תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי דיסק SATA של WD, חיברתי אותו לחשמל ולכבל שלו, אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי גם לג'מפר אותו שיעבוד רק ב SATA 150 אבל זה לא עוזר. חיפשתי בחוברת של הלוח, בגוגל, פה בפורום, לא מצאתי תשובה. אני לא פוסל את האפשרות שאני פשוט לא התקנתי אותו נכון (בהנחה שצריך לעשות משהו חוץ מלחבר שני כבלים) כי כבר כמעט שנתיים שלא נגעתי בקרביים של מחשב (בגלל הצבא). תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 8800GTX של LEADTEK וכאשר אני מדליק את המחשב פשוט המסך לא מראה שום תמונה, הוא אפילו מהבהב ( כאילו המחשב מכובה ולא נשלחים אליו שום נתונים )... בדקתי את החיבורים וחיזקתי את הכל הרבה פעמים. כאשר אני מפעיל את המחשב אז הכרטיס מסך בדר"כ עושה רעש בכמה השניות הראשונות ( רעש של מאוורר עובד מהר) ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר להיות שקט.. עכשיו שמתי לב שפשוט הרעש הזה לא נפסק! נתתי למחשב לנוח שעתיים וזה עדיין לא עזר.. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורמקולים חדשים, אך הרמקולים אינם מזוהים במחשב (בהתקני השמעה הרמקולים מופיעים כלא מחובר), הם מחוברים לשקע הנכון, עשיתי עדכון התקן במנהל ההתקנים והפעלתי מחדש אבל עדיין הרמקולים לא מזוהים. חיברתי אותם למחשב אחר והן כן עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב לפעמים כשאני מדליק אותו המחשב עובר את השלב הראשון של הביוס ואח"כ מופיע לי מסך שחור עם פס לבן קטן מהבהב בצד שמאל של המסך למעלה וככה הוא נישאר להבהב לו עד שאני עושה ריסטרט למחשב, לפעמים כשאני עושה ריסטרט זה גם לא עוזר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה עד שאני מכבה את המחשב מחכה שתי דקות ואז הוא עולה רגיל, בדקתי את הזיכרון של המחשב והחלפתי גם זיכרונות אחרים החלפתי את הלוח אם שלי במסגרת אחריות ניסיתי לעבוד תקופה עם מעבד אחר וניסיתי גם להדליק את המחשב בלי ארדיסק וDVD ועדיין הבעיה נישארה אני כבר מאוד מיואש מאוד מה עוד יכולה להיות הבעיה הזאת?? המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 לוח אם: GA-EG43M-S2H : זיכרון: קינגסטון DDR2 800 ארדיסק: SAMSUNG HD103UJ ספק כוח: H…
-
- 35 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה... כשאני פותח את הdevice manager לא מופיעה לי אף רשימה של חומרה.. פשוט ריק.... והכל תקין (כך לפחות זה נראה..) הקטע הוא שגם כרגע אני לא יכול להקים רשת כי אינ לא יכול להגדיר את האיי פי בכרטיס רשת כי כאילו הוא לא מוזהה....... בתודה מראש לכל העוזרים כי ניסיתי כל מיני שיטות שמצאתי ברשת וכלום לא עזר.. תודה לתותחים שימצאו פתרון... שי
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק מאקסטור 40 ג'יגה החלפתי ל 120 של מאקסטור. אני מנסה להתקין כל הזמן windows xp ואני לא מצליח, ניסיתי לפרמט אותו בכל השיטות... אפילו FDISK הדיסק תקין לגמרי ועובד בהארד דיסק הישן... זה אומר לי או: missing operation system or error loading operation system
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מצורפת למטה ההודעה המקורית, למרות ששיניתי את הנושא כי נתקלתי בבעיה בשלב יותר מוקדם וכל השאר לא חשוב... כאשר אני עושה auto detect בביוס לאחד משני המקומות של הSATA הביוס פשוט קופא... הדבר לא מאפשר לי להתקין את ההארד דיסק החדש שלי... עידכון ביוס לא עזר, הלוח אם דפוק? כמו כן יש לי כרטיס PCI SATA, השימוש בו יפגע קשות בביצועים, נכון? עריכה - אהה, עדכנתי לביוס העדכני ביותר והבעיה לא נפטרה...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב טושיבה סאטלייט. מערכת הפעלה הלכה ונאלצתי לפרמט את המחשב (ללא דאגות כי החומר מגובה). מאחר ואין לי את הדיסק של ההפעלה, יש לי מערכת הפעלה נוספת, ברישיון של המחשב הנייח (אבל זה של מקום עבודה עם הרבה רישונות). מה שקורה כרגע זה שאני מכניס את הCD והוא פשוט לא מצליח לעלות (ניסיתי על המחשב הנייח וזה רץ יופי). לפני שפירמטתי ניסיתי להתקין ולא הצלחתי הוא כתב: subsystem needed to support the image type is not present פתרונות מישהו? תודה למצילים!!
