עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.

2. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?

3. Started by yaloner,

שלום לכולם, כש-4 הרדיסקים שונים נהרסים במחשב אחד במהלך 3.5 שנים זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. לפי מה שאני יודע, אפשר להאשים רק את הספק הג'נרי, ככה שאם אחליף אותו, אין סיבה שיהיו עוד בעיות. אני צודק ? או שאולי לוח האם (ASUS) או רכיב אחר כלשהו יכולים לגרום לזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף. בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם. בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neo יש דרך לבדוק את העניין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by StrikeEagle,

HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך (תראו אותו במפרט אין לי כוח לכתוב ) ולאחרונה שמתי לב שכאשר אני משחק GTA3 ו"בחזרה לטירה הנאצית" התמונה נתקעת לפעמים לכמה שניות וזה התחיל לפניי כמה ימים....קניתי את הכרטיס מסך באפריל וועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור! יכול להיות שהוא נדפק?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב HTPC שכרגע אני משתמש בו כמחשב ראשי זמני (היה לי נייד שנשרף לו לוח אם). ועכשיו גיליתי, שמהמחשב בוקע רעש סטטי מוזר. הרעש לא מגיע מהדיסק הקשיח, אלא מכיוון הספק כוח (או משהו שנמצא לידו). הרעש קורה כאשר : מזיזים את סמן העכבר. הרעש נפסק ברגע שמשחררים את הסמן כאשר אני גולל עם הגלגלת של העכבר, יש רעש מסוג קצת שונה (צליל גבוה יותר) בקצב של הגלילה, כמובן נפסק כאשר הגלילה נפסקת פעילות דיסק קשיח, ואני שומע הבדל ברור בין הרעש שהדיסק קשיח עושה לרעש הסטטי הזה. הרעש הסטטי קיים גם כאשר הדיסק קשיח מנותק. מכייון שהרעש נשמע מכיוון ספק הכוח, והיה לי ספק ג'נרי, החלפתי אותו עם Hiper 425W ששכב לי בארון. זה ממש לא שיפר את המצב, להפך הרעש הסטטי החמיר. זה גם לא בא מהרמקולים מכיוון ש…

8. בנוסף יש לי 2 דיסק קשיח 1T כל אחד + SSD 60GB האם הספק 600W של Thermaltake יעבוד ונמערכת תיהיה יציבה אם לוח אם Z68 + מעבד i7 2600K או לוח אם 990FX+ מעבד FX1150 עם הכרטיס מסך GF570GTX או AT6970 ? תודה

9. שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by faceless,

אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הבעיה נמשכת דיי הרבה זמן, בהתחלה חשבתי שזה התנגשויות חומרה, וכו' וכו' המליצו לי לעדכן את הביוס, [ עודכן בהצלחה, רק חבל שלא מצאתי עדכון מהשנה או שנה שעבר רק מ 2003 ] , בכל מקרה, שקלתי שיש התנגשויות בין הכרטיס קול של C-media ובין הכרטיס מסך של , NVIDIA GeForce FX 5200 עליתי לKSP, לבדוק את העניין כי הופיעו לי כל מיני הודעות מוזרות על power hardware monitor משו כזה וכל מיני בעיות עם ההרידסק, אז בקשר לבעיה האחרונה הם טענו שכל הצפצופים שלי נובעים שאחד הקליפסים של התושבת של המאוור מעבד היה פתוח ושאין שום בעיה , שבוע המחשב עבד חלק , בלי צפצוף אחד, בנתיים קיבלתי עד פס זכרון של 512, החלטתי לעשות ניסוי ולהחליף את הזכרונות אולי משם נובעות כל הבעיות שלי , ושוב, יומיים המחשב עבד חלק ב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

