עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. (מחשב בן 6שנים) אם אני מחבר את העכבר אז המחשב נתקע בעלייה עוד לפני הביוס אם אני מסר את העכבר א ז המחשב עולה לוינדוס XP, לאחר מכן אני מחבר א העכבר->עושה ריסטרט-> ואז מחשב עלה שולוינדוס איך פותרים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב יש לי מחשב דיי חדש ודיי חזק אך אם הרבה בעיות מעבד 6700E Core 2 Duo לוחAsus STRIKER EXTREM זכרונות מיסוג Kingston Hyper 2GB 800MHz DDR2 Kit CL-4 כוננים כשיחים-1-Western Digital WD74GB SATA 10000 rpm 2- WESTERN DIGITAL SATA-II 320GB 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס מסך-EVGA e-GeForce 8800 GTS KO ACS3 640MB PCI-E ספק- Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLX) Germany בעייה 1 שאני שומע מוזיקה וצורב בו זמנית יש רעש במויזקה 2.בצריבת דיוידי במהירות 16 לפתע המהירות מישתנה ל2כפול ל6כפול 1.8 כפול 3.בתוכנה הורדות סבבה דיסי וב-BitComet לאחר 5 עד 10 דקות התוכנה כורסת ורושמת שהיא ניתקלה בבג חמור 4.הזכרונות מישום מה מזוהים מהירות 667 CL-5 שיניתי בביוס למהירות 800 אבל להפוך את ז…

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by barartzi,

אני משחק need for speed most wanted ואחרי שאני יוצא ממנו הכרטיס מסך שלי על 80 מעלות זה לא הרבה מדי?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  4. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. היי חבריה כותרת,אני צריך להחזיר את המחשב כפי שקבלתי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eSLC,

אז ככה אני פותח ישומים כמו אקספלורר או תיקיה ולאר מכן המחשב עושה ריסט אחרי שראיתי שהבעיה נמשכת פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה XP ובאמצע ההתקה שוב המחשב היה עושה ריסט, ניסיתי להחליף מקומות בין הזכרונות ולהכניס רק אחד מהם ולהוציא את השני וגם לאחר זה המחשב עשה ריסאטים פתאומים לאחר מכן ניסיתי להחליף הארד דיסק ושניסיתי להתקין אם ההארד דיסק המחשב העלה מסך כחול, אני חושב שהבעה היא הספק (ג'נרי 300W) או הלוח גם הוא ג'נרי (PC PARTNER). *המחשב הוא אינו שלי. תודה!

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by avigdo,

שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. התקנתי WIN8 עכשיו לניסיון , ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך התקנתי מלא גירסאות, שום דבר לא עבד... יש לי ati radeon x1950 pro 256mb ובנתיים הוא מזהה לי רק מסך אחד.. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by AKEL,

שלום, קניתי כונן SSD חיברתי אותו והתקנתי עליו 7 windows רציתי למשוך מידע מההארדיסק הישן אז חיברתי אותו שוב חשחיברתי את ה-SSD הופיע לי ההתראה mbr error 1 כרגע אני מצליח לעלות את הווינדווס רק עם הדיסק של windows ביפנים... ניסתי לעשות את זה... ולא עבד... ניסתי לעשות גם את זה באמצעות התוכנה... וגם לא עבד... ניסתי לעשות את זה... הגעתי עד לעניין system recovery tools ראיתי שאין לי אפילו לסמן מערכת הפעלה כמו שהוא הראה בסירטון... סימנתי את ה-...Use recovery tools פקודה ראשונה עבדה לי פקודה שניה הביא ה לי error מישהו יכול להסביר לי איך אני מסדר את זה??????????? :embarrassed:

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  10. אהלן אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב ממש מתחמם (המאוור פשוט מפסיק לעבוד ואני צריך לסובב אותו כדי שיחזור לעבוד) גם אני מקבל הודעת שגיאה מהכרטיס מסך אומרים לי שזה בגלל הספק כוח שלי ואני צריך להחליף אותו במידה וכן , איזה ספק מומלץ לי ? הוספתי את המפרט של המחשב שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU תודה !!

