תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היתחדשתי לי בכרטיס הזה מלפני שבוע ועל הפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייברים קיבלתי הודעת שגיאה על "Zero Display Service Error" את האמת הכרטיס עובד מצויין כל עוד אני לא עושה OC שמאמץ אותו (משחק כמו STAR WARS EMPIRE AT WAR תוקע אותו בזמן OC), הנה לינק של ההודעה שקיבלתי http://img132.imageshack.us/my.php?image=atimo8.png ממה שחיפשתי ב-SERVICES של WINDOWS מצאתי רק את "Wireless Zero Configuration" (הגדרות Wi-Fi)...
-
- 14 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחי הקטן נכנס למקום שהוא לא היה צריך להכנס וחטף וירוס קטלני ש"העלים" לו את ההארדיסק, חסם לו את הקישוריות לאינטרנט וכו'... כשאני מפרמט את ההארדיסק בעת התקנת חלונות xp, אני מקבל בסיום הפירמוט את ההודעה הבאה: .setup was unable to format the partition the disk may be damaged Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. לאחר חיפוש הנושא בפורום - יש לי רק מחיצה אחת (אחת של 8 מגה-קבצי מערכת והשניה - הכונן). …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב והוא הראה לי את ההודעה הבאה a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart חשבתי שיש בעיה עם הפלופי ולכן ניתקתי אותו מהמערכת אבל עדיין ההודעה ממשיכה להופיע אני ישמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי לפתור את הבעיה תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בזמן שהמחשב עובד לו לתומו..השגיאה מופיעה בתמונה.. היום גיליתי שהיא מופיעה הרבה כשאני לוחץ על הדיאגנוזה בכרטיס רשת..כנראה זה קשור צילמתי את המסך שיהיה אפשר להבין איך מסדרים את זה? http://jpg.co.il/view/5083af641e7b1.jpg/ תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחיבור מכשיר MP4 ליציאת USB,מופיע הודעה: 'התקן עם HI SPEED USB, ויציאת USB במחשב אינה HI SPEED ' ההודעה בחיבור המכשיר גם ליציאות האחרות של המחשב (במחשב החדש אין את הבעיה) איך ניתן לפתוא את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי היום את המשחק LFS וכשאני מנסה להפעיל, רושם לי : "Could not detect any suitable screen modes". אני לא זוכר ממתי זה התחיל אבל בעוד כמה משחקים זה עושה לי בעיה כמו משהו עם "T&L Hardware".... ולא רק במשחק אחד! אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך אבל אין לי מושג איך לסדר ואין מצב שככה זה היה מההתחלה שקניתי את המחשב :s05:. יש לי ג'יפורס אמ אקס 440 64MB ופעם שיחקתי במשחק מלללללללללאאאא זמן בלי שום תקלות... גם אצל אח שלי הוא הפעיל את המשחק + עוד משחק שרשם לי את ה"T&L" הזה... עם ג'יפורס 2!!! מה לעשות?!? אולי קשור לדרייברים או משהו :s05: תעזרוווו לי בבקשהה!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, במסך הראשון בו יש את הריצה של הזיכרון והמחשב בודק איזה כונן קשור לאיזה כבל (המסך בו לוחצים על Del ומגיעים לביוס) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Secondery IDE Channel no 80 connector cable installed החלפתי את שתי כבלי הIDE (גם הראשי וגם המשני) ועדיין אותו דבר האם יש למישהו מושג במה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, רכשתי WD GOLD 8TB שהגיע אליי היום. הרכבתי אותו במחשב ובנסיון להפעיל אותו קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה זה אומר? האם רכשתי דיסק תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כפותחים את המחשב, לפני עליית הוינדוס, כתובה הודעה a problem found on the hardware monitor get info in the power tab וצריך לבחור