תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זו מצלמת לוג'יטק פשוה שעולה 100 ש"ח אבל לא תארתי שעד כדי כך גרוע רואים (עוד אחרי שניסיתי שם את כל האופציות!!) זו המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חבריה, asus p4r800vm. ver 1.02 הבעיות: 1. הוא לא מקבל שימוש ב2- סלוטים של הזכרון. 2. התאריך בביוס נשאר בשנת 2003 ואני נאלץ כל הפעלה להכנס לביוס לעדכן את התאריך ורק אז המחשב עולה. 3. אם יהיה בידי העדכון ,איך אני בדרך הבטוחה מעדכן אותו. מצאתי תוכנה של אסוס ASUS Update Utility 7.10.03,האם להשתמש בה? תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך... הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה... אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך..... ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב. עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיך אני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 על איזה, הגדרות גראפיות יעבוד לי gta v?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי "file is missing : c:/windows/system32/config/system" ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play" נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM) מישה…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב ואז ראיתי שכונן C של הוינדוז הפך להיות D והמשחקים הפכו להיות C זה מוזר מאוד איך אני מחזיר את זה למה שזה היה ? שהוינדוז יהיה בC והמשחקים בD ??
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול אחד על הלוח[משולב]ויש לי עוד אחד רגיל אז אני רוצה לחבר את הרגיל כדי שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק למה אין לי יציאה במחשב לג'ויסטיק בקיצור יש לי כרטיס קול עכשיו הרכבתי אותו והווינדוס זיהה אותו עכשיו אין לי דריבר דל הכרטיס קול חפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק רשום על הכרטיס קול AP6400 3D PCI V.2 בבקשה אם משהו יוכל לשלוח לי לינק בשבילו אודה לו
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו יש לי כרטיס קול אחד על הלוח ואחד שאני רוצה לחבר כדי שיהיה לי יציאה שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק השגתי כרטיס קול הרכבתי אותו הווינדוסזיהה חומרה חדשה אבל אין לי דרייבר על הצ'יפט של הכרטיס קול רשום AP6400 3D PCI V.2 חיפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק בבקשה אשמח לקבל לינק לכרטיס קול תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. יש לי בעיה קטנה לאחרונה.זה קרה לי בשני משחקים במחשב Slime rancher Unravel 20 דקות חצי שעה אחרי שאני במשחק חוזר לי המסך הראשי של הוינדוס והמשחק ברקע רץ, כאילו מוזער. בnba 2k16 לא הייתה בעיה. מה לדעתכם ? תודה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 .. עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס.. זה טוב? זה הרבה ? לוח אם 41 מעלות מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ כ.מסך 62 כמו שאמרתי ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-