עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nimni,

קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקיי אני לא ארחיב במילים אני קודם אתן לתמונות לדבר בעד עצמן: *ראוי לציין שהתמונות נלקחו בזה אחר זה בהפרש של מספר שניות.. עכשיו הבעיה היא כזאת: קודם כל המחשב שלי בזמן האחרון משמיע רעשים נוראיים!!! קשה לישון איתו אני נשבע לכם! מלבד זאת הוא נכבה לי לעיתים דחופות מאוד, וכל שניה שהוא משמיע את הרעש זה נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ. בנוסף לכל פתחתי את קופסת המארז כדי לראות מה מצב האיוורור והמאורר משתגע (במיוחד זה שעל המעבד..). הוא לפעמים משנה מצב רוח ומסתובב בקצבים שונים. איך הטמפרטורה שלי? בסדר? והאם זה קשור להארדיסק? או יכול להשפיע עליו? ואם וכאשר אני אקנה מאורר חדש להארדיסק; האם רצוי להשקיע בו? או בקירור מסוים? ד"א המעבד הוא כבר 3 שנים כמעט עובד וזה AMD 190…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by yotamavi,

קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by GeforceFX,

שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by neogod,

כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים) איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!! ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by coperl,

אני משתמש במחשב נייד לנובו עם 2 חיבורי USB2 ואחד 3, עם וינ 8.1. יש לי דונגל כרטיס טלוויזיה, כשאני מכניס אותו לUSB 2 הוא עובד נהדר, אבל ברגע שאני מכניס אותו לUSB 3 ומפעיל את VLC אני מקבל מסך כחול. כמו כן לא ניתן להעלות live usb דרכו, אלא רק דרך 2 היציאות של 2. האם זה בעייה בדרייבר של הUSB? והאם יש קשר ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

8. Started by avieli,

יש לי p2 ומערכת הפעלה xp fro הבעיה שלי היא שלפעמים באיתחול המחשב מופיעה לי הודעה disk boot pald :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?

10. Started by ballistra,

שלום, יש לי מחשב DESKTOP בן 5, תקלה אחרונה שהייתה לי איתו היא שנהרס לי הכרטיס מסך והחלפתי אותו לפני חצי שנה. אתמול פתאום הוא התחיל להיתקע על במסך הלוח אם. אחרי שניתקתי כל חומרה מיותרת ועשיתי ריסט לBIOS המחשב בדרך ככל בהדלקה עושה ריסטרט אחרי שהוא מגיע למסך של הלוח אם ואז ממשיך לעליה מההארד דיסק ושם הוא עושה ריסט שוב. הפעולות שעשיתי ולא עזרו: * ניתוק כל חומרה מיותרת, פרט למקלדת PS2, הארד דיסק, מקל RAM יחיד (ניסיתי להחליף ביניהם וגם ניסיתי לחבר אותם במקומות שונים) * ריסט לBIOS ע"י ניתוק מחשמל ניתוק הסוללה ולחיצה על כפתור הPWR למשך חצי דקה - בעליה עולה שגיעה שרומזת שהBIOS אכן הותחל אבל זה לא עוזר. * כניסה בBIOS והגדרה לעליה ממצב FAIL SAFE - לא שינתה דבר * הכנסת CD של התקנה ש…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים זה המפרט שלו: e6420 gigabyte ga 965p ds3 rev 3.3 kingston 2GB 667 geforce 8500GT WD 250GB 16MB sata 2 מארז של HEC cupmpucse וספק של HEC 450 וואט. הבעיה היא כזאתי אחרי הרכבת המחשב באתי להתקין ויסטה והיא פשוט ההתקנה עולה איטית ההתקנה ניתקעת מחלון לחלון גם התקנת אקספי איטית מאוד למחשב כזה חזק וחדש. בסוף הצלחתי להתקין ויסטה והעברת הקבצים מהצורב DVD שלי למחשב איטית וניתקעת ליפעמים המחשב לא זז משהו כזה חלק והביצועים שקיבלתי מויסטה היא תוצאה של 4.8 אני חושב שזה דיי חלש למחשב שלי הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. לא יודע מה לעשות חשבתי שאולי הבעיה היא בהרדיסק אבל לא נירא לי כי הוא חדש. מישוה יודע אולי מה הבעיה אני לא יודע מה לעשות אולי ללכת להחליף תלוח לחב…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by liel616,

היי חברים. בקרוב אני עובר דירה ליחידת דיור עם רשת אלחוטית בלבד. שאלתי היא, ברשותי מחשב נייח, מכיוון שאני עובד/לומד איתו ברצוני לקחת אותו, השאלה היא איך אני מתחבר לרשת? קראתי קצת ודיי התבלבתי, אשמח תוכלו להכווין אותי מה בדיוק לקנות ואיך לחבר את העניינים. אם טעיתי בפורום אשמח אם המנהלים יעבירו את האשכול בבקשה. תודה! Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by integral,

פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  16. הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by htdaniel99,

זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yoav1000,

יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by xDa,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401

22. יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by romansah9,

שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.