עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lioriiii,

שלום חברים, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי G-FORCE 5600 FX כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק והוצאתי את הכרטיס והכנסתי אותו מחדש ועדין לא קורה שום דבר על המסך. חיברתי כרטיס מסך אחר והכל עובד, האם כרטיס מסך נשרף? תודרה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by peled99,

שלום לכולם, יש לי את המסך הנ"ל, ואני לא יודע מתי הופיעה הבעיה, אבל אני אנסה לתאר לכם אותה. כשאני רואה תמונות במחשב, על כל סוגי הקבצים של תמונות (RAW, JPG, TIF, PDF וכו'), המעבד בין גוונים נהיה סוג של ג'יפה בלי מעברים עדינים. כדאי לציין שבמשחקי מחשב אין שום בעיה. חבר שלי שנתקל בבעיה דומה עם אותו המסך אמר לי שהוא מחק את הדרייבר של DELL והתקין דרייבר גנרי של חלונות 7. הבעיה היא שכל פעם שאני מוחק את הדרייבר של DELL ומאתחל את המחשב, פתאם הדריבר מתקין את עצמו מחדש. לא מצאתי באינטרנט דפים בנושא, אולי כי אני לא יודע איך להסביר את הבעיה במדוייק. אם זה קשור, יש לי כרטיס מסך 4770, RADEON. אני לומד צילום, כך שהבעיה אצלי היא קריטית, אשמח לכל עזרה. תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by foxtrot,

שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה האחרונה שלי עם המחשב (זאת לאחר שהלוח שלי חזר חדש מהחלפה שנייה). המפרט שלי: ASUS A7N8X Deluxe Rev 2.0 (BIOS 1007 Athlon XP 2000+ 1 GB של Corsair XMS 2x512LLPT Samsung 120GB SATA Geforce 4MX440 64 ViewSonic VP171b אחרי שהוחלף הלוח האם ונמצא תקין (לפי החנות), הגעתי הביתה שמח וטוב לב, הדלקתי את המחשב, ו- Windows לא עולה (במוד רגיל המסך היה מרוח בצבעים, וב - safe mode נתקע על Mup.sys מיד אחרי nv_agp.sys). התקנתי מחדש windows xp. כשהתקנתי את הדרייברים של הלוח אפשר היה לראות שמשהו לא בסדר. אבל הקטסטרופה היתה אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך. ברגע ההתקנה המסך הופך שחור. מנקודה זו, windows לא עולה יותר. רק כשמנטרלים את דרייבר ה - AGP של הלוח (nv_a…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem‏ של הכונן הפך ל-RAW‏ במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי HP 5652 ויש לי בעיה מוזרה איתה.... ישנו תפריט אחד שמופיע בשפה לא ברורה... יכול להיות שזה קשור שבמהלך ההתקנה התבקשתי למצוא קובת DLL בשם hpzcon09.dll ?? מצאתי אחד כזה אבל יכול להיות שזה לא זה ופה הבעיה?? אם לא יש למשהו מושג מה הבעיה ומה עושים?? נ.ב. יש לי WIN XP באנגלית עם SP1... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by common,

אני כבר הרבה שנים מתעסק עם מחשבים ודבר כזה עוד לא קרה לי. אחרי שהמחשב שלי היה מפורק כמה חודשים החלטתי להרכיב אותו מחדש. ההרכבה הסתכמה בחיבור של שני הארדיסקים ששכבו במגרה 3 חודשים. איכשהו במהלך 3 החודשים האלו הצליחו מערכות ההפעלה שהיו על כל אחד מהדיסקים (WINXP ו WIN98) להעלם ... כשניסיתי להתקין את הXP מחדש קיבלתי הודעות שגיאה מוזרות כאילו חסרים קבצים בדיסק ההתקנה... (שגיאה מס 7), אבל כשהתקנתי את הדיסקים במחשב אחר לא הייתה בעיה כזו והצלחתי להתקין XP ו98 מחדש על כל אחד מהדיסקים... כשחזרתי הביתה וחיברתי את הדיסקים חזרה, שוב לא הצלחתי לאתחל מהדיסקים האלה... מה שמוביל אותי לחשוב שיש לי בעיית חומרה ... מישהו נתקל פעם במשהו כזה ? מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by owen10,

פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by pxst17,

האם אתם מכירים תוכנה או משהו שעולה דרך הבוט דרך DOK ובודק את החומרה של המחשב ומודיע אם היא תקינה או שלא? לא משהו מסובך מדי.. תודה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by slimshady21,

שלום. קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2. ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו) אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by rantri,

