תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב SCSI של ימאהה. קניתי אותו לפני 3 שנים. מאז שהחלפתי ל אקס פי כל פעם שאני מתקין תדריברים אחרי שאני מפרמט אז הוינדוס אומר שהדריברים האלה לא נבדקו................ חיפשתי דריברים חדשים לא מצאתי... ואני חושב שמאז שהחלפתי לאקס פי הצורב לא מתפקד כמו סקזי.. אני כשאני צורב אני בקושי יכול לנגוע במחשב, ואם אני מתעסק עם המחשב יותר מידי אז הצריבה נהרסת.. וזה לא אמור להיות ככה.... הצורב מחובר לכרטיס PCI שמחובר ללוח אם.. כי החיבור הוא חיבור שונה ואין לי כזה על הלוח אםץץץ זה מין IDE רק עם יותר פינים...
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת מהירות בשני מחשבים שונים במחשב הפחות טוב מהירות ההורדה קרוב ל 50 , העלאה 5. במחשב היותר טוב מהירות הורדה בסביבות 9 והעלאה קרוב ל- 5. הכוונה שהנייד הטוב יותר היא מבחינת המפרט השלו. איך יש הבדל כזה גדול בין הניידים.?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המחשב החליט להשתגע בצורה מוזרה מאוד, לפני כמה ימים כנראה שהעמסתי עליו מבחינה גראפית יותר מדי (דרך הדפדפן) והמסך התחיל לרצד, קיבלתי הודעה שלא ממש הספקתי לקרוא, משהו בקשר ליחידה הגראפית שמתקשה להתמודד עם מה שקורה שם, סגרתי את הדפדפן וחשבתי שכאן נגמר העניין, אחרי כמה זמן - מסך שחור, ניסיתי לאתחל אותו - עדיין מסך שחור, כיבוי והדלקה מחדש אחרי כמה זמן - עדיין מסך שחור, בסופו של דבר הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי למובנה והמחשב עלה כרגיל, חיברתי את הכרטיס מסך - מסך שחור, חיברתי שוב למובנה, מחקתי את הדרייברים של הכרטיס וניסיתי לחבר אותו שוב - לא עולה, החלפתי לכרטיס מסך אחר - עדיין לא עולה (או שעולה אבל פשוט לא רואים כלום), מצד אחד קשה לי להאמין ששני כרטיסי מסך לא עובדים פת…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחקתי כמה תוכנות ורציתי לשחזר אותם אז עשיתי שיחזור מערכת...ואז פתאום אני פותח את המחשב הוא הכפיל לי את כל הקבצים פעמיים הנה תמונות: זה התפריט של כל התוכניות: זה התיקית System32: מה אני יכול לעשות חוץ מתיקון קבצים/פרמוט? תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח Asus a7v133 rev 1.05 עם ביוס A7V133 Beta BIOS 1010.01B הלוח עבד עד עכשיו עם Athlon 800 . החלפתי את המעבד ל XP 2000 המחשב נדלק המסך נשאר שחור ואין שום צפצוף, וזהו הוא נשאר כך, לא מגיע לביוס שום כלום. בדקתי את המעבד על לוח אחר והוא תקין. פרטי המעבד: AMD Athlon AX2000DMT3C לפי האתר של AMD המעבד הוא Athlon XP 2000+(Model 6)Palomino AG0IA 0211TPEW Y7988231015 באתר של ASUS http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cbios_dl/cbios_dl.aspx?MB=A7V133&CPU=Athlon%20XP%202100+(Model%206)(Palomino)&BIOS=1007 רשום Motherboard : A7V133 CPU : Athlon XP 2100 (Model 6)(Palomino) Since BIOS : 1007 Since PCB:1.05 הלוח שלי מקיים את הדרישות אבל למרות ז…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד ישן של compaq מדגם cq60 ולאחרונה אין תצוגה יותר. המחשב עצמו עובד - כשאני מחבר למסך בחיבור VGA יש תמונה במסך החיצוני ניסיתי כל מיני הדרכות כמו לנקות חלק מהרכיבים. באחת הפעמים המחשב כן הראה לי תצוגה בצורה חלקה אבל אחרי ריסטרט הוא חזר לסוהרו אני מצרף קישור לסרטון שאני מצלם את הבעיה אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי ניכנס לי וירוס לפני שבועיים ושניסיתי לפרמט דרך הדיסק של WINDOWS XP המחשב נכבה לגמרי בלי שום התראה זה קרה לי שלוש פעמים עד שהצלחתי לעבור את השלב של הפירמוט אחר כך שניכנסתי ל windows באמצע התקנת תוכנה הוא עשה לי RESAT ועכשיו הוא גם לא מצליח לעלות את ה WINDOWS. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, אני מבקשת עזרה לגבי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור- מזה שנתיים יש לי חיבור מרחוק למשרד של צ'ק פוינט. המהירות אינטרנט בבית יותר נמוכה מהמשרד ומעולם לא הייתה לי בעיה עם זה הכל היה תקין. לאחרונה המחשב במשרד הוריד עדכונים ובנוסף הגדילו את הזיכרון של המחשב. מאז כשאני מתחברת מהבית למשרד החיבור מעין נתקע והתמונה מטושטשת לכמה שניות ואז מסתדר, וזה קורה שוב ושוב. לדוגמא אם אלחץ על העכבר הפקודה תתבצע אחרי שאמתין עד שישתחרר. בחברת המחשוב אמרו לי שזה בגלל מהירות האינטרנט ומתעקשים אבל אם היה בגלל המהירות אז לא הייתי יכולה לעבוד בשנתיים האחרונות ללא בעיה.