DEL לביוס או F1 להמשיך. בקיצור, נכנסתי לביוס, לpower ושם ל-hardware monitor: בשורה של סיבובי מאוורר היה בסביבות RPM1400 וזה היה מסומן באדום (כנראה שזו הבעייה), טמפ' המעבד 50 מעלות (מעבד אינטל). רציתי לדעת מה השגיאה? האם מספר סיבובי המאוורר באמת לא תקינים? הטמפ' לא תקינה? מה צריך לעשות? ד"א, המחשב לעיתים נתקע או עושה רעש של ריסט והמסך פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום אלא רק לכבות - זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכן ההודעה The instruction at "0x69024358" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read . Click on OK to terminate the program היא חוזרת על עצמה שלוש פעמים כאשר הכתובות או מה שזה לא יהיה משתנות
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP, לאחר הפרמוט ניסיתי להריץ על המחשב את המשחק FM 12 והוא מחזיר לי שגיאה 0xc0000005 יש לציין שהמשחק עבד בלי בעיה לפני הפירמוט גם כן עם ווינדוס XP. למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מתשמש ב partition magic 8 שאני מנסה לעשות פעולות על כונן המערכת אני כמובן חייב לעשות אתחול מחדש ,לפני ה windows עולה הוא מנסה ליישם את השינויים ואז אני מקבל הודעת שגיאה error 27 - cannot lock drive
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מסוג dell inspiron n5110 ושרציתי לפרמט win7 דרך USB אותו קיבלתי שגיאה 0xc0000098 הפעולות שעשיתי עד עכשיו: 1.ניסיתי להשתמש במדריך הזה: http://www.prime-expert.com/articles/b18/fix-0xC0000098-windows-bcd-does-not-contain-valid-os-entry.php אבל ללא הצלחה, בשלב המחיקה קיבלתי הודעה שהקבצים שאותם אני מנסה למחוק לקריאה בלבד. 2.פרמטתי את המחיצה של הBOOT (זאת ששוקלת 100 מגה) בעזרת ההתקנה מהCD. 3.קיבלתי בsystem recovery options בstartup repair שיש תקלה במחיצה D (מה הקשר? היא ריקה מתוכן(קיימות מחיצה C שעליה המערכת הפעלה וD שעוד לא התקנתי עליה כלום)). אחרי שבחרתי ב"תיקון" קיבלתי הודעה שBOOT MANAGER לא קיים... 4.חזרתי חלילה על פעולה 3 ו-startup repair לא מצא הפעם שום תקלה …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי הודעה בפתיחת המחשב - " אין אפשרות להפעיל את התכנית מאחר ש DAQExp.dll חסר במחשב שלך." איך מסירים את ההודעה הזו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב נייד יציאת מיני DP ואני מחברה עם כבל למסך ביציאת DP רגילה. מידי פעם אחרי כרבע שעה שהמחשב לא עובד והמסך נכבה כשאני שב להדליק את המסך הוא נכבה ונדלק פעמיים ואז מופיעה לי הודעת שגיאה שתמונתה מצורפת פה. סוג הכבל הוא מה שבקישור הזה: http://ksp.co.il/?uin=23056 איך אני יכול לסדר את זה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לאחר שחזור מערכת בוינדוס 7אני מנסה לפתוח תוכנה (טלגרם למחשב)וזו ההודעה שמופיעה לי ומסרבת לרדת מהמסך...גם לאחר הסרה והתקנה מחדש של התוכנה מה עושים איתה???תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להפעיל חלק מהתוכנות במחשב שלי קופצת לי ההודעה הבאה : The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application. אני לא יכול למחוק תוכנות או להתקין מחדש. פירפוקס וגוגל כרום כן עובדים. ניסיתי להריץ את הפקודה הנ"ל sfc /scannow אבל היא נתקלת בבעיה כאשר היא מגיעה ל-81% ואני מקבל את ההודעה הזו: Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log" ניסיתי גם להשתמש ב system restore אבל גם זה לא עובד. מחקתי והתקנתי מחדש את microsoft visual c++ 2005, 2008,2010 גם לא עבד. מערכת הפעלה: Windows…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-