תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הכרטיס קול שלי הוא על הלוח ה STRIKERT EXTREME הבעיה הראשונה היא שכאשר אני שומע כל דבר אם זה משחק, מוזיקה וכו' הכל נשמע עם פפוצפץ כזה כאשר הקול הוא יותר מדי נמוך- לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים כי זה לא קשור לווליום אלא לקול עצמו שיוצא... בעיה שניה היא שאני לא יודע איך אמורים להפעיל את היציאה של ה- SFIND או איך שקוראים לזה שזה היציאה הדיגיטלית (קוקסיאל) לרסיבר? :s05: תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 18:52:30 טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת של הפיצפוצים...מישהו יודע לגבי ה SFINF? :s05:
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה :s05: המחשב שלי בן 4 חודשים פנטיום 4 מעבד 3.2 לאחרונה החל המאורר של המעבד לעבוד רצוף ובאופן קבוע ורועש! פרקתי את המאורר ניקיתי אותו ואת הצלעות מאבק ולא עזר, פרמטתי את המחשב מחשש של וירוס וכנ"ל התקנתי EVEREST Home Edition לבדיקת הטמפ' ואת SpeedFan הטמפ' תקינה ! מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ברשותי הרדיסק של סמסונג 103SJ (אאל"ט) שמשרת אותי נאמנה ככונן חיצוני. בפורמט NTFS עם מארז חיצוני של רוזוויל עם יציאת USB2 ו ESATA. ברשותי גם ראוטר של FRITZBOX מחברת AVM עם כניסת USB, ובין היתר גם סטרימר של ACRYAN. בעוד וההרדיסק מתפקד מעולה מול המחשב, כשאני מחבר אותו לשני הרכיבים האחרים אלו אינם מסוגלים לעבוד איתו. הם טוענים שהדיסק תקול וזהו. יש לי כונן אחסון נוסף, גם הוא 1TB רק של סיגייט, באותו מארז של רוזוויל וזה עובד מעולה עם 2 הרכיבים שציינתי. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי קושי לפרמט אותו ולבדוק אם יעבוד לאחר מכן כי מכיל המון מידע רגיש. ניסיתי ליצור מחיצה נוספת אך גם היא איננה מזוהה.
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה זו פעמיים השבוע. בפעם הראשונה במהלך השינה שמעתי את המחשב מבצע קולות של איתחול מחדש ולהפתעתי גיליתי שהמחשב נכנס למעיין LOOP וכאשר הוא מגיע לחלון ה-LOAD של חלונות XP הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. החלטתי לכבות את המחשב ופתחתי אותו יותר מאוחר בבוקר. מאז המחשב עבד כמו שצריך והיום להפתעתי כשחזרתי מצאתי אותו באותו המצב של ה-LOOP המוזר הזה. גם כעת לאחר כיבוי של כמה שעות המחשב חזר לעבוד כרגיל. משום מה חשבתי לעצמי שאולי המאוורר של המעבד יוצא מכלל פעולה לעיתים כך שהמעבד מתחמם יתר על המידה מה שמביא לאיתחול האוטומטי הזה. התקנתי את CPU COOL ונכון לעכשיו הטמפרטורה קבועה וסבירה בהחלט. האם יכול להיות שהמאוור נתקע או יוצא מכלל פעולה מדי פעם בגלל שהוא מקולקל או שהבעיה היא…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט לפתע המחשב אינו מזהה התקני USB כגון דיסק און קי ודיסק קשיח חיצוני. יש לציין כי שניהם מתחברים ללא בעיות למחשב השני כך שזו אינה בעיה בהם. להלן תמונת השגיאה: דרייברים הותקנו, נמחקו והותקנו מחדש אפילו, נעשה פירמוט נוסף, מחקתי את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים ועשיתי ריסטרט., והמצב עומד בעינו. יש לציין כי העכבר מחובר בUSB אך עובד. תודה מראש לעוזרים, שגיא. WINDOWS XP HOME EDITION - עברית לוח אם Asus P4S800
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…
-
- 37 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
התקנתי חלונות מחדש ולאחר התקנת כרום וכניסה למשתמש דרך הכפתור למעלה אני לא רואה את הBOOKMARKS ממה זה ולמה זה? זה לא אמור להיות מסונכרן איתם?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית אך ורק שאני משחק ב BF3 ואך ורק ב במולטיפלייר המחשב נתקע ז"א שאני נכנס אחרי 10-20 דק' אפילו הכל תקין לא נראה שהולך להתקע ואז פתאום יש פריז שהתמונה עוצרת והסאונד גם נתקע ויש רעש כזה של פריז אין לי מושג מה לעשות הכל מעודכן והכל תקין רק במולטי ורק במשחק הזה זה עושה לי את זה פיתרון? מישו? תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה בעיה מאוד מעצבנת כבר כמה חודשים. יש לי את הסטיקים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098&Tpk=f2-6400cl5d-2gbnq והבעיה היא שכל עוד שניהם מחוברים ללוח אם בתצורה של dual אז יש המון מסכים כחולים בזמן שאני משתמש במחשב. ד"א, כשרק סטיק אחד מחובר אז אין שום בעיה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? אה וגם הרצתי memtest כששני הזכרונות היו מחוברים וזה לא מצא אף בעיה.