עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShahafH,

שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by טל קורקוס,

התקלה הכי מוזרה שקרתה לי בחיים , המחשב עשה פתאום ריסטרט הבקר של המאווררים נכבה לגמרי נעלם ממנו המתח בדרך כלל שעושים RESET הבקר לא אמור להתכבה זאת אומרת שמשום מה המתח לבקר הפסיק חיפשתי בתיקיה MINIDUMP היא ריקה טמפרטורה תקינה , זכרונות תקינים , הכונן הקשיח אין לו בד סקטור אבל EROR עם זאת הבקר של המאווררים לא אמור להתכבות ואם הכונן הקשיח " תקול " הוא אמור לעשות רק RESET אני חושד בספק כח שמתקרבים לספק יש צליל חשמלי אבל זה עובד ככה 3 חודשים רק היום קיבלתי RESET ראשון עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין מאז לא נכבה התפעלתי OCCT לאמץ את הספק כח , מעבד , זכרונות כלום הכול תקין , גם הטמפרטורה של המעבד

3. Started by mashas,

לפני מספר חושדים הלך לי ספק כוח בהמון רעש, למזלי לא נהרס הלוח אם והחלפתי את הספק, אבל מאז מסיבה כלשהי המחשב לא מזהה את ה USB הקדמי של המחשב, כלומר אם אני מחברת DISK ON KEY לUSB הקדמי המחשב לא מזהה בכלל, ואם אני מחברת לאחורי הוא מזהה בלי בעיה, השאלה, האם יכול להיות שהספק כוח כשהתפגר לקח איתו את השקעים הקדמיים? או אולי זה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  4. תודה לכל מי שעזר בנושא הקודם . נדמה לי שזיהיתי את הבעיה , כשאני מוריד את האצת החומרה מ full acceleration ל- basic acceleration המשחקים מפסיקים להתקע ! והכל עובד מצוין , מישהו אמר שאולי אין לי מספיק זיכרון/משאבים כדי להריץ את הקול ב full , יש מושג , לפחות זיהיתי את הבעיה , מה עכשיו? הוספת זיכרון תפתור את הבעיה? או שלהשאיר ב basic וזהו? תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr

6. שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Eli.P,

יש לי ספק ATX ואני רוצה להפעיל אותו ללא המחשב אז שאלתי היא איך אני יכול להפעילו ללא המחשב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by יואב1234,

??? יש ברשותי מחשב נייד ZEUS לאחרונה החלו בעיות עם המסך שלו , כאשר פותחים אותו הוא משנה את הצבעים שלו . מה עושים ???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by trek,

שבת שלום לכולם, קניתי מארז Enermax ולוח אם למעבדי AMD ,ברם שניסיתי להתקין את לוח האם בתוך המארז הפותעתי לגלות כי הם אינם תואמים. שמתי לב שרק חלק מן מקומות ההברגה בלוח אם תואמים למקומות ההברגה של המארז ככה שאני אוכל להבריג בורג פנימה, הכנסתי כמה ברגים שיכולתי כדי לחזק את לוח האם ,ברם לוח האם עדין אינו מחוזק כראוי וכאשר מנסים לחבר את הספק או את כבלי ה-IDE ללוח האם שמים לב כי לוח האם נוטה כלפי מטה ואינו נשאר ישר. מישהו עוד נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה, או שאי-אפשר? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  11. משהו ממש ממש מוזר בחיים לא קרה לי אני מכבה תמחשב התחל כיבוי כמו שצריך ואחרי דקה המחשב פשוט נדלק לבד בדקתי אם הכפתור של ההדלקה של המחשב תקוע אולי או איזה בעיה כולשהי אן לא מצאתי שום דבר לא משנה מה פירקתי עשיתי זה חוזר למשהו יש רעיון איך לעזור לי? או מה צריך לעשות

12. לאחרונה שידרגתי ל20 מגה בבזק powre NGN ואני נימצא בתשתית של HOT, התקינו לי מודם HOTBOX בסלון והמחשב שלי נימצא בחדר שלי, המרחק מהחדר שלי למודם הוא כ-7 מטר באלכסון עם קיר של חדר נוסף ביננו, העוצמה של הקליטה הייתה חלשה היה לי טיפילינק וזה היה עלוב ממש, אז רכשתי לי כרטיס רשת USB של אדימקס מדגם EW-7622UMn עכשיו העוצמה מלאה פול 5 חמישה קווים! אבל למרות זאת הגלישה היא די איטית וקצב ההורדה עומד על מקסימום 8 מגה במקרה הטוב לפעמים אפילו מוריד על 50KB!!! שאני אמור לקבל 17 מגה!! קצב העלאה הוא מגה והוא תקין לגמרי... דיברתי עם הוט ובזק ואין להם כ"כ מענה חוץ מהזמנת טכנאי אלי הביתה שיבדוק לי את מקור הבעיה, ולמען רוב הטכנאים שלהם הם קצת איך לומר מעט בורים! יש לי למישהו פה פתרון או סי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by hezibt12,

