעזרת EaseUS Partition Manager, לא עזר. (הכונן מחובר למחשב בעזרת מתאם. …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ranran,

תמיד שאני מתקין משחקים של EA כגון MOST WANTED NBA ודוגמא לעכשיו אפילו FIFA 2007 אני מגיע לשלב של ההסכם שלא רשום לי בוא כלום (מוזר) ואז התמונה הזאת וזה קורה רק בווינדוס הזה בוינדוס אחר באותו מחשב אפשר המחשב עם DX9 הכי חדש של 2006 אני דואג לעדכן אז מה הבעיה? עריכה: אוקי מצאתי תבעיה לעוד מישהו היה בפורום ומה שרשמו עזר לי תודה אפשר לנעול..

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לחומרה אבל אני מניח שכן.. אז הינה: יש לי: 7800gt amd 3800+ x2 2gb ram asus sli premuime עכשיוו כאשר אני מפעיל את המחשב ובא להריץ את וורקרפט הכל רץ סבבה, לאחר כמה שעות של עבודה במחשב, כאשר אני נכנס לוורקרפט, מתחיל משהוא מוזר, לפי פראפס הוא רץ רגיל ב65 פריימים (ויסינק), אבל אני רואה את התמונה לא חלק, מקרטע כזה.. קשה להסביר... כאילו יש לאגים במשחק זה גם בא לידי ביטוי בכך שאני מנסה להשתמש בעכבר כדי לזוז על המפה אז במקום לסחוב אותי לאורך המפה הוא מקפיץ אותי לסוף. אותו דבר בערך בא לידי ביטוי גם בדמו של SERIOUS SAM 2, כאשר הפריימים רגילים אבל אם אני מזיז את העכבר קצת ימינה למשל הוא מקפיץ לי אותו עד הסוף ימינה. ניסיתי הכל: את כל הדרייורים לכרטיס מסך.…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. קניתי לא מזמן כרטיס מסך Geforce 6200 ויש לו רק יציאת DVI (אין VGA) כזאת: מהמסך 19 אינצ' שלי יוצא כבל DVI עם החיבור הזה: האם אני צריך לקנות ממיר לכבל שיוצא מהמסך (לא הכרטיס!) בגלל שחסר לו באמצע כמה פינים? שיהיה זהה ליציאה של הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by avidanb,

היי, אני מנסה לפתור תקלה המחשב של ההורים שלי. אי אפשר להדליק אותו אחרי שהוא נכנס למצב שינה. הוא נדלק רק אחרי שמנתקים את הכבל חשמל שלו מהשקע ומחברים שוב.- אז הכל עובד תקין. אם מנסים להדליק אותו (מזיזים את העכבר, לוחצים על המקלדת, לוחצים על הכפתור POWER ) המחשב לא עולה חזרה וכתוב על המסך NO SIGNAL... מדובר במחשב נייח, עם מערכת הפעלה WIN XP . מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by arkadygo,

היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוך ואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by matteo,

אחים שלי מחשב יחסית דפוק אבל הבאתי אותו המחשב בעת ריסט עושה שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא במצב של דוס(שחור לבן כזה) חשוב להזכיר זה עוד לא במצב של וינדוס בכלל זה לפני הוינדוס אחרי הביוס מי שהבין וינדוס אני לא בטוח שמותקן בכלל עכשיו אחרי שזה מבקש שם משתמש וסיסמא אחרי 3 ניסיונות לא נכונות הוא עושה system disabled וזהו ועוד משהו בביוס אי אפשר לשמור את ההגדרות יענו בחלון של (שמור הגדרות וצא מהביוס .... וכו'.... האפשרויות פשוט לא ניתנות ללחיצה) תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by blackmore,

מחשב חדש https://www.tms.co.il/60614 מגיע לטמפרטורות גבוהות המעבד מגיע במאמץ בסטרס טסט לבין 89-93 והכרטיס ל80 יציב במשחקים המעבד נע בין 78-83 תלוי במשחק ובעומס הכרטיס במשחק 75-79 הטפרטורה משתנה לפעמים יותר נמוך גם עשיתי בדיקה עם דלת פתוחה ירד בערך 10 מעלות עשיתי עוד בדיקה עם דלת סגורה וכל המאוררים על פול ירד 10 מעלות מחשב חדש נקנה לפני 4 ימים בTMS מה יכולה להיות הבעיה RTX2080TIOC I7-9700K

