תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמה פעמים ביום במשך כמה חודשים, עכבר אופטי חוטי Genius מסוג PowerScroll Eye PS/2 מפסיק להגיב. הסמן לא זז וגם הכפתורים לא משפיעים. האור עדיין דולק. ניתוק וחיבור הכבל מחדש לא פותר את הבעיה, אלא רק הפעלה מחדש של המחשב או כניסה למצב Standby (היציאה ממנו רק ע"י לחיצה על אחד ממקשי המקלדת, אח"כ העכבר פועל כרגיל). בד"כ הבעיה מופיעה בעת הזזת העכבר, כלומר מיד לאחר שהוא מגיב הוא נתקע. לא זוכר מקרים שניסיתי להתחיל להזיז את העכבר והוא לא הגיב מלכתחילה. גם אחרי שהורדתי דרייבר לדגם הזה הבעיה המשיכה ומחקתי אותו. עם או בלי קשר, לעתים יותר רחוקות הסמן זז ממקום למקום על פני כל המסך, אולי עשרות מקומות בשניה אחת של הזזת העכבר, והמחשב מגיב כאילו גם נלחצים כפתורי העכבר, למרות שאני רק מזיז…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מחקתי בטעות דרייבר רשת ואני לא מצליח להתקין אותו שוב וכרגע אני בלי אינטרנט (local area connection) . השם של הדרייבר הוא realtek ethernet nic driver במחשב רשום שזה בקר ethernet בבקשה עזרה במציאת הדריבר ! יש לציין שמדובר בווינדוס xp
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די זקן אך הוא נטו לאינטרנט כך שהוא מספיק, היום לאחר שלא עבד כמה שעות הדלקתי אותו הוא נדלק נתקע במסך שרשום windows עושה ריסטרט וחוזר שוב ושוב. אשמח לעזרה מאיפה להתחיל, פתחתי אותו ניסתי לחזק חיבורים אך הכול נראה לי תקין.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע את שמו של הוירוס כל שורת המשימות היכן שהתחל נמצא איזה מגיבה ללחצן הימני של העכבר או השמאלי מה שאומר שיש וירוס כל שהוא יש עוד מלא דברים לא ברורים בtask mangaer שאני מנסה לסגור אותם הם לא נסגרים אמממ מה אפשר לעשות? אין לי xp כרגע פירמוט זה לא אופציה? האיטנראט עובד והאייקונים עובדים שלוחצים עליהם , אבל שורת משימות איפה ששהתחל מת. תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בבעיה עם הזיכרון שלי. לפני כמספר ימים הספק שלי הפסיק לעבוד ז"א המחשב לא היה נדלק בכלל. רכשתי ספק חדש, המחשב נדלק אך לא עלה והמסך נישאר מסך שחור, המחשב עשה רסטרט לעצמו כל פעם. ניסיתי לעשות רסטרט ביוס אך לאל הצלחה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על הזכרונות, להוציא אחד מהם ולמזלי כאשר הוצאתי אחד מהזכרונות המחשב התחיל לעבוד, עלה הכל טוב ויפה אך עם זכרון אחד 1 GB. שתי הסלוטים היוו 2 GB, כל סלוט ג'יגה אחד. זה המגען השבור או מה שזה לא יהיה: אם זה כך, אין שום דבר או אפשרות להכזיר את הזרכרון לחיים? וממה זה נבע כל העסק הזה? התחממות יתר או משהו? ועוד דבר, אין לי קבלה של הזכרונות (נרכש באייבורי) ישנה אפשרות שעל גבי האחריות שנימצאת אצלהם במחשב יוכלו להחליף? או שאנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב עם לוח כזה, הוא לא מוגדר אוטו' לעבוד עם שתי הסוגים, צריך להגדיר לבד, הקטע שעד שהצלחתי, הXP עלה דרך הSATA ואטז המחשב נתקע, עשה ריסטרט, ובפוסט הוא מציג רק את הHD של הIDE... משהטו מוזר, עשיתי עידכון של הBIOS גם זה לא עזר, הכונן של הSATA וגם הכונן השני שניהם תקינים, הSATA נבדק במחשב אחר ועובד מצויין...אם למישהו יש את הלוח ויודע איך להגדיר אני ישמח לקבל עזרה תודה רבה! MSI 865pe NEO2 s http://image2.beareyes.com.cn/2/lib/200305/24/143/DSCN0966.JPG