לפני כמה ימים רכשתי לוח אם S_478 של חברת Asrock דגם : P4VM900-SATA2 הרכבתי את הלוח התקנתי מערכת הפעלה ודרייוורים התקנתי את המצלמת האינטרנט שלי והתחלתי לעבוד איתו כרגיל אני נכנס לאייסי עושה שיחה וידאו אם החברה שלי ואחריי כמה דקות יש רעששש ממש חזק כמו הרעש של הטליזיות הישנות שסורקים תחנות ממש ככה! אמרתי אני ינסה בכל התחנות שיש אם זה סקייפי אם מסנג'ר ועוד! בכולם עושה רעשש נסיתי להעדכן את הדרווים של המערכת דרווים של המצלמה ושום דבר לא עוזר אמרתי לעצמי אולי הביאו לי לוח פגום הלכתי לחנות והחליפו לי חדש! החלפתי את הלוח הרצתי מערכת הפעלה התקנתי דרווים אותו הדבר כמו בפעם הקודמת ושוב פעם זה לא עזר.. התחלתי להבין שזאת בעיה של תוכנה מה כבר יכול להיות שזה ככה?! אפילו העדכנתי קודק…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by ScreameR,

שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by רונן י.,

שלום. כבר מספר ימים המחשב שלי מאתחל את עצמו ללא הודעה מוקדמת (לא דרך מערכת ההפעלה). זה קורה פעם אחת בכל הפעלה, בערך 2-3 שעות מתחילת העבודה. בדקתי טמפ' מעבד, הנחתי שזו יכולה להיות אחת הסיבות (אני צודק?). בכל מקרה, היא על 70 מעלות, ולדעתי זה בסדר. מה יכולות להיות הסיבות לכך? איך אני אוכל לאתר את הסיבה לכך, וכיצד לפתור זאת? תודה רבה. רונן.

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. לפעמים זה בזמן צפיה בקבצי ווידיאו ולפעמים זה באמצע משחקים (אני לא חושב שזה בגלל התחממות) יש לי xp pro

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  18. תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה... תודה רבה לעונים, מתן.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by highlander,

אני מתכנן לקנות מחשב עם לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600, והארדיסק עם חיבור SATA. האם אני אוכל לחבר בנוסף אליו את ההארדיסק הישן שלי שהוא למעשה עם חיבור IDE? אם כן, האם צריך להגדיר משהו מעבר לחיבור? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by lazygecko,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן AMD עם לוח אם של גיגהבייט דגם GA-7VTX ו ה BIOS עושה לי ים בעיות 9 מתוך 10 פעמים שהמחשב עולה הוא צועק על nvram update failed ואחר כך Backup Bios checksum error ונתקע. ניסתי לאפס את ה CMOS בלוח אם בדקתי את הסוללה (נראה שהיא תקינה, מוציאה 3V) זה תמיד חוזר. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by yosyosyos,

שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל

23. נראה כמו תקלה בבוטינג אז ככה: יש פה כונן SSD חדש לאחר שהHDD המקורי שבק חיים. זה עבד נהדר כמעט חודש ועכשיו לעיטים המחשב עולה רגיל ולעיטים יש את המסך הסימפתי הזה. אמרתי נפרמט לצורך שלילת אפשרות של בעיית תוכנה, בשלב של בחירת הכונן להתקנת המערכת הוא לא זיהה כוננים כלל, החלון היה ריק. נכנסתי לביוס ושם הכונן כן הופיע. נכנסתי להתקנת ווינדוס שינית והפעם הכונן כן הופיע . . . מוזר. מה הולך פה ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. בעליית המחשב מופיעה ההודעה: cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu ונותן אפשרות להכנס לביוס ע"י Del או להעלות את הווינדוס ע"י F1. עכשיו אני הרצתי חיפוש ומצאתי הרבה פתרונות. והפתרון שנראה לי הכי מתאים הוא להכנס לביוס , לשמור ולצאת. עשיתי את זה וזה לא עזר ההודעה עדיין מופיעה. עכשיו בביוס יש אפשרות להחזיר אותו למצב ברירת המחדל שלו. ורציתי לשאול האם לעשות את זה? והאם זה יעזור? כי לפי דעתי כן. אבל באתי לשאול אתכם כיוון שזה מחשב של אחי ואני לא מעוניין לעשות לו בעיות (גם ככה הוא ישן ובקושי זז - המחשב לא אח שלי ;D). אז כדי להחזיר את הביוס למצב ברירת מחדל , לשמור ולצאת. והבעיה תפתר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by s1nus,

שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.