עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! אני צריך להעביר וידאו למחשב. את החלק הויזואלי זה לא בעיה, פשוט מחברים לSVIDEO IN, אבל איך מחברים את הסאונד... הרי אין כניסת בננות (אדום ולבן) בכרטיס קול... אךי עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  2. מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by AMD Sempron +3100,

מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  5. שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Chaosruler,

קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gogogo455,

שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.

8. Started by PSben,

היי, יש לי מחשב חדש! קיבלתי את החלקים היום, ואחרי שהרכבתי נתקלתי בבעיות הבאות: 1. כפתור כיבוי המחשב לא עובד כמו שצריך. הכפתור אמור לכבות את המחשב, אך הוא מבצע ריסט, ואם לוחצים עליו מספר שניות רצופות, רק אז הוא מכבה את המחשב. אם מנסים לכבות תחת windows 2000 אז מתבצע ריסט. מה בדקתי? את החיבור ללוח אם (הכל בדיוק כמו שכתוב בחוברת!), קיצרתי את הפינים שמהווים shut down (בלוח האם) ורק אחרי כמה שניות המחשב נכבה, ניסיתי להחליף בין כפתור הריסט לכפתור הכיבוי, לא עזר. בדקתי כמובן בביוס, שם יש הגדרה של הכפתור, הוא מוגדר on/off ולא standby, למרות שהוא מתפקד כמעט כמו standby (אומר שהמחשב נכבה רק אחרי 4 שניות שהכפתור לחוץ, ואם פחות, אז המחשב עובר ל-standby). 2. לאחר שכיביתי את המחשב באי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, יש לי הארד דיסק של 250 ג'יגה מבית סמסונג שעושה קולות מוזרים שהתחילו לפני כמה ימים. הקולות הם בזמן מאמץ, לא במצב IDLE. אני מבין במחשבים ויודע להבחין בין קליקים רגילים לבין הקולות שיוצאים מדיסק הקשיח עכשיו. צירפתי למי שרוצה הקלטה של הקולות בזמן מאמץ, הקולות דומים למעין גירוד (מקווה שלא רק אני שם לב אליהם). כבר סרקתי את ההארד דיסק לראות אם יש bad sectors והכל בסדר. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום. זה המפרט שלי : AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78LM-S2 ATI Radeon HD 5750 4GB DDR2 אז המצב הוא שכרגע כל משחק שאני נכנס אליו כעבור זמן מסוים יתקע. לפעמים, הסאונד שנשמע באותו הרגע במשחק יהפך ללופ קדחני ושום דבר חוץ מלכבות את המחשב בHARD RESET(להחזיק את הכפתור כיבוי) לא עוזר, אפילו לחיצה רגילה על כפתור הכיבוי מה שאומר שהמחשב לא מגיב בכלל שלא נדבר על ctrl-alt-delete ושאר הקומבינציות.. פירמטתי את המחשב וחשבתי שפתרתי את הבעיה אבל ללא הועיל, הבעיה נשארה.. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות לבעיה אבל לא כל כך הצלחתי למצוא וגם עברתי פה בפורום מספר עמודים קדימה כי אני אפילו לא יודע מה לרשום בחיפוש בשביל למצוא את הבעיה הזו אבל לא נפלתי על בעיה דומה אצל מישהו חח.. מקווה שתוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה.. אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו. שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה. עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..). בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב. עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה. אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מוש…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by lion03,

העתקתי את הקבצים לwin/system למרות שקודם הם לא היו קיימים מדיסק אבל זה עדיין לא עובד

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by rmarko,

לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by malako,

אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  15. אוקי, יש לי במחשב 512MB ראמ. ויש לי כרטיס מסך של ATI readon xpress200M. הכרטיס מסך הזה משתמש ב-128MB ראמ מהראמ של המחשב. עכשיו, השאלה שלי היא מה עדיף, להקצות לו 64MB ראמ (כי אני חושב שזה מספיק לרוב המשחקים שאני יכול לשחק בהם) ולהצקות למחשב את ה-64MB הנותרים. או שאולי עדיף להשאיר את המצב ככה. באיזה מצב המשחקים יעבדו טוב יותר? אם זה לא בפורום המתאים, אני מצטער מראש. בתודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. לפני כמה ימים התגלתה אצלי בעייה במחשב שקורת בזמן עליית המחשב כאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה כרגיל (עובר על הCD ועל כונן הדיסקטים) והכל טוב מיד לאחר מכן (עדיין בחלון DOS ) מופיעה לי הודעה שהמחשב נעל לי את המקלדת לאחר מכן מופיעים מספר הודעות שהומרות שהמערכת גילתה שבוצעו שינויים (לא נגתי בכלום) לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת משחררת את המקלדת (אבל כל לחיצה על המקלדת מלווה בציפצוף ארוך)[ לאחר מכן מופיעה הודעה שמשהוא הפריעה למערכת לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת ננעלה (בגלל סיבות של ביטחון) ואז המחשב דומם ולא זז לא ניתן להיכנס לביוס כי המחשב מנטרל לי את המקלדת (למרות שלא שיניתי שם כלום) ניסיתי לשים דיסק של חלונות וגם דיסקט אבל הוא מדלג עליהם ולא עולה דרכם ניתקתי את הדיסק הקשיח ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AFIK10000,

איך אני עושה ששני המחיצות היו שוות בגודל

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by winner,

שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, ברשותי דיסק קשיח (WD Caviar Black 1T),שבו לא מותקנת מערכת ההפעלה (הוא משמש כדיסק מקומי,ולא מערכת ו/או ראשי).הבעיה איתו,שהוא מרעיש בכלל,ובפרט בכל חצי דקה שומעים דפיקה ממנו (בבוודאות 100%,שהדפיקות והרעשים - באים ממנו).! *מה,שמוזר זה,שבבדיקה,בכלי בדיקה ואיבחון של WD - יצא תקין (Completed Sucessfully). - ממה בעיה זו עלולה לנבוע?, - האם יש קשר לכבל הSATA ו/או אורכו,אשר מחבר אותו? ו/או,שהוא פשוט לא מורכב כראוי ולכן מרעיש ומשמיע את הדפיקות כל חצי דקה (ד"א:בתחילת בדיקתו - השמיע קול חירחור ברור ודיי חזק)? . - האם כבל SATA תקול ו/או קצר מידיי או ארוך מידיי - עלול לגרום לבעיות אילו,שציינתי ובנוסף הכי מפריע=לפעמים לתקוע את המחשב,עד שרק לחיצה על ריסט - מחזירה את המחשב לפעיל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DarkX,

חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  23. שלום, לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן. כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים. אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבד דוגמא קטנה: אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי.. כבר ניסיתי הכל לעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד) DFRAG CCLEANER בדיקת טמפ סריקת וירוסים וכלום לא עזר.. הצ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by O.G.D 2k5,

איך אני יכול לפרמט כונן לא של WINDOWS אליו דרך WINDOWS אי אפשר כי הוא אומר שהוא משתמש בו אז איך????

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Bug,

יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE. האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים? ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.