My cd burner as i said Lite-On... just kill all of my cd's , every burn process failed and it starts to pissing me off..! what can i do ?? At first it was rarly... but now it RUIEN all of them, simply as that.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! לפני כ חודש קניתי את הצורב של סוני דגם: CRX175A . ועכשיו פתאום לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, והגם כשאני ניגש לכונן הדיסק כאילו ריק. לא התקנתי כלום, לא נגעתי בכלום, זה קרה כאילו ללא שום סיבה בכלל. השאלה שלי היא , האם הבעיה היא פיזית והצורב נידפק? או שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה? ובכללי אין לי מזל אם מוצרים שאני קונה, נראה לי שאם רוצים לקנות משהו שיעבוד צריך לקנות אותו בלפחות אלפי שקלים וזהו!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. זו מערכת AWIA ישנה ואין לי את המחבר הנכון אני לא יודע מה השם של החיבור הזה זה בעצם 4 פינים יש לי תמונה של החיבור במערכת אני מחפש מלא זמן ולא מוצא את השם של החיבור או אותו לקנייה .. אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לקנות כזה או איפה להשיג תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. יש לי לוח אם P4C800 E עם הארדיסק SATA . אני רוצה לחבר הארדיסק נוסף כ IDE רק כדי לגבות את תוכנו ופשוט לא מצליח. ניתקתי את הצורב והתקנתי את הHD במקומו, אח"כ ניתקתי את ה DVD והתקנתי את ה HD במקומו... ניסיתי כל קומבינציה של גימפור וקבעתי בביוס שהמחשב יעלה רק דרך ההרדיסק הקבוע שלי. במקרה הטוב (וזה באמת רק המקרה הטוב) הצלחתי להעלות את הXP אבל ה HD הנוסף בכלל לא נקרא ע"י ה"מחשב שלי" - פשוט לא קיים. לבסוף אמרתי לעצמי שאולי כדאי לחבר לשקע IDE בנפרד אבל גיליתי להפתעתי שיש לי רק שקע IDE אחד על לוח האם ולא שניים. מה לעשות? בבקשה את עזרתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by biotech326,

היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. קניתי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס עכשיו אני בא להתקין את התוכנה של המצלמה ותראו מה קורה: זה מתחיל להתקין ואז זה נישאר על זה: http://loading.co.il/uploads/1062904400.jpg ולא ממשיך בהתקנה, אתמול השארתי את זה אולי 5 שעות וזה לא עזר...פשוט לא זז... יש לכם אולי פתרון? התוכנות שפועלות ברקע הן: איי סי קיו, אנטי וירוס, חיבורי רשת שזה לא מוגדר, התחברות לאינטרנט, התוכנה של המקלדת והוצאת חומרה באופן בטוח... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by Nightbeat,

הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by may-zohar,

לא ידעתי שזה כל כך בעייתי חלק אומרים שצריך תוכנה חלק אומרים שצריך חומרה כגון כרטיס קול או מודם או שניהם יחד עם full duplex ולבדוק הגדרות של מיקרופון ואם החיבור למיקרופון הוא במודם עצמו ניסיתי את הכל כמעט עדיין לא מצליח הצילו בבקשה זה מעצבן שדבר כ,כ בסיסי הוא כ"כ מסובך

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by emann,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  23. שלום לכולם - קיבלתי כרטיס מסך חדש, אז נאלצתי להזיז את כל ההארד-דיסקים (2 הארד דיסקים ו-SSD אחד) למקום יותר נמוך במארז. - כשסיימתי הכל והדלקתי את המחשב, שמתי לב שמערכת ההפעלה לא עולה וה-BIOS לא מזהה את ה-SSD. מסתבר שנשברה חתיכת פלסטיק בתוך הקונקטור SATA של ה-SSD (Samsung 840 EVO 256GB). ניסיתי לחלץ את חתיכת הפלסטיק מתוך הכבל - והיא נפלה ואבדה (עדיין מחפש). הפינים עדיין תקינים. אלבום עם תמונות להמחשה: http://imgur.com/a/XlcBj/embed יש פיתרון כלשהוא? ניסיתי לדחוף שם חתיכת קרטון קטנה ולקבע את הכבל עם סלוטייפ, לא עזר בינתיים. אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yossihaz1,

שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…

25. חבר שלי קנה מחשב חדש בחלקים מ pch הרכיב אותו אבל כשמדליקים את המחשב הוא נכבה ישר לאחר 10 שניות בדקנו את החיבורים והכול ולא מצאנו את הבעיה מה זה יכול להיות ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.