תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, המסך שלי (לא משנה סוג כי החלפתי מסכים) לא נדלק לאחר שאני פותח את המחשב או נפתח לכמה שניות ונסגר, הודעת הסגירה היא "Power Saving Mode". חשוב לציין שהבעיה החלה אתמול, שיחקתי במשחק Cod Mw3 ופתאום היה כתוב על המסך "power saving mode" והמסך נסגר (למרות שהמחשב ממשיך לעבוד). עוד נקודה לציון, כאשר אני פותח את המחשב המסך משמיע צליל מוזר, גם אם הוא נפתח לכמה שניות הוא משמיע את הצליל ונסגר. דברים שכבר ניסיתי: *להחליף מסך *להוציא סוללת ביוס *לנקות את כל איזור המחשב + לנקות ביסודיות את הכרטיס מסך וכלמאוורר. *להחליף כבלים של חיבור המסך גם לחשמל וגם למחשב. תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ של Asus בו היו מותקנות לי Windows ו-Ubuntu ב-dual boot. בלפטופ 2 כוננים קשיחים - כונן SSD ודיסק קשיח רגיל. מדגיש כי שתי מערכות ההפעלה הותקנו על גבי כונן ה-SSD. רציתי כעת לבצע פירמוט למחשב ולמחוק את הUbuntu. כיוון שאני משתמש שלא מכיר מספיק את Ubuntu ו-Linux באופן כללי.. ביצעתי מתוך הווינדוס (מתוך ה-Partition Manager) מחיקה של ה-Partition של הLinux, והרחבתי את הPartition של הווינדוס עם המקום שהתפנה. לאחר מכן התקנתי מחדש את הווינדוס דרך כונן USB ואז התגלתה לי התקלה.. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שגיאה שאומרת: error: no such partition. Entering rescue mode... grub rescure> ניסיתי לחפש כבר ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את ווינדוס 10 לדיסק און קי דרך האתר הרשמי של מיקרוסופט (https://goo.gl/QbeS9R) ויש לי אותו כרגע על הדיסק און קי. עכשיו, אני מדליק את המחשב והכל בסדר ועולה לי הסט-אפ של ווינדוס 10 (יש לציין שמדובר במחשב חדש לגמרי) אבל אז כשאני לוחץ על "התקן כעת" קופצת לי הודעה שאומרת לי שחסר לי מנהל התקן, אני לוחץ על הבא וזה כותב שלא נמצאו התקנים. (תראו בתמונות שאני מצרף) בנוסף על זה ניסיתי להכנס לBIOS (לוח אם של GIGABYTE) ולשים את הדיסק און קי בכל הtop priority, לשחק קצת עם ההגדרות וזה עדיין לא עזר.. אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי אנשי HWzone יקרים תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם , צריך את עזרתכם, מחילה מראש עם משהו לא בסדר זה פעם ראשונה שאני בפורום. יש לי בעיה במחשב זה המםרט שלי: ספק 1010W FSP ASUS P8GEN3 2600K 2*HD 7970 1 SSD 1 WD 1 DVD . אז ככה בערך חצי שנה יש לי תופעה זאת במחשב אני נכנס למאקס פיין 3 והמחשב נכבה וגם בALEN AWAKE כל שאר המשחקים עובד בלי בעיות כלל, מיידית בעת כניסה למאקס פיין המחשב נכבה . אתמול עשיתי בדיקות אצל חבר לקחתי את הכרטיסים אליו, אצלו ספק 1250 עובד המשחק בלי בעיה אותה מערכת כמו אצלי . אחרי זה הרכבתי שני כרטיסים שלו GTX480 במערכת שלי עובד המשחק בלי בעיה אין נפילות עשינו מאמץ רבע שעה כלום לא נכבה. גם חשוב לציין כאשר אני מפרק אחד הכרטיסים שלי ומנסה להריץ על כרטיס אחד , במאקס פיין ואלן אוייק קוראת אותה תופעה. לא מ…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הלוח הוא: SE440BX-2 והוא של חברת INTEL הינה קישור לאתר של אינטל כדי ליראות את הפרטים על הלוח.. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_mem.htm רשום באתר ככה 168-pin DIMMs with gold-plated contacts 66 or 100 MHz SDRAM Non-ECC (64-bit) and ECC (72-bit) memory 3.3 V memory only Unbuffered Single- or double-sided DIMMs in the following sizes עכשיו השאלה שלי היא כזאת.... האם אני יכול לשים על הלוח זיכרון של 128 מגה SDRAM במהירות של 133 ?? האם זה יעבוד? (אם זה יכול לעבוד במהירות של מאה לא אכפת לי העיקר שיעבוד) ועוד שאלה.. יש שם זיכרון כבר של 64 מגה במהירות 100 הרץ ...אז האם אני יכול לשים זיכרון של 128 מגה במהירות של 133 (בהנחה שוב שאפשר ואפילו אם…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המחשב נופל לי סתם ככה כבר הפעם השלישית שזה קורה URL=http://imageshack.us] ממש עזרה ויש לי קבצי DMP אבל איך אני יכול לראות אותם עם איזו תוכנה קראתי במדריך ונתקעתי כשבגעתי לשלב להוריד בשביל מעבד 32 או 64 איך אני יודע איזה יש לי ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. לפני כחודשי בערך באתי כאן לפורום לשאול על מפרט. בסופו של דבר החלטתי וקניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid LG CD ROM X52 DDR GEIL 400Mhz 512mb Ultra CL2 מארז Compucase Hec CI-6A19 עם ספק של 300W התקנתי את הווינדוס בעצמי. (אקספי הכי מעודכן עם SP2( ומדי פעם עלו בעיות שחשבתי שיעברו אבל זה כבר מתחיל ממש להטריד. קורה הרבה שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה, וכשאני בא למחרת אני מזיז את העכבר והמסך שחור וזה מאלץ אותי לעשות התחלה חדשה. משחקים כמו DOOM3 וGTA:Vice City פועלים חלק אך אחרי 10 דקות של משחק (או פחות) פתאום הם לא מגיבים ומאלצים אותי לצאת גם קרה לי כמה פעמים שלפתע הופיע מסך כחול על כל המסך שאמר שיש איזו שגיאה ו…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה שניסיתי לתקן כל היום אני יסביר: הדלקתי את המחשב השתמשתי בו אחרי בערך 15 דקות פתאום הוא קפא ממש קפה רואים הכל אבל שום דבר לא זז אז הייתי צריך לעשות אתחול ידני כיביתי והדלקתי והמחשב לא מראה כלום נכבה ונדלק נכבה ונדלק בלי סוף ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב אני מחובר לאינטרנט במחשב הנייח שלי באמצעות התקן USB מסוג TP-LINK. היום בבוקר לאחר שהפעלתי את המחשב, לפתע האינטרנט כבר לא מתחבר כמו שצריך . ישנו הסימון של הרשת האלחוטית שמחפשת IP ("מייבא כתובת רשת") - אך לאחר כמה שניות יש עליו סימן X. כך הלוך וחזור. ניסיתי כבר כמעט הכל - הסרה והתקנה מחדש של ההתקן, התקנה חדשה של התקן אחר-חדש, עדכון דרייברים, הסרה של הרשת וחידושה וכו'. אפילו התומך הטלפוני של חברת האינטרנט לא ידע לעזור לי. חשוב לציין - הראוטר/אינטרנט פעיל - אני מחובר אליו דרך המחשב הנייד שבו אין שום בעיות, וכנראה שגם בהתקן הUSB אין בעיות כי עובדה שחיברתי שני התקנים שונים ובשניהם הבעיה. גם נסיונות לחבר לכניסות USB אחרות לא עזרו. מה הפתרון ??? האם מישהו נתקל בבעיה כזאת …
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,קודם אתחיל מהמפרט: מעבד i5 2500k ללא oc כרטיס מסך gygbite r390x g1 זיכרון 16gb קורסאייר וונג'נס לוח gygbite z68p ds3 ספק טרמלטייק tr2 800w לאחרונה קיבלתי את הכרטיס מסך שמופיע במפרט שרשמתי כאן למעלה,לפני כן היה לי gtx570 ,בזמן משחק המחשב עובד בצורה תקינה כמה דקות ואז נכבה ומופעל מחדש,האם הבעיה בספק או בכרטיס מסך שהרכבתי?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-