עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Denton,

שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by THE-BIG,

קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by zag_zag,

יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אני צריך עזרה... במהלך החודש האחרון התחילו להופיע לי תקלות עם המחשב במהלך משחק ב battlefield bad company2 (מקורי) באתחלה הופיעו לי במהלך המשחק במצב multiplayer ו singalplayer הבהובים באים וחוזרים (לפעמים לחלק ולפעמים לכל המסך) שבגללם היה כמעת בלתי אפשרי לשחק (במיוחד ברשת). במהלך השבועות האחרונים המחשב התחיל גם להתקע זמנית או לגמרי במהלך אותו המשחק. לפעמים (נדיר אבל קורה) זה מגיע לקריסה של המחשב (מסך כחול של EROR). המשחק לא חדש אצלי, אני משחק בו כבר כמעת שנה. מפרט המחשב: מעבד I5-750 TRAY עם קירור COOLER MASTER HYPER TX3 כרטיס מסך 250 1G GAINWARD GTS זכרון OCZ 4G דיסק קשיח SEAGATE 500G ספק כח לא זכור הדגם והחברה אבל הוא 400W WINDOWS 7. המחשב משרת אותי טוב כבר הרבה זמן (למר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MDK,

המחשב פתאום נתקע לי באמצע שמיעת מוזיקה בWINAMP וגלישה קלילה. ממש קפא ודרש ממני לעשות ריסטרט.. הצליל גם נתקע וגם הWINDOWS עושה הרבה ERRORS שסוגרים חלונות ואת הEXPLORER .. מה יכול לגרום לכל זה? הWINDOWS או משהו אחר פגום? :-\

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  8. קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב נגעתי על המארז והמארז מאוד רותח מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  9. היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]

10. שלום יש לי בעיה ואני צריך ליפתוןר אותה כמה שיותר מהר היה לי מחשב P2 64 SD RAM של 366Mhz עם הרד דיסק 20 גיגה של SEGATE 7200 RPM והחלפתי את זה לP3 866 עם 256 RAM כשכל שאר הרכיבים נישארו והבעיה היא שזה פשוט קיפא ליפעמים בלי להיות איטי בלי שום דבר דסם ככה קופא בפעם האחרונה שפתחתי אותו אני זוכר שהפין של ההרד דיסק (יש תמיד אחד חסר או שאין חור על הכבל ) ניכנס קצת פנימה וזאת ביגלל שפעם שמתי כבל חדש ושמתי את זה בצד ההפוך וזה דחף את זה קצת. מה לדעתכם אני צריך לעשות(כבר הוצאתי את זה קצת עים משהו כמו תופסן פינצטה. צריך עזרה דחוף ד.א זה מהמארזים שהספק כוח מעל למעבד

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  11. טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…

12. שמח וטוב לב קיבלתי היום את הsapphire radeon 9800 bulk dvi card. פותח את הקופסא מחבר ללוח ומסדר את בוחטות המאוררים סביבו. מדליק את המחשב, נכנס לאנדרגראונד, מתחיל מרוץ ופתאום לאג. אולי 1 FPS היה לי. אז אני ממשיך ליסוע ועוד פעם לאג וחוזר חלילה עד שכבר נמאס לי ויצאתי. חשדתי שזה רק באותו משחק אבל הפעלתי את המשחק "שובר לבנים" פשוט כזה וגם בו היו תקיעות. לספק כח סה"כ מחוברים כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, לוח אם, סידי, הרד דיסק ושני מאוררים. הכרטיס מחובר לספק. בבקשה תעזרו לי פה כי אני ממש מבואס ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדריברים ובביוס ושום דבר לא עזר :-\ נ.ב התקנתי את הדריברים האחרונים של ATi. בתודה מראש, manbot.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by יעקב עופר,

חברתי T.P.LIMK ולא עוזר לקלוט אינטרנט. מישהו מבזק זאליהם אני מחובר אמר שהבעיה היא בראוטר הזה שאיני יודע איך להגדיר אותו, אשמח לקבל כל סיוע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Y0 :סמיילישעושהיו: מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט). אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'... נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי. פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD. תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  16. דיייי! זה לא יכול להימשך! ניסיתי הכל! לא משנה מה, בעיית ה INFINITE LOOP ממשיכה! הנה פירוט הבעיה (באנגלית): http://planet.nana.co.il/punani/ati מסתבר שלהמון אנשים יש בעיה כמו שלי... הנה האשכול שפתחתי באתר RAGE3D.COM: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33620804 תראו אם אתם מבינים ומה לדעתכם ניתן לעשות? איך בדיוק ניתן לגורם ל ATI להבין שהבעיה הזאת היא כוללת ושהם יעשו משהו בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by bloodlion,

מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. PRESS F1 TO RESUME מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה וזה יושב על 52 מע' פיקרתי את המערכת קירור שמתי משחה טרמית אבל עדיין הבעיה קיימת איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ORrrr,

אני משתמש בתוכנה SpeedFan ודרכה אני מתבנון במתחים. כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא האם שאומרים מתחים יצבים הכוונה ל 100 אחוז שהם לא זזים לא משנה באיזה קנה מידה למשל מתח הליבה כמו שאני רואה אותו פעם 1.79 פעם 1.81 ומשתנה מדי פעם 3.3 וולט לא ראיתי שמשתנה כל כך 5 וולט הוא משתנה בין 4.90 ל 4.95 וה 12 ראיתי משתנה לפעמים מ 12.66 ל 12.79 או משהו כזה.. ה 5 משתנה די תכופות זאת אומרת שלפעמים אפילו כל כמה שניות הספק שלי הוא CODEGEN 300W ואני משאר שמדובר בספק ג'נרי ובנוסף למפרט שלי יש לי עוד שני מאוררי מארז מחוברים. אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה מראש. אם יורשה לי להוסיף נתקלתי לא פעם אחת ברעש מתוך המארז שכאילו משהו מתנתק ושוב חוזר וזה תוקע לי את המחשב למאית שניה.. אני מבין שמדובר בספק,…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  21. יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם כדי להתקין את התוכנה של LUCID , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by InFecT[0]r,

אוקי זה הנושא השני שאני פותח בקשר לכרטיס הטמבל שיש לי =[ אוקי כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך מתכבה מה לא עשיתי.... בקיצור היבנתי שאני צריך לעשות לו דאון קלוק וזה באמת הצליח לי הליבה:378 זיכרון: 337.5 ________ הורדתי את הליבה ל 350 ואת הזכירון השארתי ככה 337.5 והכל עבד גנרלס מה שאני משחק הכי הרבה בטלפיד הכי היה מצויין רק שכל ריסט הייתי צריך להוריד לה מחדש עכשיו שאני מוריד את הליבה ל350 ואת הזיכרון אפילו ל 320 עדין המסך נכבה אחרי כמה שניות והמשחק Launch ToCA Race Driver 3. ישר בטעינה שלו ישר קורס אני לא יודע מה לעשותתתתת למשהו יש עצה בישבלי?

• 16 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by coperl,

יש לי מחשב עם Intel Centrino Wireless-N 2230, והמתאם פשוט דפוק. לרוב הוא בכלל לא מראה לי את הרשת הביתית גם כשאני על ידו, ובפעמים שהוא כן קולט הוא לא מצליח להתחבר, או מתנתק אחרי כמה דקות. במחשב אחר מאוד פשוט זה עובד פיקס. והוא גם לא מראה לי לרוב רשתות וויפי אחרים אפי' בנקודות חמות. זה לא בעיה במחשב ספציפי, כי זה מחשב חדש שהיה לו את אותה בעיה בדיוק והחליפו לי אותו. בנוסף בלינוקס זה עובד יחסית טוב. אז אני מעריך שזה בדרייבר או במערכת ההפעלה. ואני אשמח לדעת אם אני לא היחידי. אני מריץ ווינדוס 8.1, והדרייבר הוא של אינטל כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by flezet,

הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. אז ככה לפני כשבוע קיבלתי את ה6800GT שלי של חברת GAINWARD (אני חייב לציין שזה לא גרסאת הGolden Sample - אבל בכל זאת הגעתי לOC כמו הGS). החלטתי לפרמט את המחשב ולהתחיל מחדש, הרצתי 3DMark03 וקיבלתי תוצאה של 10,000 וראיתי שרוב האנשים עם הכרטיס שלי קיבלו 11,000+ הרצתי את התוכנה 3DMark05 וקיבלתי את התוצאה 4500 שזה טוב, אח"כ הרצתי AquaMark3 וקיבלתי 51,000.. אמרתי בסדר והחלטתי להתקין משחקים בשביל להרגיש את ההבדל, התקנתי Doom3 ו-FarCry. Doom3 ממש מקרטע לי על 1024x768 - High ו-FarCry פועל לי על30FPS שהוא אמור להיות על 60 ולא לרדת מ60 ולפעמים הוא יורד אפילו מ30 ל 15 :\ אחרי כל אלה החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולראות את הביצועים: הכרטיס היה לפני: 350/1000 אחרי: 400/1100 (ויכולתי יותר א…

• 14 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.