תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ABIT NF7 rev2 ו AXP 1700+ בקיצר אחרי העדכנתי את הביוס כפי שהציעו לי פה... התחילו הבעיות... אני לא יכול לעשות o.c לפני העדכון הייתי ב o.c של fsb 200 ומכפלה של 10 במתח 1.7 הכל עבד לי פצצה לא היה בעיות בכלל אחרי העדכון אני מחזיר את ה o.c והמחשב קורס לי כל הזמן גם בwindows וגם במשחקים ניסיתי להחזיר את הביוס לגירסא ישנה יותר ניסיתי ל 11 ולא עזר ניסיתי ל 12 (מה שאני כרגע אליו) ולא עזר בבקשה אני חייב עזרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לאחרונה במחשב win7. ברשותי כ. קול creative sound blaster audigy. ניסתי להכניס את הדיסק עם הדרייבר וקיבלתי הודעת שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעהלה שלי. חיפשתי באתר של creative והצלחתי להוריד דרייבר מותאם ל win7. הבעיה ששמתי לב שכרגע אין לי את האפשרות להקליט את מה שאני שומע דרך הרמקולים ("What u hear"). וגם לא את האופציה של "stereo mix". בעבר עם ווינדוס XP זה עבד מעולה. לא מצאתי פתרון לבעיה.. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ולא מצליח הרי כדי לפרמט אתה עושה ריסטרס כשדיסק בפנים ואז לוחץ על מקש כלשהו כדי להגיע לביוס זה לא מגיב, הוא פשוט עולה רגיל ניסיתי את כול הכפתורים לא עולה בבקשה אני חייב עזרה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול במהלך עבודה על המחשב נתקע לי המחשב וכשעשיתי אתחול הופיעו פסים מוזרים וג'יבריש לפני מערכת ההפעלה. פירקתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו. החלפתי גם סוללה של הביוס והוצאתי כרטיסי זיכרון והחזרתי. אחרי הכל זה לא עזר, המחשב עולה רק במצב בטוח וגם שם מופיעים הפסים. לוינדוס הרגיל הוא לא עולה בכלל (מסך שחור ללא ריסטרט) יש לציין שהמחשב ישן (בן 6 שנים+) כרטיס מסך nvidia 8800GTS 312 האם זו תקלה בכרטיס מסך? אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אני מנסה לצרוב ניסיתי כבר בכמה תוכנות עם זה נרו וכול מיני אחרות זה מתחיל לצרוב ואז יוצא הדיסק ולא מסיים לי אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב Aopen 2040. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם חלק מהמדיות של MCD. מדובר במדיות של 700MB X40. ישנן פעמים שאני מתחיל לצרוב בעזרת ה- NERO, ולאחר מספר שניות כשהוא מנסה להתחיל בתהליך הצריבה, הוא מפסיק ונותן את הודעת השגיאה הבאה: "medium speed error". מה שמוזר הוא שזה קורה רק בחלק מהמדיות מהחבילה ולא בכולן. מה שעוד יותר מוזר הוא שאם מתעקשים מספיק, אפשר אחרי מספר נסיונות, לפעמים, לצרוב על אותה מדיה בעיתית.... בקיצור, מישהו נתקל בהודעת שגיאה הזו? יש למישהו מושג מה היא אומרת? (זה לא מופיע ב-HELP של NERO) מה גורם לתקלה? NERO? המדיה עצמה? הצורב? יש לי את קובץ ה-LOG של הצריבה הכושלת, הוא יכול לעזור? אשמח לקבל פתרון לבעייה יש לי עוד איזה 150 מדיות כאלה ??? …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אוקיי, כבר פתחתי פה ת'ראד בנושא, אבל הבעייה עדיין קיימת, אני אנסה שוב: יש לי צורב DVD של LG, דגם HL-DT-ST DVDRRW GWA והבעיה איתו היא שעם כל תוכנת צריבה אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4. הבעייה לא הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה, וצרבתי בעיקרון על אותו סוג דיסקים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב, התקנתי NERO חדש וניסיתי שוב ועדיין אותה הבעיה! המפרט של המחשב הוא P4 (Prescott) 3.2Ghz לוח אם AUSU P5GD2 2GB זכרון DDR2 של TWINMOS על 4 סטיקים של 512 HDD 200GB של WD בחיבור SATA2 הצורב הנ"ל וגם כונן DVD רגיל של LG GDR8163B (הצורב על Cable select והDVD על SLAVE) מישהו? משהו? הצילו! נמאס לי לחכות רבע שעה למשהו שאמור לקחת 5 דקות!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך+טלויזיה ati rage pro turbo agp 2x התקנתי דרייברים מתאימים מאתר החברה וגם את תוכנה multimedia center פועל יפה רק מה? אין קול!! יש למישהו מושג איך אני מטפל בזה או מתמצא בשימוש וקינפוג התוכנה הנ"ל? אגב כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster live value 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי קול במחשב פרמטי לא עזר לא יודע מה לעשות ??? למישהו יש מושג מה הבעיה ? נסיתי למחוק להתקין את AC 97 גם לא עזר
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, תודה מראש לכל מי שנכנס לת'ראד גם אם הוא לא יכול לעזור... אז זה הולך ככה... יש לי מחשב: pentium 3 עם 800 מגה הרץ 512MB SDRAM (128+128+256)....!1 gforce fx5200 asus motherboard - לא זוכר בדיוק איזה... אם זה נחוץ אני אפתח וארשום לכם... בכל אופן, אני בדר"כ מטפל בבעיות שיש לי לבד (בעזרת הFAQ שיש פה, או בעזרת חברנו GOOGLE) אבל פה אני צריך עזרה.. לאחרונה המחשב שלי קופא ככה סתם כאשר אני נמצא בוינדואוס ומבצע פעולות כלשהן, לפעמים אפילו כשהמחשב במצב של מנוחה ואף אחד לא נוגע בו הוא קופא (קופא זה אומר שהוא לא מגיב לכלום ורק לחיצה על כפתור RESET אפשרית), יש לי חשד כלשהו במעבד שלי כי התקנתי לאחרונה את speedfan והמעבד פה ושם מגיע לפעמים לטמפ' של 50 מע' לכל היותר... (המיד…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה: קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זה המחשב: מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz לוח אם Asus P5RD1-VM זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2 כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן.. הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יה…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אוקי יש לי צורב די וי די חדש.. הנה הפרטים שלו: Field Value Optical Drive Properties Device Description HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Speed DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x Device Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000500 Firmware Download http://www.lge.com/support/software.jsp עכשיו יש מצב שהצורב די וי די לא יודע לצרוב דיסקים רגילים? כי קניתי דיססקים לצריבה רגילים והכנסתי לכונן והצורב אפילו לא מזהה וקורא אותם...הצואב גם עושה לעמים בעיות לקרוא דיסקים רגילים.. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים והורדתי, דרך הסטיקי של הפורום, את התוכנה לקריאת הקבצים. אך נתקלתי בבעיה אחרת. התוכנה "מודיעה" לי שאין לי הסמכות לקרוא את הקובץ, להלן תמונה שצירפתי כאן. איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שאוכל לקרוא את הקובץ תודה רבה אוריה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-