עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה ביותר.. כשאני מגיע לווינדוס המחשב מתחיל לעשות ריסטרטים, זה לא וירוס כי לפעמים הוא עובד כמה דקות ואז עושה ריסיט ולפעמים כשרק מגיעים למסך הטעינה... ניסיתי לבדוק מה זה, החלפתי הכל, וגיליתי שזה הכרטיס מסך.. שלחתי לתיקון אמרו לי שבאמת יש בו בעיה, אוקיי עכשיו הביאו לי את הכרטיס בחזרה (זה כרטיס אחר, לפני היה לי Abit Geforce 4Ti4200AGP8X ועכשיו זה של ASUS) ושוב פעם המחשב עושה ריסטרטים.. אני לצערי כרגע משתמש ב RivaTNT32 והכל עובד חלק... אין לי מושג מה הבעיה, ואני משתגע.. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם ? זה המפרט של המחשב : Pentium 4 1700MHz 256DDR 333MHz Generic Asus P4S333-m - הכרטיס עבד חצי שנה על המחשב חלק, אז זה לא בעיה של תאימות עם הלוח אם. עוד מש…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  2. אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, לפני מספר שבועות התחלתי לסבול מקריסות פתאומיות של המחשב בפעילות שגרתית לגמריי (עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנ וכד') כל 30-60 דקות בערך. וינדוס היה קורס ל BSOD כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת (וישר מנסה לעלות שוב, ככה שהיה קשה לצלם את השגיאה, אבל בכל זאת הספקתי כמה פעמים). ומאוד מתקשה לעלות חזרה - כלומר קורס שוב ושוב בשרשרת. היה מותקן גם לינוקס (אובונטו) במקביל, ולינוקס לא היה קורס, אבל היה "קופא" לפעמים. פירמטתי את הכונן והתקנתי מחדש וינדוס (חוקי) נקי. - התפעות נמשכו. בשלב מסויים התחלתי להשגיח על הטמפ' של המעבד עם Speccy ולא ראיתי עלייה מעל 45 מעלות בפעילות השוטפת הבעיות התחילו כנראה לאחר הוספת RAM "במצב טוב מאוד" שהזמנתי מאיביי ממוכר עם דירוג גבוה. המ…

4. Started by mokisho,

המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by babalas,

המסך מרצד פתאום מבחינים בזה בעיקר בדברים שבצבע שחור. כגון השורת התחל של VISTA והתפריט התחל... וגם כאשר צופים בסרטים זה ניכר מאוד כי יש בסרטים חושך אז זה ממש מרצד. עשיתי את הדברים הבאים - החלפת כ. מסך מ3850 ל- HD2400PRO בדיוק אותו הדבר. חיבור ממיר דיגיטאלי למסך - שם לא מצאתי ריצודים הכל עבד חלק. עזרה ממישהו בבקשהה? :'(

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  6. הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by shanibh,

היי, לפי הכותרת, הבעייה נראית כבעיית WINDOWS, אבל...הבעייה חוזרת אחרי פירמוט והתקנה מחדש של ה-WINDOWS , שני הארדיסקים שונים, שני דיסקים שונים של התקנה של WINDOWS. אני אכתוב את כל הבעיות בנקודות, לפי דעתי מדובר באותו בעייה בכל המקרים למרות שהם שונים, ואני דיי סבור שמדובר בבעיית חומרה עקב זה שהמחשב עבר פירמוט והותקן פעמיים מדיסקים שונים * כל קבצי ההתקנה שאני מוריד EXE. כולם CORRUPTED, אפילו דברים שאני מוריד מאתרים כמו DOWNLOAD.COM * כל קבצי ה-RAR שאני מוריד , נותנים הודעת CRC ERROR , לא תמיד באותו מיקום * המערכת עושה ריסטרט לבד, סתם כך פתאום. * ה-EXPLORER וגם MOZILLA נסגרים ונותנים את הודעת השגיאה הרגילה בתדירויות מטורפות * התקנה של WINDOWS מודיעה על כך שקובץ מסוים לא יכל …

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. ערב טוב חברים, יש לי איזה בעיה במחשב פנטיום 4 ישן למדי עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 מלפני לא מעט שנים. כבר כחודש שהוא לא עובד ואני חושד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך. העניין הוא שלאחר מספר דקות של עבודה הוא או נתקע ולא מגיב, התצוגה נהיית שחורה והמסך לא מזהה סיגנל, או שהוא פשוט נהיה שחור מיד ללא תקיעה מוקדמת. לעתים רחוקות יותר, הוא נתקע, ואז נותן מסך כחול כאשר אומר שהייתה בעיה עם ה-ati2davg או ati2vag או משהו בסגנון הזה. לא בדקתי אם המאוורר או ה-HS התנתקו מהכרטיס או משו, אבל תהיתי אם למישהו מכם יש רעיון לסיבת הבעיה בהתאם ל"סימפטומים".... תודה רבה נ.ב אחרי תקיעה אחת, תקיעה שניה יכולה להתרחש עוד בשלב של עליית המערכת ולאו דווקא בתוך windows.....

