תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והרכבתי את כל העסק. הוא נדלק בסדר פעם אחת, אבל נכון לעכשיו המחשב לא מצליח להידלק. הוצאתי כמעט כל חיבור אפשרי ובסופו של דבר גיליתי שהבעיה בהדלקה מתרחשת כמשחברים את כרטיס המסך לספק הכוח. מדובר בכרטיס 8800GTS 640MB של לידטק. הכרטיס יושב בתושבת הPCIE, ויש לו מקום לחיבור חשמל 6 פינים ישירות מספק הכוח. כשאני מדליק את המחשב בלי חשמל לכרטיס, המחשב עובד יופי, אבל אני לא מצליח לראות כלום כי אין כרטיס מסך. אבל כשהכרטיס מחובר לספק עם חיבור חשמל 6 פינים, המחשב אפילו לא נדלק: לא שומעים מאוורר,לא צפצופים ולא כלום. רואים את נורת הLED נדלקת לעשירית שניה וזהו. הבעיה קורת גם כשהכרטיס יושב בחריץ וגם כשהוא לא יושב בחריץ, אפילו כשכל החיבורים האחרים (למעט חיבור הPower led…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אצל אבא שלי במשרד מנסה להיכנס לתיקיה כזאת : עכשיו הוא אומר שאין הרשאות: שאני עושה מאפיינים לתיקיה : מה אני צריך לעשות ? אגב, וינדווז XP... אם אני יכנס בתור אדמיניסטרייטור זה יסתדר ? כי אני מניח שהמשתמש גם מנהל לא ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח מופיע משום מה בsafely remove hardware זה כונן WD 160 SATA II, motherboard - gigabyte k8n SLI win xp2
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת , אני כהר נואש מלמצוא דריבר שיתאים לי לכרטיס קול שמובנה בלוח אם. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי כלום לא באתר של אינטל ולא באתר של ac'97 , למרות שהיה שם דריבר כללי שכל פעם שאני מתקין אותו המחשב קורס. אולי מישהו יוכל לעזור לי ללמצוא לי את הדרייבר???? נתוני הלוח אם Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MYPC User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name IBM 83074AG Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 253 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type Phoenix (07/25/03) Communication Port Communic…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה. פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter'' מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו. מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש? ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של חב' טושיבה שעבד מצויין עד לפני יום. כאשר הדלקתי אותו הוא לא העלה את המע' הפעלה, לאחר כיום יומיים הדלקתי אותו והוא עובד ושומעים את הספק ואת ההרד דיסק פועלים אך לא רואים כלום על המסך... מה אני צריך לעשות כדי לראות משהו על המסך?... (כלום לא ניתק) תודה אנשים !
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ונייד בבית, הנייח שלי עובד עם UTORRENT ומוריד מקסימום כמו שצריך על 10 מגה. כאשר אני מבצע חיבור ישיר לנייד שלי, אני מקבל מהירות הורדה נמוכה מאוד, גג 700KB והאייקון בתחתית הקליינט שמסמן את תקינות החיבור מראה לי משולש צהוב ולא V ירוק. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? נ.ב חשוב לצייו, בטורנטים שעובדים בנייד מחקתי את הטראקרים והפנתי את הפורט והIP למחשב הישיר שלי כך שיתחבר אליי לצורך הורדה ובעצם אשפר את הRATIO שלי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי מחשב חדש בחלקים ואני לא מצליח להדליק אותו מצורף בתמונה המפרט... בהתחלה המחשב עלה לא ראו כלום על המסך והיה ציפצוף ארוך שלא הפסיק.... אז ראיתי שהחיבור של הכרטיס מסך למחשב לא היה מחוזק אז חיברתי אותו והוא הפסיק לצפצף עכשיו הוא עולה ויש אחרי איזה 5 שניות נכבה... הכל חדש ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי לנתק ולחבר חלקים אבל לא שינה כלום... וגם אין ביפים מהביוס כרגע.... שאלוהים יעזור לי! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למה כאשר מכניסים את המחשב למצב המתנה ומדליקים אח"כ הוא לא יכול לגלוש כאשר יש ראוטר אלחוטי ונותן הודעה שלא מוצא שרתים המחשב הוא מחשב שולחני ואני מתחבר ע"י כרטיס רשת המחובר לUSB
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש ICQ הוא בא להיכנס אליו והוא רושם לו שהסיסמא לא תקפה והוא לא נותן לו להיכנס . 1. יכול להיות שפרצו לו לICQ? 2. אם כן , האם הוא יכול לעשות משהו כדי שיוכל לשנות לו את הסיסמא כי יש לו שם הרבה מידע או אולי אם מישהו יודע איך לפרוץ בחזרה ? אולי יש איזה תוכנה לבעיה הזאת שתפתור אותה ותתן לו אפשרות גישה לICQ שלו אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום וגמר חתימה טובה לכולם. אתמול קבלתי את המחשב הנייד החדש שלי Fujitsu-Siemens AMILIO M3438G . עכשיו אני חושש מפני בעית התחממות שיש לי מאחר ולאחר מספר דקות שהמחשב עובד האיזור שלפני המקלדת היכן שממוקם העכבר מתחמם לא רותח חלילה וחס אבל חם. האם זאת בעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת/כזאת? אני הודה לעזרה בנידון בטרם האלץ לסור עימו לחנות בה רכשתי אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור למשפחה נטולת תקציב למדי. המערכת הקיימת: P4 2.6GHZ אמנם ב775 אך ללא תמיכה בHT. 1.5GB של זיכרון DDR400 לוח של אינטל צ'יפסט 915G כרטיס מסך SAPPHIRE 2400PRO קשיח 80GB של WD בחיבור SATA צורב DVD של LG - ז"ל - כבר תקופה ספק 300W של FSP - ז"ל - עקב כמות מאד גדולה של הפסקות חשמל עקב תקופת שיפוצים שבק חיים. מארז ג'נרי עם שני מאוררי 8CM רועשים למדי. קירור של SPIRE שלא תמיד בכלל מתחיל להסתובב. כרטיס רשת 10/100 בPCI - אין מובנה בלוח. החלפתי ספק ובדקתי את המערכת. בעוד שהקשיח, הזיכרון, כרטיס המסך וכרטיס הרשת תקינים, ואני מאמין שגם הלוח בסדר - וללא קבלים מנופחים. המעבד הגיע גם במנוחה לטמפרטורות של 48-80 והמערכת אף כבתה (גם כשהמאורר של הקירור כן הסתובב). החלפתי משחה וקירור…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר שלי : יש לו מעבד 2.0GHZ של אינטל על לוח של ASUS - המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (55 מעלות ב BIOS) ללא כל מאמץ. בדקתי וניקיתי את ה HS של המעבד החלפנו HSF למעבד, המתחים בסדר והמעבד לא ב OC. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-