תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה, אני מתכוון לפרמט למישהו את המחשב ואין לו שום דריבר...כלום. את הדרייברים זה לא בעייה להוריד (כרטיס קול מסך וכו') אבל הבעייה היא באינטרנט. אחרי שאני מפרמט אין לו תדיסק של התקנת האינטרנט. צריך להוריד רק חייגן? או גם דריבר? כי לבנאדם אין שום דיסק שקשור לזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס רשת,מה שכתוב על האריזה: ST lab network impact pci 100Mbps lan Card בחברה זה ST LAB חברים זה דחוף אני בלי אינטרנט )-: תודה מראש! נ.ב- os:win98
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז כך : חבר שלי מחפש דריבר למסך שלו, מסך LCD של חברת מאג, הוא אמר לי דגם lt565s. חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי דריבר בשבילו, אלה רק חנות שמוכרת אותו, ועוד כמה שטויות שלא קשורות.. ;D. אז החלטתי לפנות לעזרתכם, אם מישהו מוצא, אני אשמח אם יביא לי קישור להורדת הדריבר.. תודה, רן!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, תחילה אציין שזו מצלמה משנות התרפאפו (ככה רושמים?).. היא מתחברת ליציאה הפרללית + היציאה של העכבר (פעם היציאה של העכבר הייתה יציאת מולטימדיה, נראה לי..). היא מצלמה גרועה, אבל עדיין קולטת צבע ואני רוצה לחבר אותה, אז חפשתי דריבר ואומנם מצאתי המון דריברים יחסית, אבל אף אחד מהם לא עובד וכולם של ווינדוס 98/95/ME/2000. ואין של XP. ואני משתמש בווינדוס XP ואני לא מוצא דריבר. אז הפרטים אליה זה ככה : VLSI PPC2 Vision (ltd) camera ואם זה משנה אז המודל נאמבר הוא : vc6453v001 . אשמח אם תעזרו לי לחפש דריבר למצלמה בשביל מערכת הפעלה Windows XP. תודה, רן!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להישתמש במצלמת הקריאטיב שלי לא מוצא הדיסק התקנה אשמח אם יש למישהו דרייבר /דיסק התקנה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת וחלק מהכפתורים שלה לא עובדים(כל התוספות של המקלדת) אני צריך דריבר למקלדת שלי בשביל שכל הכפתורים יעבדו המקלדת שלי היא MICROSFOT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A תנו לי קישור להורדה(ולא לאיזה אתר כי אני תמיד מסתבך) בתודה מראש לכל העונים מצפה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, ותודה מראש על העונים אז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126ea אני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קול מה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בעניין אני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגב תודה לעונים עוד פעם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס HERCULES FDX 8500LE ! :D משום מה ב 3DMARKS2001 קיבלתי תוצאה עלובה של 6000 ומשהו! מישהו יודע אולי למה? יש לי P3 1GHZ 256 SDRAM. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד דרברים מעודכנים לכרטיס HERCULES FDX 8500LE ? אל תפנו אותי לאתר הבית כי שם הם לא עובדים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי מחשב מ-WIN98 ל-WINXP PRO ומאז אני לא מצליח לשמוע כלום. ניסיתי להתקין כל דרייבר אפשרי שנמצא בדיסקים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב שהדרייברים פשוט לא תומכים ב-WINDOWS XP. כרטיס הקול נמצא על הלוח(ONBOARD), ואני לא יודע באיזה לוח אם מדובר (זה לא מחשב שלי). כיצד אני יכול לגלות איזה לוח אם יש על המחשב? -שאלתי את בעלי המחשב והם לא ידעו.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרכבתי לאחותי מחשב על לוח של פנטיום 3 עם חריצי ISA הכנסתי לה כרטיס קול שקניתי ממשהו.. ?ISA) בלי דריברים.. זה כרטיס עם שבב של אופטי.. הוא מזהה אותו בוינדוס XP אבל הוא לאמוצא דריברים ונותן סימן קריאה צהוב לידם.. אמרו לי שבחלונות 98 ןME הוא מוצא דריברים מתאימים. אני מעונין למצוא דריברים לכרטיס מה שהוא רשם שהוא מצא OPTI AUDIO 16 MPU401 GAME PORT AUX0 תודה!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ. אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונ…
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שמעו לא ידעתי איפה לתפוח, אם אם טעיתי מצטער. ככה שמעתי לי מוזיקה בסבבה עד שפתאום קפצה ההודעה הבאה שדורשת איזה דרייביר איפה אני מוריד אותה. 10x
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים העדכניים מאתרי היצרן. כשבדקתי שהכל מותקן כמו שצריך בdevice menager ראיתי שחסר הדרייבר "universal serial bus (usb) controller driver" באתר של הלוח אם ראיתי שתי התקנות: Etron USB 3.0 DriverIntel USB 3.0 Driver ושיערתי שצריך להתקין רק אחד... והתקנתי את הINTEL... צריך להתקין גם את הETRON? זאת הסיבה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דרייבר בוסטר שהוסיף לי דרייבר של קוואלקום, אז ביטלתי אותו והורדתי את הדרייבר של היצרן אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב הקוואלקום חוזר לבד למרות שעשיתי אותו כלא זמין...כאילו האינטרנט לא יכול לעבוד ללא הקוואלקום
-
- 16 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום ובוקר טוב האמת שלא חשבתי לפתוח thread על זה כי די ויתרתי על הכרטיס, אבל שווה לנסות. אחי קיבל מחשב חדש, עם כרטיס קול מובנה, אבל ללא יציאת ג'ויסטיק (gameport). לכן, החלטתי להעביר את הכרטיס מהמחשב הישן שלו, לחדש, בשביל היציאה. הבעיה היא שבמחשב הישן היה לו win98, בחדש התקנתי לו xp. והווינדווס לא מזהה את הכרטיס. בדקתי את הכרטיס, על הצ'יפ הראשי כתוב AP6400 3D PCI V.2. על הכרטיס עצמו כתוב AV510 בצד השני של הכרטיס יש מדבקה של zoltrix חיפוש בגוגל הביא אותי ל-follow up מאוד מעניין. מסתבר שישראלי אחר חיפש דרייבר לכרטיס ולא מצא, לווינדווס 2000. ובסופו של דבר מישהו אכן נתן שם לינק לדרייברים לכרטיס הזה. הבעיה היא שהלינק הזה כבר שבור.. בדקתי ב-http://www.driverguide.co…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-