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by SilverCivic,

שלום. לפני כ3 שבועות התקנתי מחדש WINDOWS XP. מאז ללא תקלות כלשהן. רק אתמול (מוזר אבל אחרי שאחותי שיחקה לי במחשב!) המחשב לאחר ההדלקה מציג בDOS שורה שאומרת כך : CPU is unworkable or has been changed. please recheck - CPU SOFT MENU כדי לעבור את זה אני פשוט לוחץ F1 . אבל אחרי שהופעל הוינדוס , אני שומע צפצוף בערך אחרי 5 דקות והמחשב קורס , לא מסוגל לתפקד והפתרון היחיד הוא ריסטרט... מה עושים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Aloha-Boy,

אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by Sex$Booster2007,

משתמשי GAINWARD 7600GT אני צריך את הביוס הרגיל של הכרטיס שכחתי לגבות ואני חייב אותו בבקשה תעזרו לי בעזרת תוכנה בשם NiBiTor.v3.0a היא תקרא את הBIOS ותוכלו לשמור אותו כקובץ בבקשה תעבירו לי אותו

13. Started by darky,

בוקר טוב, יש לי מערכת הפעלה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT המחשב מאתחל את עצמו לפני עליית מערכת ההפעלה, לאחר שכתוב Starting Windows אני מקבל מסך כחול עם כתוביות קטנות לבנות ולאחר שניה אחת המחשב מאתחל את עצמו, אני לא מספיק לקרוא מה כתוב מרוב שזה רץ כל כך מהר. לאחר שהמחשב מאתחל את עצמו הוא נכנס למצב REPAIR, מבצע פעולת תיקון באופן אוטומטי וחוזר לאותה מצב של אתחול מחדש. ניסיתי להיכנס למצב SAFE MODE, אך עדיין המחשב מתאחל את עצמו. המחשב פורמט לפני שבוע, לפני כן הכל היה תקין עד שביצעתי עדכונים של WINDOWS UPDATE, על המחשב רץ תוכנת ריגול, Microsoft Security Essential, האם יש למישהו רעיון מזה יכול להיות או איך ניתן לפתור את התקלה? בנוסף ניסיתי לצלם את המסך אך לא הצלחתי מכיוון שהוא מאת…

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by ebrami,

שלום חשבתי להעלות את זה בפורום של תצוגה וגראפיקה אבל הבעיה היא לא בתצוגה וגראפיקה, אלא רק הביטוי שלה הוא בריצודים על המסך, אני אסביר. בעודי משחק פיפא 2006, פתאום כל תמונת המסך התחרבשה, כל התמונה נמרחה לחלוטין ולא היה אפשר לראות כלום פרט לכתמי צבעים מוזרים והמחשב עצמו נתקע. הפעלתי מחדש- ועוד מהרגע שמפעילים את המחשב והוא טוען את הווינדוס (XP), יש ריצוד של סימני מחשב על המחשב מלמעלה למטה, יש אותיות חצויות מהבהבות בכל מיני מקומות, והכל מחורבש ומוזר כזה, כשעולה הווינדוס עצמו, אפשר לראות כמה סמלים בקושי, אבל הכל מרוח עם פסים מאוד מוזרים בצבעים שונים ולא ממש קורה שום דבר כשמנסים ללחוץ על משהו.. למרות שעושה רושם שמשהו כן מגיב כשלוחצים. החלפתי מסך - לא עזר החלפתי כרטיס מסך - לא עז…

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

זמן שהאי מיול פועל. אחרי כמה דקות קופץ מסך כחול, זה לא היה פעם.... זה התחיל לפני זמן מה... מישהו מכיר את התופעה? מישהו יכול לעזור? :s05: זה התחיל אחרי שהתקנתי גירסא אחרת של אי מיול ולא אהבתי אותה והחזרתי את הישנה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by haimiko84,

שלום, היום קניתי מעבד AMD 64 Dual Core 4200+. כשאני מעלה את ה-XP, המערת לא מזהה אותו ומבקשת דרייבר UniProssesor PC. בנוסף, המעבד לא מזוהה ב-Properties דרך המחשב שלי. מצויין רק זכרון ה=RAM. במעבד הקודם שלי, שהיה 3200+ הרגיל, לא הייתה בעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by Gimel,

יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?

20. Started by גליטו,

שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by waizman,

אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by 56223225,

רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה מתרחשת לי תופעה מאוד מוזרה במחשב. המחשב מחליט לאתחל רק בפעם השניה שאני מנסה להפעיל אותו - הפעם הראשונה, הכוונה היא אחרי שהמחשב כבוי זמן ממושך. בלחיצה על כפתור ההפעלה נדלקות כל הנורות, המאווררים ואורות הבקרה בכוננים, אבל אין תמונה על המסך. בד"כ כיבוי של המחשב והפעלה מחדש פותרת את הבעיה, אבל מדי פעם המסך מפסיק לקבל תשובה סתם בלי סיבה לאחר עליית הוינדוס. המאוורר של כ.המסך נראה תקין וחיזקתי את הכרטיס למקומו. ניסיתי גם להפעיל את המחשב כשכל הכוננים מלבד הכונן הקשיח מנותקים - אולי בגלל הספק. חשבתי שאולי זו בעיית זיכרון אז ניסיתי להחליף את מיקומי הסטיקים או להפעיל רק עם סטיק אחד (יש לי 2X256). בכל הנסיונות התופעה חזרה על עצמה. המחשב לא חדש, כבר בן יותר משנתיים וחצי…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by yonix7,

כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.