עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רציתי לדעת איפה אני מוצא את הסוללה של לוח האם במחשב פינטיום 4 ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by taotao,

חיפשתי קצת מידע חקרתי פה ושם ובגדול זה הHyper-Threading Technology זה טכנולוגיה של אינטל שמכפילה את המהירות של המעבד משהו כזה עכשיו פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס חדש (HOME) ובוינדוס הישן (PRO) היה לי בתפריט התחל מין אופציות כאלה לא שנגעתי בהם או משהו אבל אופציות של זה לא יודע בדיוק מזה אבל היה רשום את הHyper-Threading Technology בפנים עכשיו אני שואל אם אחרה הפירמוט אני צריך להפעיל את זה מאיפשהו ביוס או משהו לעדכן את זה כי המחשב קצת איתי לפי דעתי (לא נראה לי שזה מזה אבל שיהיה) עכשיו הורדתי מהאתר של אינטל את ה Hyper-Threading Technology Test Utility עכשיו שאני מפעיל אותו הוא עושה בדיקה למעבד לציפסט ולביוס הבדיקה למעבד ולביוס עוברות בהצלחה ולציפסט לא למה? הוא לא תומך בזה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אמרו לי שיש כזה דבר פרד טוריאני וחמור טוריאני ולא קראתי שיש דבר כזה מישו יכול להגיד לי אם קיים דבר כזה?

5. Started by kfir91,

מה לעשות? זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp [ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH] אלה המשתני סביבה שלי: [ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH] לא רואה שם משהו חשוד

6. Started by Greave,

ברכות, לפני כשלושה ימים באמצע משחק המחשב ביצע ריסט לעצמו. אם נכנסים לפרטים, תחילה המסך נכנס ל-Safe Mode (כמו במצב של Standby), אור הסידירום נדלק "כאילו" הוא קורא, ואחרי בערך 6-7 שניות המחשב עושה ריסט. אחרי הריסט קולות של סירנה נשמעים הנפסקים רק בכיבוי של המחשב. תחילה חשבתי שמדובר במצב שקורה רק במשחקים, אחרי כן נתגלה לי שהבעיה חוזרת בכל מצב של עבודה "קשה" - כלומר צפיית סרט, עשיית Benchmarks וכו'. למעשה הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לגלוש... כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמפעילים את התאים: -המחשב עובד מצויין כבר הרבה זמן. -לא הייתה איזה פעולה חשובה שקדמה לבעיה (אממ, האמת שניסיתי להתקין משחק והמחשב קרס, אבל חוץ מזה כלום) -מדובר בבעיה בחומרה 100%. על המחשב עומדים לי שני גיר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by VajDa,

שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by bjnhv,

packetloss^^ יש אפשרות בדוטא לראות את הסטטים של הרשת - יש לי פינג באיזור 80 אבל יש פוקט לוס של 15% לפעמים וזה גורם לחלק מהלחיצות לא להקלט. המשחק היחיד שאני משחק זה דוטא ככה שאין לי כ"כ אפשרות לבדוק אם זה משהו ספציפי למשחק הזה אבל זה לא סביר כי חברים שלי משחקים בו באותם שרתים ואין שום בעיות. מדובר במחשב ישן ככה שיתכן שזה בעיה בו אפשרות נוספת זה בעיה בראוטר שאני מחובר קווית אליו tplink td-w9980 ואפשרות אחרונה שזה ספק האינטרנט - 018 אקספון. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה ואיך למצוא אותה (לא מכיר תוכנות שיכולות לבדוק ביצועי ראוטר או כרטיס רשת של מחשב) אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by shloosh,

לפני שהווינדוס עולה(XP) יש הודעה על בשם NTLDR is missing ואז שנלחץ ctrl+alt+del לעשות ריסט... או שיש הודעה שבה הוא רושם detecting array.... ושום דבר לא עולה!! למישהו יש מושג????

