עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cooper,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של WD250GB אבל לצערי המחשב מזהה לי רק 130 GB גם לאחר שפרמטי ושננתי בפרטישיין רק דיסק אחד[C] הוא עדיין נשאר באותו הנפח .החלפתי אותו כי חשבתי שזו בעיה בדיסק עצמו , אבל גם בחדש יש לי אותה הבעיה. אם למישהו יש רעיון מהזה יכול להיות אני מודה מראש.

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by puGs,

אוקיי זאת בעיה שקורת כבר הרבה זמן מאז ששידרגתי חלקים במחשב,פעם בכמה זמן מופיע לי פתאום מסך כחול עם הקוד הזה: 0x000000C2 גיגלתי את הבעיה בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי,חוץ מזה שזו אולי בעייה בדרייברים,תודה רבה לעוזרים ולמנסים=]

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by poltergeits,

יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,לאחרונה כשאני צורב דיסק DVD,הצורב עושה את הצריבה קצת ואח''כ נתקע ופשוט מראה בעיה והוא פשוט עושה את זה כמה פעמים ניסיתי על לבדוק כמה דיסקים.. אם זה חשוב אז דיסקים של TEAC DVD-R - 8x כמו כן זה בעיה כבר כמה ימים.. לפני שבוע הכל עבד כראוי... נ.ב אני עובד עם נרו 6 אקספרס ולא נרו 7 או משהו... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  5. אהלן, יש לי לוח אם gigabyte ga-ma78m-s2h ומעבד amd athlon 64 x2 5600+ משתמש ב windows xp (אם זה חשוב) כשאני מבצע פעולות זוללות מעבד לאורך זמן למשל המרה של פורמט של סרט נניח אפילו של 10 דקות המרה בעזרת תוכנה למדידת טמפרטורות של החומרה קיבלתי ערכים גבוהים יחסית CPU0 CORE - 67C CPU - 43C MAINBOARD - 104C נראה שהלוח אם מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות משום מה בנוסף יש צפצוף שבהתחלה של הפעולה מתחיל בצפצוף כל כמה שניות וככל שהטמפרטורה עולה בסביבות ה 90C יש צפוף קבוע עד סיום הפעולה יש לציין שאין קשר בין הצפצוף לתוכנה כלשהי זה צפצוף מהרמקול הפנימי של המחשב מה יכול לגרום להתחממות כזאת מוגזמת? מה אפשר לעשות? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by matanyaniv,

שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום לכם, העלתי טיפה את ה-Vcore ומשום מה זה מאתחל לי את המחשב כל פעם מחדש. בדר"כ, כשהלוח אם רואה שהבחירה לא מוצלחת, הוא מחזיר את ההגדרות לברירת מחדל. אבל פה משום מה אני לא רואה זאת, המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש ומסרב לעלות... איך אני פותר זאת?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nadav1711,

המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by mrraz,

לאחרונה התחילה תופעה שברגע שאני מחבר כבל USB של דיסק נייד למחשב הוא תוקע את המחשב והמסך לא מראה כלום אני צריך לבצע ריסטארט למחשב כשהכבל מחובר ואז הכל בסדר התופעה זהה בכמה מחשבים. הכבל כנראה מקצר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by efod26,

שלום, לא בטוח שזה קשור לפורום הנכון, בזמן האחרון המחשב כבה באמצע העבודה. מה זה יכול להיות??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. Started by zabal12,

שלום, קניתי נייד חדש של DELL בהמלצת החברים בפורום . המחשב עובד מעולה חוץ מבעיה של ניתוקים ב-WIFI שקורת רק בבית שלי , בכל מקום אחר עובד מושלם . DELL כבר החליפו לי את המחשב וגם בחדש אותה בעיה . עדכנתי כבר את הדרייברים של ה-WIFI. עשיתי בדיקה עם מחשב נייד אחר בזמן שלי היה ניתוק (לכמה דקות ) המחשב השני עבד תקין . בבית יש לנו כרגע נתב אלחוטי של ORANGE יש לכם רעיון מה לעשות ? דגם המחשב :Dell Inspiron 15 7000 7570-85508G12GTW1

13. המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Avivsa,

שלום, קניתי לפני מספר ימים מחשב ויש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני מפעיל את המחשב (עד לרגע שבו הווינדוס נטען) יש מלא תקתוקים מוזרים שבאים מהמחשב (ככל הנראה מהלוח אם) זה נשמע כמו רעש של מתג שנפתח ונסגר או משהו כזה... בכל אופן, כאשר יש את הטעינה של הווינדוס (ויסטה) התקתוקים חוזרים וכאשר יש את התקתוק אז הטעינה של הווינדוס (מד ההתקדמות) נעצר ל3 שניות ואז הווינדוס עולה... כאשר המחשב מופעל הרעש הזה נשמע אחת ל-4 שעות. מזה יכול להיות?? ניסיתי לחפש מידע באינטרנט ולא מצאתי משהו מיוחד, זה ממש רעש פיזי ולא צפצוף רגיל של הלוח שהמחשב נדלק, כאילו מתג זז לאון ואוף... המחשב שלי: מעבד E8200 לוח אם: Asus P5K Se זכרון מושקין 2 כפול 2 גיגה (סה"כ 4) דיסק קשיח 1 (מערכת הפעלה): 500 גיג…

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by alex alex,

קניתי מחשב נייד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=40881&txt_search=lenovo+idea+pad+i3&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= אני לא מצליח להתקין עליו וינדוס 7 מדיסק או מUSB , מקצת חפירות באינטרנט קיבלתי כמה תשובות כמו : שהמחשב תומך רק בוינדוס 10 , ושאפשר להתקין וינדוס 7 אחרי שמשנים משהו במצב BIOS תחת BOOT. כרגע אני לא מצליח להתקין תוינדוס 7 ואני חופר באינטרנט ולא מוצא פתרון כרגע. ברגע זה אני מוריד תוינדוס 10 כדי לבדוק אולי הוא יעבוד יש למישהו בינתיים רעיון? אני מעדיף להשתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DORAZABI,

קניתי מחשב נייד אסוס חדש עם ווינדוס מקורי ושמתי לב כשאני גולש באינטרנט באופן אקראי אני מקבל 'החיבור נקטע' כאילו אין אינטרנט למרות שהוויי פיי לא התנתק.אני מרענן וזה מסתדר אבל ממש מציק כשזה קורה לעיתים קרובות

19. Started by pavlo,

שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.

20. Started by magimag,

היי, קניתי עכשיו מחשב לגלישה וכשאני מפעיל אותו , אחת לכל כמה פעמים המסך לא נדלק ואני לא שומע את ה*ביפ* של הביוס. (בלוח שלי יש כרטיס מסך מובנה שחיברתי את היציאה שלו למסך). האם עליי לרוץ ולהחליף, ואם כן איזה חלק? להלן המפרט: מעבד: Pentium D805 2666MHz זכרון פנימי: CEON 256MB 533MHz DDRII לוח אם : MSI PM8PM-L מערכת הפעלה: Windows XP SP2 מארז שבא עם ספק 400W ומסך LCD של ViewSonic שנשאר לי ממחשב ישן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by ex_,

קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by Demagh,

אז ככה, לאחר החלפת לוח אם למחשב ישן של האחיות שלי, המעבד (P4 2.6GHZ) התחיל לעבוד על חצי מהתדר - 1.3GHZ. ב-BOOT מופיע התדר המקורי. לא מצאתי בביוס שום אפשרויות הנוגעות לתדר המעבד או כל אפשרות בכללי, לחוהיא את האפשרות להפעיל HT. הלוח הוא GD-865GV-L להלן תמונה מ-CPUZ

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  23. המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור . מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר . עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר . ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא . ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה . אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים ש…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.