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ! התלבטתי בין הפורום הזה לפורום וינדוס ואני חושב שהפורום הזה יותר מתאים אם טעיתי , סליחה תעברי את ההודעה, תודה אוקיי לבעייתנו ! יש לי הארד דיסק 120 ג'יגה 8 מגה באפר JB של WD והשני של IBM 80 ג'יגה לוח אפוקס 8RDA+ הכל מעודכן ביוס+דרייברים של האנ פורס (אם יש עוד משהו שרלוונטי ושכחתי תוכלו להציץ במפרט שלי) אוקי יאז ככה בהתחלה חשבתי שאני לא מצליח להתקין ווינדוס רק בווסטרן אבל מסתדר שהבעיה היא גם בIBM (שאגב מתפקד עכשיו בתור מאסטר ופועל מעולה בלי עין הרע טפו טפו טפו) בכל אופן לאחר מסך הבוט מדיסקמגיע המסך שאומר: Setup now inspecting your Hardware configuration (אולי לא מדויק אבל דומה מאוד) ולאחר מכן יש ריסטראט... למה זה קורה? איך מתקנים !? והאם זה יכול לקרות עקב דיסק מש…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האלן שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי DELL XPS 15 9550 מחשב חדש שקיבלתי אתמול , מכיוון שהמחשב נקנה מחו"ל ומגיע עם מערכת הפעלה באנגלית , והתקנת שפה של הווינדוס זה לא באמת עברית מלאה אני מעוניין לפרמט את המחשב. הורדתי וצרבתי דרך האתר של MICROSOFT את WINDOWS 10 64GB נקי. הכנסתי למחשב העלתי דרך ה-BIOS את הדיסק און קי , התקנת הווינדוס עלת. הגעתי לעמוד לבחירת כונן אשר יותקן עליו המחיצה. אך אין שום כונן דיסק שניתן לבחור שם , הכל ריק. ישנה אפשרות לטעון שם "דרייבר" דיברתי עם התמיכה של DELL הוא נתן לי קובץ בשם "Serial-ATA_Driver_6K2TK_WN32_14.5.2.1088_A00" ואמר ברגע שהתקנת הווינדוס מגיעה לבחירת המחיצה תכניס את הכונן פלאש ותתפוס את הקובץ ההוא "שהוא EX…
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ההיטסינק של הפנטיום 4 שלי מופיע פה - התמונה מופיע בקטע של heatsink installation http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-012556.htm עכשיו, אני שם משחה ואמור להלביש את ההיטסינק בלי תנועות מיותרות כדי למנוע בועות אוויר \ נתק עם המשחה הטרמית. אבל עם המנגנון בעל ארבעת היתדות האלה זה בלתי אפשרי ! צריך לגרום לכל אחד מהשפיצים שלהם להיכנס לחור על לוח האם, ללחוץ, ולנעול ע"י סיבוב חלקי של היתד. בקיצור, חום המעבד שלי נשאר על 60 מעלות. מישהו מסכים שהמנגנון הזה מסריח, או שזה אני ?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב מידיי פעם קורס או שאי אפשר להדליק אותו הבעיות הן כאלה: אין אות למסך, זה קרה גם אחרי שהחלפתי כרטיס מסך המחשב מבצע איתחול כאשר המחשב מכובה ואני מחבר משהו ב USB הוא לפתע נדלק ניתחתי מספר קבצי dump וקיבלתי כמה שגיאות: Probably caused by : win32k.sys ( win32k!TimersProc+45 ) Probably caused by : hardware ( Rtlnic51+9be4 ) Probably caused by : Intels51.sys ( Intels51+3185a ) Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiTimerListExpire+122 ) האם הגיע הזמן להחליף מחשב או שאפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך מasus eax850 xtpe ל leadtek 7800gtx tdh בעיה נמשכת באמצע משחקים יש מסכיםן כחולים ארורים אתחול מחשב גם כשלא משחקים ועושים פאוז זה נמשך פירמטתי את המחשב והבעיה נמשכת והטכנאי אל דיוע מה הלגיד לי והוא בודק ומריץ סריקות הכל תקין והבעיה קורת רק במשחקים מה עושים להחליף לוח אם אולי הבעיה נמצאת בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי צריבות אני עושה עם נרו 8 אבל באופן די תכוף התוכנה מודיעה לי על כשלון בצריבה. אין לי מושג למה זה קורה? ניסיתי סוגי דיסקים שונים והתופעה חזרה בכולם. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והיום התחלתי להרכיב אותו עם חבר, חיברנו הכל במקום לפי המדריך ותקענו הכל לאן שצריך. עכשיו אחרי שאני מחבר את הספק כוח לחשמל ומפעיל אותו , לוחץ על כפתור ההפעלה , המעבד מתחיל לפעול והמעברר מסתובב , אך אחרי 4 שניות בערך כאשר המעברר קירור של המארז וכרטיס המסך מתחילים לעבוד הוא פתאום מפסיק. (אבל כל השאר ממשיך לעבוד) מישהו יכול לתת לי סיבה טובה למה הקירור מפסיק לעבוד פתאום כאשר שאר החלקים מתחילים לעבוד? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי XP במחשב לאחר פירמוט הדיסק הקשיח, רק אחרי ההתקנה התברר כי בעלת המחשב לא גיבתה את כל התמונות והמסמכים שהיו לה בדיסק ומדובר בנתונים שנאספו שנים, האם ניתן לשחזר את הנתונים למרות הפירמוט והתקנת מערכת ההפעלה של XP , תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן בא לתשומת ליבי ש המחשב לא מזהה את הכונננים האופטים אלא שנמצאים ב סקנדרי (secondery) של ה- IDE פתחתי את המחשב ובדקתי את הכבל (כי לא מזמן עשיתי אותו עגול - לפי המדריך המעולה באתר !!) אבל לא ראיתי כלום סיסיתי לחזק את הכבל לשני הכונננים אבל עדיין כלום לא פעל ! ??? בדקתי את הקצה שבלוח אם ואני רואה שיש קושי רב להוציא אותו משם לבסוף הצלחתי וראיתי ש הפינים עקוממים ניסיתי לישר אותם אבל זה לא עזר נראה לי הם עדיין לא מספיק יישרים . בקיצר מה אני צריך לעשות אני רציתי לשאול אתכם לפני שאני פונה ליצרן (איזה לוח יש לי אתם יכולים לראות במפרט) מקווה לפתרון עמוס.ג
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייח יחסית חדש עד להיום השתמשתי בכרטיס המובנה של הלוח אם מתוצרת ASUS M4N68T-M עם CHIPSET של nivida היום רכשתי כרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 4350 חיברתי את הכרטיס מסך ואין תגובה המחשב חושב מספר דקות כשהמסך כבוי ולאחר מכן מפעיל את המסך רק בעזרת הכרטיס המובנה על הלוח אם ניסתי לשדרג את הביוס,להוריד דריברים אך כלום לא עוזר אני שם לב שהוא כן מזהה את הכרטיס כי בעת הכנסת הכרטיס החדש המחשב ממתין כחצי דקה עד שהוא בוחר בכרטיס המובנה. אין ציפצופים היכולים להעיד על בעיה כלשהיא בחיבור של הכרטיס מסך המסקנה היחידה שלי זה בספק כוח רשום עליו 480watt אבל הוא נראה ג'נרי לחלוטין איך ניתן לבדוק האם הבעיה היא בספק כוח המחשב נדלק גם כשהכרטיס מסך החדש נמצא על הלוח אם,פשוט הלוח אם …
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-