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by mhnuemhnue,

שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by lazy-bones,

אז ככה.. המחשב אחרי כמה זמן מחליט להפעיל את עצמו מחדש..... זה מעצבן!!!!!!!!!!!! קודם כל לפני שאני ממשיך אני ממש מצטער אם אני לא בפורום המתאים... אני פשוט לא יודע מה הבעיה.. יש לי ספק של 350 וואט ויש לי 4 מאווררים במארז (זה קשור לדעתכם?!) או שסתם הוינדוס דפוק אבל ממש לא נראה לי אולי זה תוכנה כלשהיא?! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. אורח

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by אחד שיודע,

שלום אני מתקן מחשב של חבר ואני רוצה להעלות את המערכת הפעלה דרך USB או הכונן האופטי. (ולא דרך ה-HD) שיניתי את ההגדרות המתאימות בביוס - ולא הצלחתי. יש עוד דרך להעלות מערכת הפעלה ללא שימוש ב-HD? תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

Peripherals Printer HP DeskJet 710C Printer Microsoft Office Document Image Writer USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB2 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - Enhanced USB2 Controller [B-0] USB Device Generic USB Hub זה מה שרשום לי בeverest, האם זה אומר שהחיבור הוא USB 2.0? או שרק אחד מארבעת החיבורים או 2.0, אם כן איך עוד בודקים? זה מאוד חשוב לי.. אם לא קשור לפה תעבירו תודה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה הארבעה קבצי דאמפ...פעמיים ראשונות אתחול ללא סיבה ופעמיים שניות כנראה אחרי התקנה של דרייבר למדפסת http://www.file2host.com/528373939 http://www.file2host.com/403479182 http://www.file2host.com/697430608 http://www.file2host.com/371197066 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by baruchiro,

יש לי מחשב עם Windows 10, שפועל כל כך לאט, עד שלוקח לו לפחות 24 שעות עד שהוא מצליח להציג את שולחן העבודה כרגיל, ולהתחיל להגיב. גם כשהוא מגיב, אם נותנים לו יותר מידי פעולות בפעם אחת, הוא נתקע. אחרי 24 שעות הפעלתי את CCleaner וניקיתי כל מה שיכלתי. בנסיון למחיקת השטח הפנוי בכונן הוא נעצר. עשיתי תיקון שגיאות בדיסק ואיחוי דיסק. אני רוצה לחכות שהמחשב שוב יעלה כדי לעשות סריקת אנטי וירוס. אבל יש לי עוד כמה חשדות, אולי בעניין החומרה. אז אני קודם כל שואל, כשהמחשב יעלה, איזה עוד בדיקות לעשות? והאם יש מערכת הפעלה מתאימה לבדיקות חומרה, קבצים ולסריקת אנטי וירוס? תודה!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by Lepessi,

שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם ז…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by oren,

שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותו ניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר... מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..) אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shabis,

יש לי בעיה מחשב AMD 5200 לוח ASUS M2N-Xנקנה לפני חודשיים עובד עם XP PRO SP3 סה"כ המחשב בסדר אבל לאחרונה רציתי להעביר חומר מדיסק ישן למחשב השתמשתי בהתקן USB 2 TO IDE CABLE בעת החיבור יוצאת לי הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחברו לUSB 2 במחשב יש 6 פורטים של USB ובכולם יוצאת אותה הודעה ההגדרות בביוס תקינות אותו התקן במחשב דומה עם לוח גיגהבייט אבל עם XP PRO SP2 עובד בסדר לפני שאני רץ למעבדה אבקש לשאול האם SP3 יכול לגרום לבעיה האם יש לחכמי הפורום עצה לפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by zini1,

לאחרונה התקנתי ויינדוס אקס.פי במחשב p3 500Mhz 192mb הווינדוס עולה ללא בעיות השימוש הוא בעיקר לאנטרנט יש לי כרטיס קול קריאטיב לייב וליו הווינדוס מזהה אותו וגם מתקין את הדרייברים אבל משום מה הרמקולים לא פועלים. בווינדוס 98 שהיה לפני השידרוג הרמקולים פעלו כשורה. הורדתי דרייברים חדשים אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שהוא מזהה את הכרטיס קול. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by OhayoNB,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS, יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאין הרבה אובייקטים. מה פה הבעיה …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.