17. Started by eladbu,

שלום לכולם בזמן האחרון מופיעים לי בלו סקריננס של ווינדואס על המסך ככה פיתאום בלי שום הודעה מוקדמת אני יודע שיש איזושהיא דרך לנתח את זה ולדעת מאיפה נובעת הבעיה! מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cluber69,

כשאני מנסה לחפש מוש באתר מופיעה לי השגיאה הזו: http://img210.imageshack.us/img210/5963/13038655fw5.jpg למטה בשורה רשום משו על c/wundows/system 32/shdoclc מה זה אומר? איך אפשר לפתור תבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Qtec,

היי בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות שרק התגברו.. ניסיתי כל מיני דברים, בסוף חיברתי את הלוח לספק אחר של 250W (בלי לחבר את כל המאווררים, כוננים וכו), והוא עבד. יש לי שתי שאלות- 1) האם יכול להיות שהעמסתי יותר מדי על הספק? (HEC 300AR-T ---> 2.8b, 512 ddr 333, segate80gb 7200 ,gf4 ti 4600, צורב, כונן דיסקים... ,wd 4gb 5400rpm , ארבעה מאווררים- 2 80ממ גנרי, 1 92 של זלמן ו1 של Tt 120mm עם לדים. (כנראה שהבעיות התחילו אחרי שהוספתי את המאוורר Tt) ). 2) האם ספק 500W יתאים? והאם זה בסדר? ---> KSP 500W ActivePFC

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח asus maximus xii hero Z490 מעבד I9 10900K זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI ספק כוח אנטק 1300W המחשב על אוברקלוק בקטנה כבר חודשיים בערך ופתאום אני עובד בווינודוס לא תחת עומס פתאום נכבה לגמריי המחשב ונדלק מגיע לביוס איפסתי את ההגדרות חשבתי מזה שוב לפניי שעולה לווינדוס נכבה ונדלק הוא הגיע למצב שהלדים בזכרונות נדלקו וגם של הלוח אבל כל המאווררים לא נדלקו פירקתי את הספק כוח כי זה נשמע משהו בחשמל שמתי אחד זהה כמו שלי חדש עדיין עושה את הבעיה החזרתי את הספק שלי וכרגע הכול עובד עשיתי בנצמרק של 3DMARK שצורך הרבה חשמל והכול עבר בלי בעיות יש לי גם מגן ברקים של GPT שהמחשב מחובר אליו האם זה יכול להיות הבעיה? מישהו נתקל או יכול להגיד לי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by cad5011,

יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by N1Ahi,

אני משחק איזה רבע שעה, פתאום המסך הופך לשחור ואז יש הודעה במסך No Signal .... והמעלות של הכרטיסי מסך ומעבד מאמץ מלא בתוכנה OCCT מעולות ... אז מה יכול להיות הבעיה ? יש מצב שזה המסך עצמו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה יש לי XP וקניתי מחשב חדש... לאחרונה ראיתי שהפיירוול אצלי סגור ואני לא יכול להפעיל אותו בגלל שגיאה מסויימת.(שמופיעה בתמונה למטה). בדקתי שזה לא איזה וירוס שהתשלט לי על המחשב עם nod32 מעודכן וגם השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy וגם ZONE ALARM (התקנתי אותה אחרי שגיליתי את השגיאה), ולא התגלה כלום במחשב. למישהו קרה דבר כזה? יש לכם מושג איל פותרים את הבעיה הזאת? מקווה שתעזרו לי , מאור.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by The-Magician,

יש לי בעיה במחשב, המחשב מסרב לעלות לווינדוס יש לי מסך כחול כזה אבל אין לי הודעת שגיאה הגירסא של הווינדוס היא Windows 7 Ultimate אני כרגע כותב מהמחשב אבל במצב בטוח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.