תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה via ac'97 הורדתי דריברים וזה עזר זאת אומרת שאני יכול להכנס לבקרת עוצמה וכאלה אבל לא שומעים אולי היציאות לא טובות אין לי מושג אבל יותר בעיה יש לי גם כרטיס creativ pci128 לא מובנה והורדתי לו ארבעה דריברים אחד הוא רוצה שאני ירשם לאנשהו נרשמתי ולא עזר כלום עוד דריבר שהורדתי מהאתר של קריאיטיב וזה טוען ואז רושם הודעה עם סימן קריאה שרשום למעלה בנושא informtion ובהודעה עצמה לא רשום כלום ועוד דריבר הוא רושם בעיה בהתקנה לא יודע מה לעשות חייב עזרה!!!!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN7 ועכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים של לוח האם Asrock H67M-GE-B3. 1. בנוסף לכרטיס הקול המובנה בלוח האם, קיים כרטיס קול נוסף שאני משתמש רק בו. האם יש צורך להתקין את הדרייבר של הכרטיס המובנה (ולבטל אותו ב-BIOS)? 2. Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 for x64-based Systems מוצג כעדכון חשוב. אם אני מתכוון להשתמש ב-FF, האם הוא באמת חשוב? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אני לא יודעת אם זה קשור לכאן.. אני מנסה להריץ תכנית בשפת C בטרמינל. מזינה תווים, ויוצא לי מן ריבועים כאלה או סמיילים (בטרמינל אחר) מצרפת תמונה מישהו יודע...?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום בצהרי היום המסך קפא - אי אפשר היה להזיז כלום. עשיתי כיבוי למחשב והפעלה מחדש - והמסך לא נדלק .. פתחתי את המחשב הכל היה נראה בסדר גמור.. כל המאווררים עובדים, המאורר של הכרטיס מסך עובד... האור של הלוח אם דלוק. ניסיתי לעשות פריקת מתח... גם לא עבד. החלפתי כרטיס מסך גם לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה במחשב הוא לא רוצה לפעול אתמול הוא עבד בסדר גמור אבל עכשיו לא רוצה לפעול , זה לא הספק כי כבר החלפתי מה זה יכול להיות כל החיבורים בסדר ??! תודהההה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600 המחשב שקניתי : Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה למי שעוזר לפני שאני עושה פירמוט אני אשמח אם מישהו יכול לפתור לי בעיה קניתי מחשב לאחרונה לאחר שהמליצו לי על מפרט בפורום, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר canyourunit בשביל לבדוק כמה משחקים אבל האתר לא עובד לי כמו שצריך, הוא נתקע על Detecting חיפשתי הרבה בשביל פתרון וכל הדרכים שהמליצו לא עבדו (להתקין מחדש java, דפדפן, visual c++redistributable וכו') ניסיתי גם את התוכנה שלהם שפועלת ישירות במחשב רק לגלות שיש בעיה (תמונה למטה) ממנה הבנתי שיש בעיה קצת יותר עמוקה במחשב... האם יש תוכנה כלשהי שמריצה בדיקה לחומרה של המחשב לבדוק שהכל תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משער שלא אבל אני רוצה לוודא האם מבחינת המחשב אפשר להריץ 4k? האם המסך יכול להריץ 4k (כנראה עם הגודל שלו זה גם ככה לא ישפיע, אבל מעוניין לוודא).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת - אם אפשר הסבר קצר עם דוגמא. לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד AMD ואחד פנטיום מה שאני משתמש בו עכשיו אז רציתי להחליף הארדים ויענו שהAMD יהיה עם ההארד הזה ומערכת ההפעלה הזו וההארד של ה AMD ישב על הפנטויום הזה , אז האם ישנה בעיה בלהעביר הארד או שאני יכול להחליף והכל יעבוד רגיל ?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי קניתי מחשב חדש של אסוס 14 ושמתי לב שהסוללה נגמרת ממש מהר (3 שעות לכל היותר אחרי טעינה של 100%) בדיעבד ראיתי במדריך למשתמש שהייתי צריך להטעין את הסוללה 3 שעות ראשונות לפני השימוש זה משהו שהוא קריטי?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לאחי. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב ופתאום הופיעה לו הודעה "סייר ווינדוס הפסיק לפעול... מבצע הפעלה מחדש..". ההודעה הופיעה מיד אחרי הכניסה למשתמש בווינדוס. הוא ביצע את כל הדרכים שהיו רשומות באתר של מייקרוסופט אבל כלום לא עזר. עכשיו הוא ניסה לפרמט את המחשב, ולאחר שפירמט את המחיצה, במסך התקנת הווינדוס האחוזים תקועים על 0% ואז הופיעה הודעת שגיאה "windows cannot install required files make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007045d" מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי בעיית חומרה? איפה יותר סביר שתהיה הבעיה, בזיכרון או בהארדיסק? אשמח לשמוע הצעות לטיפול בתקלה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי צורב DVD די חדש של LG, דגם HL-DT-ST DVDRAM GSA-4136B (לא יודע אם זה בדיוק הדגם), ולאחרונה הצריבה איתו ממש אבל ממש איטית. אני מדבר על דיסק 700 מגה, במהירות 40x שזה 6 מגה בייט לשניה, בדיסק עד 52X, והצריבה לוקחת 8 דקות... בצורב במחשב הישן שלי, בן משהו כמו 4 וחצי שנים, הצריבה לקחה 3 דקות... ושלא נדבר על צריבת דיוידי - 4 ג'יגה ב 20 דקות! אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי סט אלחוטי של מייקרוסופט, דגם wireless multimedia keyboard 1.1 העכבר עובד מצוין אבל המקלדת פתאום לא מגיבה. יש למקלדת משדר מעוגל עם שלוש נורות, 2 נורות דולקות אחת של ה-F והשניה 1. זה מצב שאמור להיות, אבל המקלדת לא מגיבה. ניסיתי הפעלה מחדש למחשב מספר פעמים זה לא פתר, ניסיתי ללחוץ על הכפתור שעל המשדר וזה לא עזר, בדקתי בdevice manager והכל תקין כולל התקני USB וגם החלפתי בטריות וזה גם לא עוזר. בנוסף יש לי סט נוסף דומה עם משדר וגם הוא לא עובד, אבל שאני מחברת מקלדת אחרת (כמו זאת שאני כותבת ממנה - גומי) זה עובד... לא יודעת יותר מה ניתן לעשות. אשמח לעזרה! זה מוציא אותי מדעתי! חחח מורן
-
- 5 תגובות
- 13.1k צפיות
-