האם זה אפשרי להעלות את המחשב עם Disk on key ? במקום עם דיסקט איתחול. ואם כן איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום אני מנסה לעדכן את הדריבר הזה uli Integrated 21 ואני מקבל הודעת שגיאה בשעת ההתקנה שהיא אפשר להתקין את הדריבר בדקתי שזה מה שאני צריך עם DRIVER GINUS ,אני חושב שזה הדריבר לUSB..והבעיה שלו שלפעמים הוא פשוט לא עובד..שום יציאה!!!! האם זה מה שעלי לעשות ? תודה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  12. שלום אז כך יש לי שני בעיות מעצבנות עם המחשב החדש שהכרבתי, הבעיות הם: 1) ברגע שאני מכבה את המחשב מתפריט ההתחלה של הVISTA המחשב נכבה ונדלק מיד מחדש, כאשר אני מכבה אתה מחשב אחרי RESTART ע"י הכפתור במארז המחשב נכבה כרגיל ולא נדלק, נבדקו כל ההגדרות בVISTA ובבBIOS אך לא נמצא משהו שיפתור את הבעיה, אשמח לשמוע פתרון לבעיה הנ"ל 2) המעבד לפי מנהל המשימות של הVISTA מראה ברוב רובו שהוא במאמץ של 30%-70% משהו שלא כל כך הגיוני למעבד שלי ולחלקים שלי, אשמח לשמוע פתרון גם לנושא הזה, כל החלקים תקינים ונבדקו. הרכיבים הם: מעבד AMD PHENOM X4 9600 b2 - with the ertta bug-TLB bug לוח-אם GIGABYTE MA-790FX-DS5 זיכרון OCZ 4GB CL4 PLATINUM KIT דיסקים קשיחים : WD 250GB 250AAKS sata2 WD 160GB SEGATE 1…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by itay_y17,

שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Help I have an Asus X200 and it won't turn on and when it's plugged to the electricity with or without the battery three led lights are flashing and also it doesn't turn on. Tried pressing for 60 seconds while the battery is out and not connected and it still didn't help. Any idea???

15. Started by sprite,

אז ככה. הרכבתי מחשב חדש, מלוח אם ABIT NF7 עם Sapphire Radeon 9600XT 256 MB. מה שקורה זה שפתאום, אחרי איזה 40 שניות, המחשב נכבה... אני לא יודע למה זה קורה. הוא פשוט נסגר, ואני צריך לסגור את הסוויץ' בספק ורק אז הוא מוכן להדלק שוב. מה לדעתם הבעיה?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by mhnuemhnue,

היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה. התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה. באף משחק אחר זה לא קורה. אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת. זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eran256,

שלום, ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם gigabyte h87d3h' מארז fractal design define r4 רכשתי את המאוורר scythe slip steam 140XT PWM 14cm 1300RPM במטרה לשים על דלת המארז. לאחר החיבור ב4 פינים ללוח האם הבחנתי שהמאורר כלל לא מסתובב אלא רק נותן דחיפות קטנות של רבע סיבוב, אך לא באמת מסתובב באופן רציף כמצופה. לאחר מכן ניסיתי לחבר לשאר חיבור המאוררים על לוח האם אך התוצאה הייתה זהה. הלכתי לBIOS לבדוק מה פשר העניין ושם הוא הציג מצג שווא של מהירויות סיבוב הנעות בין 100 ל20000 ניסיתי לחבר את המאורר דרך כבל שמתחבר ישירות לספק וגם מפצל אותו ללוח האם ואז הוא הציג 1380 סיבובים בדקה כמו שצריך להיות ואכן הסתובב במהירות הזאת (בצורה תקינה), אך לא היה ניתן לשלוט במהירות כיוון שחובר ישר לספק. מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sisi__d,

מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by NIR36,

הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם לא ידעתי איזה פורום לירשום הודעה זו אז תעבירו אותה לאן שצריך התקנתי היום את התוכנה pcmark2002 והתוצאות שיקבלתי בהן הם נמוכות או שכה נראה לי למשל המעבד קיב ל4463 הזיכרון שלי 3183 והארד דיסק קיבל 665 ואם תירצו תוכלו להסתכל במפרט שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אם אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב , איך אני יכול לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום...בהמשך לדיון קודם אני פותח את זה.. אני וחבר התקנו XP על המחשב שלו לאחר כמה וכמה בעיות שהוא עשה לנו (התקנו 98 ואז שידרגנו לXP) משום מה המחיצה הראשית (כונן C ) ניבחר ליהיות 2GB בלבד...ניסתי להגדיל את המחיצה C על ידי התוכנה אך ללא הצלחה למרות שיש צמוד אלייה מחיצה ריקה (מסומנת בצבע אפור בתוכנה) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה לעשות כדי להגדיל את כונן C (מחיצה ראשית) צריך להמיר את הקבצים? להחליף משהו? בקיצור אשמח להסבר קצת מקיף אם מישהו יכול

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  24. מה ההבדל ביונדוס ומערכת הפעלה?או שזה אותו דבר תודה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by aviel1988,

שלום לכל חברי הפורום... מופיעה לי הודעת שגיאה (מסך כחול) כאשר אני בא להדליק את המחשב: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. A wait operation,attech process' or yield was attempted from a DPC routine. If this is the first time youve seen this stop error screen'restart your computer. If this screen appers again follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manafacturer for any windows updates you might need. If problems continue disable or remove any newly installation hardware or software. Disable BIOS memory opti…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.