תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש לי סימנים לבנים קטנים על השכבה העליונה של הזכוכית במסך, נגעתי בזה והשכבה העליונה המשיכה להתקלף ולכן לא היה מה לעשות ולהמשיך לקלף אותה בעצמי... השכבה היא בצבע שחור, רציתי לדעת האם השכבה הזאת חשובה (אולי מסננת קרינה? ??? ) והאם אפשר לפצות עליה? המסך הוא ViewSonic P95F+ אם זה משנה. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לפעמים אם אני משחק רואה סרטים או סתם בגוגל כרום המחשב או עושה הפעלה מחדש או הדרייבר של הכרטיס מסך קורס. מפרט המחשב: ספק:seasonic 520W כרטיס מסך:hd 7950 לוח אם: gigabyte f2a88xm-hd מעבד:amd a8-7600 זיכרונות:16GB של CRUCIAL SSD: crucial bx100 250GB בדקתי גם התחממות לא המעבד ולא הכרטיס לא התחממו יותר מדי. ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. צירפתי תצלום מסך של המעלות והעלתי קובץ DMP של ההפעלה מחדש: https://mega.nz/#!Q4JUGQjT!qJc9-N-QavyNZhyH2ihgYPAVmnTuYK6-4dOgRs1u_ew
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מפחי נפש רבים והתעסקות אינסופית - גיליתי כי בהתקנת PQI 667 TURBO על לוחות DS3 ו DS4 מתקבלת בעיה הנראית כמו קצר חשמלי (המחשב כבה ונדלק ללא הפסקה) - הפתרון PQI 667 שאינם TURBO (במקרה זה הTURBO הם DUAL) שיהיה במזל
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש מעבד AMD 3800X2 AM2 לוח אם M2N-E זכרונות TWINMOS 512X2 667 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז קומפוקס 6A19 דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA2 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT משחה טרמית MX-1 אבל אחרי כמה בעיות שנפתרו הגעתי למצב שכל החלקים כבר במארז מחוברים אבל משום מה הדיסק הקשיח לא עובד .בדקתי את החיבורים ולא עבד. החלפתי בדיסק קשיח אחר אז זה עבד. השאלה אם אין משהו מיוחד שאני צריך לדעת אחרת אני צריך לקחת אותו למעבדה שזה סתם מבאס. ויש לי עוד שאלה בספק נשארו לי שני חוטים לא מחוברים אחד כמו של חוט מאוורר והשני הוא בעל ארבע חורים ויש עליו חץ. מהם עושים ואיפה מחברים אותם.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב Toshiba satellite p50 - b ואני צריך להחליף את המקלדת שלו. העניין הוא שהמקלדת לא נשלפת מלמעלה, איך ניתן להחליף את המקלדת? כך זה נראה:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחילו לי להיות בעיות שקשורות להארד דיסק אז אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק חדש . ראיתי שאולי אפשר לעשות זאת דרך הביוס או משהו כזה בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות זאת השאלה היא איך לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה וסורק את חיבורי הIDE הוא מוצא את כל הכוננים חוץ מכונן אחד שלפתע הוא לא מזהה אותו ורושם לי במקום את שם ההארדסיק את גרסת הקשוחה שלו כך: pri master: va20af0c ואז מתחת הוא רושם pri master hardisk fail מה יכולה להיות הבעיה?? כאשר אני נכנס לביוס לראות איך שם הוא מזהה אותו הוא מוחק לי את השורה של ה pri master כלומר אין לי אפשרות להכנס לשם והוא לא רושם שם כלום למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו לי כמה פעמים מסכים כחולים ואין לי מושג איך לתקן את זה או מה שורש הבעיה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון! הנה כמה תמונות שמראות על הבעיה. אם צריך עוד מידע על המחשב תגידו! תודה רבה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך. דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!! מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!! מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה). לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, וב…
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי כונן ssd להריץ עליו את הווינדוס הכונן הוא כונן של סמסונג PM871 2.5 128GB הלוח עם שלי הוא m4a88t-m/usb3 נתקתי את ההרד דיסק הרגיל שלי וחברת עם קבל sata את הכונן ssd ושאני מפעיל את המחשב קופצת לי שגיה 4th master hard disk error ניסיתי להחליף כניסת sata הדבר היחיד שזה שינה זה שהתקלה השתנתה ל3rd master hard disk error בכניסה הראשונה והשניה של הsata קופץ לי ה3rd בכניסה השלישית והרביעית רופץ לי 4th ניסיתי קבלים שונים(של ההרד דיסק הישן שלי שעובד רגיל ושל הקורא דיסקים) קראתי קצת וראיתי שאני צריך לשנות בbios לahci ברגע שאני משנה לאפשרות הזאת החיבור sata החמישי והשישי מפסקים לעבוד ואני לא רואה אותם יותר גם בbios (בגלל זה השתמשתי רק …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אומנם לא ממש בעיה אלא יותר סקרנות ולא ידעתי איזה פורום מתאים.. המהירות שבא נפתח קובץ RAR מי הרכיב הכי משפיע על זה? ואם אני פותח 2 במקביל הם נפתחים יותר לאט מאחד אחרי השני, למה המערכת הפעלה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי (יותר נכון, להורים שלי) בעיה משונה מאוד במחשב שהתחילה לפני כשבועיים. חלק מהאתרים פשוט מסרבים לקבל שם משתמש וסיסמה - מחזירים תשובה כאילו הפרטים שגויים, גם כשהם נכונים בוודאות. חלק מהאתרים בכלל קופאים כשמנסים להכניס בהם את הפרטים, או לא מגיבים לכפתור ה"שלח" הנמצא בעמוד הכניסה. דווקא בHWZONE אין בעיה, אבל בהרבה אתרים אחרים יש - ובכל דפדפן בו ניסיתי (גם לאחר הסרה והתקנה מחדש). פרט לכך, נראה כי האינטרנט תקין לחלוטין. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות רייבוט לבד שאני מפעיל משחק כבד . בעבר לא היה עושה ריבוט לא סגור מתי זה התחיל (אולי שהוספתי עוד HDD או RAM) לא בטוח. זה המפרט : I7 4790K H97-D3H motherboard 16 gb ram asus dual 1060gtx 6gb SSD X1 HDD X3 External HDD X3 ספק כוח 600W האם נראה לך שהבעיה שהספק כוח לא מספיק ? יש דרך לבדוק את זה ? רעיונות אחרים ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 44 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-