תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, המפרט של המחשב של אח שלי: Sempron 2600+ Socket A Epox 8RDA+ כל השאר לא ממש משנה אני חושב בכל מקרה- ניקיתי אותו. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הביוס (המהרה). העלתי את הבאס ל 180 ואת המתח ל 1.7. המחשב לא היה יציב. לאחר מספר משחקים עם מתחים שונים (1.65-1.75) ובאסים שונים (כ 5 דקות) החזרתי את המחשב למהירות סטוק / default). אחרי 10 דקות אח שלי קרא לי וזעק שהמחשב כל שניה עושה ריסט. אני מסתכל קצת.... וקולט שטמפ' המעבד היא 86 מעלות. ישר כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז, נגעתי ב HSF, נשרפתי , הורדתי אותו והבאתי לרכיבים להתקרר. היה קצת ריח שרוף, ד"א. אחרי חצי שעה הדלקתי את המחשב מחדש (עשיתי ריסט לביוס). הוא עוד פעם לא היה יציב. הורדתי את הבאס ל 133 והמחשב נראה דיי יציב ככה…
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
יש לי את המיפרת הבא : כ.מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=26817&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 ספק : thermaltak 450Watt ארדיסק : WD 320G 16MB buff קירור למעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 מ…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לגבי ה- XP 2800+.. תודה על התשובה בברכה, WINDY [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך X1950PRO 512MB והוא דורש הרבה מהספק, היו לי מס' נפילות לווינדוס לאחר ששחקתי ב TEST DRIVE או ב FSX, אני לא יודע אם זה בגלל הספק או בגלל משהו אחר, האם הספק עושה את העבודה או שלא למפרט שלי? MSI K8N NEO2 AMD ATHLON 64 4000+ 939 E6 SAPPHIRE X1950 PRO 512MB CORSAIR TWINX 2048 XMS3200 DDR400 HARD DISC WD 160 GIGA CMV 221D 22" WIDESCREEN CH HOTAS FIGHTER STICK+PRO THROTTLE+PRO PEDALS TRACKIR 3 PRO+VECTOR PRO 6DOF תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
החלפתי היום לכ.מסך חדש, וכבר פעמיים המחשב נכבה לי באמצע משחק (HG:L), לחיצה חוזרת על כפתור ה-PWR לא עוזרת, אלא רק ניתוק של כבל החשמל מהספק והחזרתו ואז הפעלה של המחשב. מפרט מלא: Intel CoreDuo E6550 ASUS P5B motherboard CORSAIR CL4 800 1024gb X 2 BFG Geforce 8800GT OC2 512MB NEC DVD-RW ND-3540A WD 2500JS הספק הוא CoolerMaster RS-430-PCAR (400W)
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רציתי להעביר את המחשב לסלון ובתאות מתחתי את הכבל של הספק ואז הוא כזה נדלק לא נדבלק ככה פעמיים אז חיזקתי את הכבל אבל עכשיו הוא קאילו התרוכן המאוורררים עובדים ממש חלש אבל אם אני מחבר אחד הוא עובד חזק מה אני יכל לעשות (חוץ מלקנות ספק)?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב ואחרי שעה שמעתי מעין פיצוץ שגרם למפסק רק בחדר שלי לרדת. שהדלקתי תמחשב למחרת ראיתי שהוא לא עובד. אין כל ריח של שרוף במחשב,מדובר בספק איכותי של סיסוניק. אין על הספק יותר אחריות לכן שואל, האם הספק הלך?
-
- 44 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם הספק HEC 300 שבא עם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 יספיק למפרט הבא: LITE-ON DVD 16*48 Retail COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB Mitsuni floppy 1.44 Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE Logitech Internet Navigator GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra שתיים כאלה כרטיס מסך נראה לי שאני יקנה את ה GeForce FX 5900 יש גם עכבר ורמקולים האם זה יספיק? אם לא אז תמליצו לי על ספק לא יקר במיוחד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים באמצע משחק ב-Rome Total War המחשב שלי נכבה ויצא ריח של משהו שרוף מהספק. בדקתי ואין שום קבלים מנופחים על הלוח אם. ניתקתי את הכ.מ וכמה מאווררים ע'מ לראות אם יכול להיות שהוא לא עולה כתוצאה מעומס וזה גם לא עזר. צירפתי סרטון של מה שקורה כשאני מנסה להפעיל את המחשב (מי שלא מצליח לראות אז נדלקת נורה אדומה על הכ.מ לאיזה שנייה וגם המעבד של המאוורר של המעבד זז טיפונת.) קישור לסרטון ביו-טיוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משהו וניסיתי עם כמה תוכנות ועם כמה דיסקים ותמיד זה לא הצליח לצרוב...(פעם לא הייתה בעיה) ניסיתי לצרוב במחשב אחר והצריבה עברה ללא שום בעיות, האם הצורב הראשון, זה שלא הצלחתי לצרוב איתו באמת דפוק או שיכול להיות משהו אחר? נ.ב, הוא קורא דיסקים והכל בלי בעיה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש ברשותי את הצורב YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X. בתקופה האחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה, עזרה תתקבל בברכה :clapper:
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-