תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
פתאום היום מקס פיין 2 החליט להפסיק לפעול בהגדרות הבאות: 1600X1200@high כאשר מופעל דרך המשחק הAA על 2 או 4 המשחק קורס ומודיע הודעת שגיאה כזו: an error has occured in the graphics engine .try to downgrade your screen mode and\or other settings by pressing the options menu in MAX PAYNE startup dialog MAX PAYNE requires a directx 9 compatible display adapter Error P_D3D::alocate MAP - create texture failed: out of videomemory כאשר אני מפעיל על AAX3 זה עובד... : וכאשר ביטלתי את הTRIPLEBUFFER זה הפעיל גם AAX2 נורא מוזר שתבינו, רק היום פתאום זה תוקע לי את ההודעת שגיאה הזו! זה מה שמוזר!
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אחרי הפרמוט המחשב מסרב להתקין לי את המערכת הפעלה.... מחיצה שונה אולי משהו? תודה מראש לכולם .. (סליחה על הגודל של התמונה..) כל עזרה תעזור אני די נואש... הבעיה מופיע לקראת סוף ההתקנה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה. המחשב שלי מגיע למצב טעינה של הוינדוס (אתם יודעים הריבועים האלה שרצים על המסך) הוא טוען טוען טוען טוען טוען וממשיך לטעון. עכשיו אמרתי אולי זו בעיה בוינדוס... אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס וראיתי שלוקח לו המון זמן להגיע למסך הכחול שאמור להראות איפה להתקין תוינדוס וכו'... עכשיו שמתי לב שכתוב שם על כונן C לא מכיר(unknow) בקיצר מה אני עושה עכשיו? שאני מגיע למסך הזה והוא מראה לי על איזה כונן להתקין תוינדוס המחשב ניתקע. מה לעשות עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מספר חנויות שמציעות מטען למחשב הזה , ואני לא יודע במי לבטוח ובמי לבחור.(מי מוכר גנרי ומי מקורי) המטען שלי הפסיק לעבוד ,ורק לפעמים הוא עובד.. ככה שאני צריך שזה יהיה כמה שיותר מהר. עד עכשיו היה לי מטען שקבלתי מIBM כששלחתי את המחשב לתיקון בגלל בעיות תוכנתיות ומטען תקול (שאגב המטען התקול היה המקורי של הדגם של המחשב שלי) יש לי שתי שאלות : 1.כמה מטען מקורי הכי פושט אמור לעלות לי ? נראה לי שהמטען שיש לי עכשיו מתומחר פחות מהמטען שמגיע עם המחשב שלי. 2.איך אפשר לדעת מי מוכר מקורי ומי גנרי? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 4200+ 2 ליבות .. עכשיו שנכנסתי למשחקים היו לי בהם לאגים ... לא קשור לתרד הקודם ( עדיין יש תקיעות במשחקים ו FPS נמוך ) אבל שביטלתי ליבה אחת ... לא היה לאגים ... הלאגים יסתדרו . יכול להיות המשחק לא עובד טוב עם ה2 ליבות ? אותו דבר עם המסנגר הוא פועל חלק עכשיו ... ששולחים לי הודעות אני רואה תחלון של ההודעה חלק מקודם ראיתי עם לאגים .. איך אני מבטל תליבה לתמיד ?... אבל שאני יוכל להחזיר אותה .. תודה פשוט הכל עובד מהר ! !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב …
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה hardware monitor found an eror והמחשב מפנה אותי או ל windows או להגדרות bios מה הבעייה שיכולה להיות ואיך פותרים אותה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. יש לי במחשב שלי user אחד על שמי. כשהדלקתי אותו עכשיו הוא קבע user זמני, עם תמונת מסך חדשה, ונתן הודעה שאומרת שהמחשב קבע יוזר זמני וכל הקבצים שאשמור על היוזר הזה ימחקו. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה??? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?! הייתי מצלם תמונה אם היה אפשר, אבל ברגע שהוא עושה את זה המחשב כאילו על PAUSE ואיאפשר לצלם