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס HD5830 שקיבלתי לפני חודשיים במסגרת החלפה באחריות של הכרטיס הקודם שלי, שנפטר מהתחממות יתר. הכרטיס הגיע Refurbished מהיצרן, נראה חדש לחלוטין ולא עשה בעיות בהתחלה. עברו חודשיים, מתוכם כחודש בו הכרטיס לא היה בשימוש כלל (מילואים). אחרי החזרה מהפגרה הממושכת החלו בעיות, בצורת תקיעות אקראיות במשחקים מסויימים, במהלכן מופיעים פסים אנכיים על המסך והסאונד נתקע בלופ. אני מציין בכוונה "משחקים מסויימים", שכן יש משחקים שעובדים מצויין מצד אחד, ומצד שני כמה משחקים שונים נתקעים באופן סדרתי באותו האופן בדיוק. בנוסף לכך, בדיקת מאמץ של Furmark עברה ללא תקלות, כאשר הטמפרטורה התייצבה לאחר דקות אחדות על 90 מעלות עם 80% מאוורר. האם התקלה כפי שתוארה עשוייה לנבוע מגורמים שאינם כרטיס המס…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב שפתאום היה מופעל מתוך המארז קול של מעין סירנה. הקול היה מפסיק רק לאחר ביצוע איתחול. באחת הפעמים חזר הקול גם לאחר איתחול המערכת לחצתי על כפתור כיבוי המחשב במארז ומיד הדלקתי את המחשב שוב. הווינדוז לא עלה והופיעה ההודעה : Windows could not start because of the following file is missing or corrupt : WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STARTING WINDOWS SETUP FROM ORIGINAL WINDOWS CD הבעיה היא שעל מנת לאתחל את המערכת מCD אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו אבל המקלדת שלי שמחוברת בUSB לא מגיבה. כלומר שום נורה לא נדלקת וכאשר מופיעה לי ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD.... אני לא יכול לעשות כלום ואני מגיע תמיד להודעה הקודמת
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Asus P5B Deluxe. אני לא עושה OC. המעבד הזה (E6400), באופן נורמאלי כאשר אין עומס עליו, עובד ב 1600mhz, וכאשר עולה העומס, הוא קופץ לתדר 2133mhz. זו התנהגות נורמאלית של המעבד. ב Vista, משום מה, הוא נשאר תקוע כל הזמן ב 1600nhz (גם כאשר הניצולת היא 100%). בדקתי במספר תוכנות, וכולן מראות את זה. מדוע ?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה:[youtube]qK_NeRZOdq4[/youtube]זה קליפים שיש בהם הרבה " בלאגן" כמו שאתם רואים.המקום גדול (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות.אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.אחרי בירורים הגעתי להבנה שאני צריך מרחיקי hdmi או hdmi extender עם כבל רשת ומפצל hdmi ל6. 2 טלוויזיות 40 מטר 3 אחרות 15-20 מטר 1 נוספות 10 מטר מה שאצטרך זה 6 מרחיקי hdmi, מפצל, כבלי רשת לכל טלויזיה מהמפצל. משהו מכם מבין בזה? ויכול לעזור? מאיפה לקנות? איזה סוגים? איפה הכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שכונן הדיסק מסרב להיסגר?המגש של הדיסק מתעקש לצאת ולהישאר בחוץ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די nec nd3550a והוא עבד לי טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן אולי שנה אולי יותר אני יכול לצרוב תקליטורי די וי די אבל לא לראות מה צרוב עליהם כל תקליטור די וי די שאני מכניס הכונן לא קורא (הכונן מזהה דיסק אבל לא מראה לי את המידע) דיסקים רגילים של 700 מגה אין בעיה לקרוא לפתוח לעשות מה שבא אבל הבעיה היא עם תקליטורי די וי די למישהו יש פתרון בשבילי? עזרה משהו?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים אז ניהיה לי מתיחות של חפצים במשחק ושל האנשים זה מותח מהם קווים כאלה לגובה ולרוחב מה זה בעיה בכרטיס מסך? הכרטיס מסך הוא 1900 xt 512 MB והחום שלו במאמץ הוא 76 מעלות
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-