עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Hitman_47,

מישהו ניתקל בבעיות עם הצורב הזה? רוב הזמן ניתקע לי הנרו עוד ליפני שאני מתחיל ליצרוב משהו יכול להיות שזה בעייה בצורב? 52x24x52 TEAC http://www.teac.com/DSPD/52X24X52InternalCDRW.htm

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by אורי סלמן,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך geforce gtx 970 קרה כבר כמה פעמים פתאום הוא מפסיק לעבוד כשאני באמצע משחק.. המסך הופך צהוב כולו ואז אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך לא עובד כרגע או משהו כזה אחרי כמה שניות זה מסתדר לבד כאילו הוא חזר לחיים וקרה גם קרה שזה היה לכמה דקות. אשמח לעוזרים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gll,

החלפתי למארז חדש והעברתי את החומרה מהמארז הישן אבל שמחברים את המחשב לחשמל הוא לא מגיב בכלל בדקתי את כל החיבורים של החשמל ללוח, את המעבד וזכרונות לא הוצאתי כלל מהלוח מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא מגיב? בדקתי גם פעמיים את החיבורים של המארז ללוח כל חוטי הפאוור וכל זה מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שחסר איזה בורג על הלוח עצמו שמחבר אותו למארז ובגלל זה הוא לא נדלק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lossing_control,

כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by ORrrr,

טוב אני כבר מיואש כשאני פותר בעיה אחת צצה אחרת אני כבר תשוש מלפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש מה אני אעשה עכשיו הכל אחלה דריברים מותקים אחלה הכל נראה כמו שצריך להראות לצורך העניין המחשב לא חם כל כך ובכל זאת לא כשאני בשולחן העבודה אלא משחקים 3dmark לא יודע עושה ריסטרטים קופא אני בכר לא יודע מה זה יכול להיות פשוט אין רמז. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? לתת לי רעיונות?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. פתחתי את המחשב שלי וגיליתי למה רק אחד מהכוננים רצה לעבוד כל פעם- 2 הכוננים היו במצב SLAVE אז שמתי את הצורב MASTER ואת הCDROM כSLAVE. האם המצב הזה יעשה בעיות או שבכלל עדיף CABEL SELECT לשניהם?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by Notter,

היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by swisaman,

הבעיה התחילה אתמול, שיחקתי במחשב והוא פתאום קרס,ללא הודעה,לא מסך כחול לא כלום. ולא נידלק,הוא נידלק רק אחרי שחיברתי מחדש את כל הכבלים.. וזה קרה גם היום. שמתי לב שזה קורה במאמץ מסוים,אתמול זה קרס כששיחקתי fifa והיום זה קרס ששיחקתי cod4 יכול להיות שיש בעיה בספק? :< // תודה לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by zzz727,

בעיה מוזרה:המחשב לא מתכבה שאני עושה לו כיבוי הוא רק עושה לעצמו ריסט הדרך היחידה לכבות אותו היא דרך הכפתור ללחוץ כמה שניות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by shushan99,

שלום, אני חייב את העזרה שלכם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שאני מחבר אותו למחשב ואני מנסה לפתוח את הכונן הוא רשום לי " לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב בעיה בהתקן קלט/פלט. חיברתי את הדיסק הקשיח גם פנימית למחשב ללא מגירה הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה. פרטי הדיסק הקשיח: SEAGATE WUXISG 500GB. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by free fraek,

הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by ROI-COHEN,

יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ubuntu,

אני מקבל את ההודעה הזו ללא הפסקה כאשר אני נכנס לתיקיות בתוך הכונן החיצוני שלי זה מראה לי ב status bar שאין תיקיות.. "0 objects" כאשר ניסיתי לנתק את הכונן החיצוני מהמחשב דרך האייקון ליד השעון, נאמר לי שעדיין יש שימור בכונן כאשר התיקייה סגורה. מאז ניתקתי את הכונן החיצוני דרך הוצאת הכבלים [אחד USB והשני POWER]. האם הכונן החיצוני מת? יש לי אותו פחות מחצי שנה. תודה רבה לקוראים ולעוזרים.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by jj516,

יש לי CDROM של ASUS צורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDE HD אחד של WD 40 GB HD של WD 60 GB ועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GB אין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;D עכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם. כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים : צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA) ו HD של MAXTOR אני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה, ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד? וזה אפשרי בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by bbnbbn,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by Omegaomriri,

שלום אני חדש בפורום ויש לי בעיה, בזמן האחרון המחשב בקושי זז , אני פותח את ה- Tesk Meneger ורואה איזה 30-35 פרוססים ברקע כל אחד לוקח 5-10 מגהבייט אני מתחיל לסגור את כולם ואז הם נפתחים שוב בכמות כפולה, טוב הרצתי Adaware מצא כל מיני דברים, הסרתי הכל, לא עזר, עשיתי Scan Disk לא עזר, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים, לא מצא כלום, בדקתי בביאוס וב- ADIA32 המעבד על 40-45 מעלות, בסדר, ב- Msconfig בסטארטאפ אין כמעט כלום שמתי רק את הדברים החיוניים, השתמשתי ב- Windows Washer ניקה דברים אבל לא עזר בכלום, מחקתי תוכניות מיותרות אין כמעט כלום, והמחשב בקושי זז, אני עכשיו מדבר מה- Safe mode בבקשה עזרה :'( הנה המחשב שלי : Intel Pentium 2 256 SDRAM Ati 3D Rage Pro 4MG Windows …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by purple-hey,

שלום, אני מנסה לקנפג שרת FTP על Windows Server 2k8 R2. עשיתי צעדים זהים להסבר שכאן. אני מצליח להתבר ל localhost אבל לא מצליח להתחבר מבחוץ. ניטרול של הפיירוול (של .Z.A) לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  24. Started by 10GaZ,

מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. Started by Majestic,

שלום לכולם אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזה קניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שלי קניתי דומיין דרך האתר domainthenet.com אני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי... כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IP לי זה מתחבר חלק לשם דומיין אבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostname מה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ? אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.