-
- 38 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, כבר התקנתי עליו ווינדוס 7. רציתי לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (המחשב כבר לא עובד) בנוסף להארד החדש שקניתי עם המחשב למחשב החדש. אם זה מהשנה החדש 1TB והישן 500GB. מותקן עליו ווינדוס XP, מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו למחשב החדש? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 9k צפיות
-
-
יום ראשון השחור. אני פשוט עומד להשליך את עצמי מהגג!!! דווקא בשבוע שאני הכי צריך את המחשב הוא מחליט ללכת לעזאזל! מה לעשות????? תעזרו לי! הנה התמונה של הזוועה החיה: אני לא יכול לפרמט, יש שם דברים שאי אפשר להחזיר, ואם ילכו לאיבוד אני תולה את עצמי!! HEEEEEEEEEEELP
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי נמחק כל המידע במחשב, והוא חייב לשחזר הכל. הוא יודע שזה יעלה לו לא מעט ומוכן לשלם. יש חברה שמומלץ ללכת אליה? עדיפות לירושלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני שומע שירים, ונגיד המחשב חושב קצת לשנייה, וזה קרה גם שכתבתי את ההודעה הזאת, המוסיקה מפסיקה לשנייה... מה זה יכול להיות...? הזיכרון הרדיסק מערכת הפעלה (WINXP( משהוא אחר....?
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בעיה ראשונה: המחשב נדלק וניתן לראות תמונה ראשונית על המסך אך כעבור מספר שניות כל המסך נהיה לבן מאוד מהר כאשר זה מתחיל מהאמצע ומתפשט לצדדים עד שכולו לבן לחלוטין, האם המסך נדפק לחלוטין? מדובר במסך MAG 19". בעיה שניה: קניתי מחשב חדש i5 2500k p67 ud3 b3 seasonic 600 samsung f3 1G 5870HD 1G עכשיו המחשב עבד לי מושלם מהיום שקיבלתי אותו, הוא נמצא בOC ל4.3. הבעיה היא שמאז זמן עליית הווינדוס נהיה ארוך ומייגע ולוקח לו לפחות 4 דקות לעשות ריסטרט מלא ועוד כמה דקות כאשר הוא נכנס לווינדוס וטוען את כל התוכנות שנפתחות עם הרג'יסטרי שגם להן לוקח המון זמן. בנוסף עוד לפני שהתחלתי לעשות כלום עם המחשב הזיכרון תפוס ב30% (4G זיכרון) האם זאת בעיה? לאחר שהמחשב עולה לחלוטין ועברו כמה דקות הוא עובר …
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, יש לי דירה שאני רוצה להשכיר. ניסיתי לפתוח פרופיל בפייסבוק ולמרות שנתתי אימייל תקין, טלפון ותמונה פייסבוק חסמו את הפרופיל ברגע שניסיתי לפרסם בקבוצות של השכרת דירות (אחרי ששמתי ב-2 קבוצות בלבד חסמו). אני חייב לעשות את זה באופן מיידי. יש דרך לעשות את זה בלי שפייסבוק יחסמו אותי מיד? אם יש מישהו שמוכן להשאיל או להשכיר או למכור לי פרופיל בפייסבוק אני אשמח מאד. אני צריך את זה ממש באופן מיידי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-