כי המהירות אותה מהירות. אולי יש פה איש מחשבים אמיתי שיודע מה הפתרון לתקלה הזו בבקשה? אגב, ניסו להסיר את העדכונים ולא הלך. תודה ושבת ש…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי השבוע כרטיס מסך חדש מדגם Gigabyte Radeon R9 280X. התקנתי אותו והתחלתי לשחק ב-AC4, הכל עובד מצויין. אחרי כמה שעות של משחק, הכרטיס התחיל לעשות לאגים קטנים, כלומר הוא רץ באזור ה-60FPS, ואז נופל לאזור ה-45~, ומיד חוזר ל-60, מה שכמובן מוביל לתחושה של לאג במשחק. כדי לבדוק את הכרטיס הרצתי את unigine heaven 4.0 והבעיה לא חזרה על עצמה, התוצאות היו די דומות למה שמצופה מהכרטיס. היום התקנתי Batman Arkham Origins ויש אותה בעיה - הוא רץ באזור ה-70~ FPS, ואז פתאום נופל ל-55~ ואז חוזר ל-70. ניסיתי לשחק כמה דקות ב-Sleeping Dogs, רזולוציה של בסביבות ה-45~, לא היה שום לאג שאני שמתי לב אליו. הטמפרטורות של הכרטיס באזור ה-70~, ככה שאני לא חושב שזו בעיית התחממות. הרצתי Furmark, והכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי פתאום התחיל לעשות 'לקפוא'.כל כמה זמן(לא מוגדר)המחשב שלי קופא והמסך נהיה מפוקסל. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא התחממות של כרטיס מסך,אבל אין ארטיפקטים והפריזים קורים גם כשאני סתם בדסקטופ ולא נוגע בכלל במשחקי מחשב! לפניי כחודש התקנתי 2GB זכרון פנימי נוספים,אבל מיד אחריי ההתקנה לא היו בעיות אני לא חושב שצצו פתאום בעיות אחריי חודש. בכל מקרה מה הבעייה?! לא קופץ לי שום ארור שום כלום! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מסוג DELL דגם INSPIRION 5480 מעבד i 7 דור 8 16GB RAM ומפרט כולל מתקדם באופן יחסי ללפטופ מסוג "notepad" המחשב לא מריץ משחקים באופן אידאלי, לדוגמה פיפא , 2K , PUBG וכו' בבדיקת FPS בזמן שהמשחקים רצים היא מצביעה על טווח שבין 3-12 פריימים בסה''כ. - דרייברים עודכנו -בחירת כרטיס גרפי כברירת מחדל ( MX250 Nvidia GeForce ) ובחירה באופטימיזציית ביצועים . - בנוסף, המחשב מחובר לחשמל ובאפשרויות נבחרה האופציה ל "ביצועים גבוהים". * יצא לי לראות ביטיוב איך מחשב עם מפרט דומה לשלי מריץ משחקים באופן חלק , וגם כאלה עם חומרה פחות מתקדמת ואותו כרטיס מסך. מה אוכל לבדוק בנוסף? האם זה תקין שמדד ה GPU מצבי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה היו לי בעיות עם המחשב שהוא סתם ככה היה נכבה ואז נדלק שוב מחדש כאילו לא קרה כלום אבל הוא לא היה קורס כשהייתי משחק במשחקים אלא רק כשהייתי על השולחן עבודה או גוגל כרום לאחר כמה זמן זה הפסיק ועכשיו באה הבעיה בכל פעם כשאני נכנס למשחק המחשב ישר נכבה ונדלק כאילו לא קרה כלום. אין שום שגיאה ואין כלום. בהתחלה המחשב היה מחובר לשקע איפה המזגן שלי מחובר ובכל פעם כשהייתי מדליק את המזגן המחשב גם היה קורס לפעמים אחרי הרבה זמן ולפעמים ישר קרס. אז חיברתי את המחשב לשקע אחר והוא עובד פיקס אבל עדיין אני לא יכול לשחק משחקים מישהו יודע אולי איך אפשר לטפל בזה? מעבד: intel core i5-4590 cpu 3.30GHZ כרטיס מסך: amd raden r7 360 2gb
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC case 6A19 והוספתי דיסק קשיח של סמסונג F3 1GB 32MB 7200RPM חוץ ממנו יש לי עוד דיסק קשיח WD 320GB AAKS 7200RPM מהדיסק של סמסונג יש המהום עולה ויורד. כשאני שם עליו יד אני מרגיש את הסיבובים שלו שתואמים לרעש. ההמהום/ויברציות האלו מפריעים לי מאד. יש דרך להשתיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ההרדיסק הראשי שלי התפגר לפני שבועיים ואתמול התקנתי מחדש את המחשב על הרדיסק אחר , הבעיה שעכשיו המחשב לא מוצא לי דרייברים לכרטיס קול (live platinum 5.1) ניסיתי את הדרייברים המקוריים (2000) והם לא עובדים , ניסית להוריד את הדרייברים מהאתר של כריאייטיב וגם לא עובד, יש שם רק איזה עדכון לדרייברים שטוען שבכלל הכרטיס קול שלי לא מותקן . על ההרדיסק הישן היה לי גם איכס פי והוא עבד עם הדרייברים מהדיסק המקורי .. חשבתי שאולי הכרטיס זז טיפה כשהחלפתי הרדסיק אבל המחשב מזהה לי התקן מולטימדיה לא ידוע (הכרטיס קול שלי ...) אז אני יודע שהוא מחובר ... למישהוא יש רעיון , או דרייברים לכרטיס שפועלים על האקספי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-