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני ופתאום שאני מחבר אותו כתוב לי: "הדיסק בכונן F אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" מה אפשר לעשות? אני חייב לאתחל את הכונן או שיש דרך לסדר את זה?! תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב השבוע ומאז יש לי בעיה בקריסה של המחשב בהפעלת משחקים נתונים תכניים Intel core 2 E5500 GIGABITE GA41-DT G4 RAM ATI REDON 1900XT WINDOWS 7 64BIT כשאני פותח משחקים כגון: assassin's creed 1 call of duty 4 וכד'( משחקים ישנים שיכולים לעבוד על המחשב) המשחק נפתח אבל ברגע שהוא מסיים לטעון, המחשב קורס לגמריי. כלומר המשחק עצמו נפתח אבל ברגע שמתחיל עיבוד של המשחק עצמו האנמציה ישר המחשב קורס. -בעיה של חום לא יכל להיות כי הטמפ' בכללי בסדר והמעבד/כ.מ אפילו לא מספיק להתחמם. -דרייברים של כ.מ עדכני כנל DricetX 9 לפי דעתי זה קשור איכשו לכרטיס מסך או לספק כח, כי ברגע שצריך עבודה של עיבוד במשחק המחשב ישר קורס. מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
העבירו לי במעבדה דיסק קשיח ממחשב ישן לחדש וכשאני מנסה להפעיל אותו אז מופיעה ההודעה הזאת : אין גישה אל J:\. אין אפשרות לבצעה את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט . התקשרתי למעבדה והם אמרו שאין מה לעשות , מה השטויות האלו? מישהו יכול להציל אותי ועוד מיני רבים של קבצים חשובים ? תודה מראש . נ.ב - למחשב יש 3 דיסקים קשיחים כולל הדיסק הסורר . עריכה : פתאום שמתי לב שהמחיצה השנייה כן עובדת כלומר רק חצי כונן לא עובד , זה נהייה מוזר מרגע לרגע...
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש פה אני אשמח לקצת עזרה קניתי למחשב בחדר השני כרטיס רשת אלחוטי - USB - של Edimax, הדגם: EW-7711USn חיברתי למחשב, זה מחשב נייח עם Windows 7, על הקופסא של הכרטיס כתוב בגדול Supports Windows 7, נשמע טוב. הכנסתי את הדיסק, בפנים יש ספריית Windows7 שבתוכו יש Setup. נכנסתי לSetup, התקנתי, ובמסך שאני אמור לראות רשימת רשתות אלחוטיות אני רואה את התמונה PS1 שצירפתי. טוב נכנסתי למתאמי רשת, ראיתי את מה שרואים בPS2 שהוא לא זמין. לחצתי כמובן כפתור ימני - הפוך לזמין, הוא כותב "הופך לזמין.." "זמין" ואז כשהpopbox נסגר זה עדיין לא זמין. כשאני מנתק את הUSB של המתאם רואים את התמונת מסך של 3 (כלומר לא מוצג גם המתאם רשת) זה נשמע כאילו הדרייבר לא הותקן טוב אבל מוז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, Win7 מע' הפעלה, 64 ביט. בניסיון לעדכן תוכנת אנטיוירוס של avg מתקבלת הודעת שגיאה שבכותרת. בניסיון להתקין מחדש את ה avg או להתקין את האנטיוירוס של מייקרוסופט מתקבלת אותה הודעת שגיאה. לציין שבהתקנת ה win היו בעיות בביצוע update אך סודר ע''י התקנת כל מיני patch. כך שה update של win עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח NF7 V2 וזיכרון מסוג GEIL 2X128 3200, שמתי את הזכרונות כפי שכתוב בספר ב DIMM2 ו-DIMM3 כי מלפני זה הביוס הראה לי DDR333 אך הבעיה עדיין לא נפתרה, זה אמור להיות כך ? וגם המחשב נתקע פעם או ביומיים שהוא קיים..למרות שהטמפרטורות נמוכות 24-מחשב 35-מעבד
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-