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.... אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב טלויזיה לסלון. (כנראה LED של LG אינץ') המחשב שלי נמצא גם הוא בסלון ולכן ברצוני לחבר אותו למסך הטלויזיה באמצעות כבל HDMI המחשב שלי: I5 760 4GB RAM RADEON 4830 512MB שאלותיי הן: 1. האם במפרט הזה, אני אוכל להריץ בטלויזיה משחקים כמו PES12, BF3 וכדומה ב1920X1080 ? 2. אם אקנה קונטרולר USB למעשה אוכל לוותר על שירותי קונוסלת משחקים...? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  13. שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. נתחיל מזה שיש לי 2 מסכים מחוברים אחד 17 ואחד 32 שניהם עובדים לי מצוין כאשר אני בXP שאני עובר ל7 אז במסך 32 שהוא הראשי אני רואה מדי כמה שניות פלאשים כאלה בצבע שחור הבהובים כאלה מציקים...זה לא כמו ההבהובים שהמסך עומד למות הם מופיעים בצבע שחור בחלק התחתון של המסך לא יודע אם זה הכבל או הכרטיס מסך או לא יודע מה כי בXP אין שום בעיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות מסך קצב ריענון וכל זה איך אני פותר את זה??

15. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P4P800 שעושה בעיות, כנראה הוא עושה את הבעיות האלה ON AND OFF שמדליקים אותו פשוט מראה מסך שחור, פתחתי את הקופסא להסתכל, הייתה שם בעיה עם הסגר של הזכרונות , מסתבר שזה פתר את הבעיה זמנית לאחר מכן המחשב עבד איזה כמה זמן ושכיביתי אותו והדלקתי אז שוב חזר לבעיה הזותי, הדבר הראשון שעלה לי זה להוציא את הכרטיס מסך לראות אם יעבוד , כי הבנתי שהוא לא מגיע בכלל לביוס, לא מגיע לממורי צ'ק והדבר הראשון שעולה כשמפעילים תמחשב זה הביוס של הכרטיס מסך , אלא אם כן אני טועה, אז שיחררתי את הכרטיס מסך מהPCI שלו והמחשב נתן ציפצופים ושמעתי קול תקין של שמגיע לביוס. השאלה הנשאלת, איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס מסך תקין בהתחשב בעובדה שאין לי בזמין לוח אם עם כניסת AGP (כרט…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by rsigall,

שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למימוש אחריות של כרטיס מסך... יש לי את המחשב שפה בצד ועכשיו המחשב עושה לי רסטים כבר מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך....בהתחלה היה לי את הדגם הרגיל של c3d כ איזה שבועיים ואז החליפו לי לגרסאת ה twin turbo....לאחר שהחליפו לי את הכרטיס מסך המחשב התחיל לעשות לי ריסטים לסרוגין בתוך משחקים והחשד העיקרי של הוא בכרטיס מסך.... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הדגם של הכרטיס מסך בכרטיס מסך שווה ערך לכרטיס שלי או שהם יביאו לי את אותו דגם שיש לי..? תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי מסך 24 של Samsung ו-5870 של ATI עם 10.8 מותקן. אתמול חיברתי אותו ועד שהבנתי את הקטע עם ה-Scaling, יש לי משהו אחר שאני פשוט לא מצליח להבין. מקווה שתוכלו לעזור לי. כשאני מכבה את המסך, יש צליל של ניתוק חומרה, וכשאני מדליק אותו - יש צליל של חיבור. ואז אני חייב ללחוץ על ה-Catalyst כדי שההגדרות של הדרייבר יחולו על המסך. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אני מפספס? אני מחובר ב-HDMI, יש לציין. אשמח לקבל תשובות.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by idanfreud,

אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. אם תסתכלו במפרט מחשב שלי תראו שיש לי ספק 1050W של חברת אנרמקס, אני חייב לקנות אל פסק בגלל נפילות מתח חוזרות באזור המגורים שלי. בחנות מחשבים נאמר לי שאני לא יכול לקנות UPS רגיל כי יש לי ספק מעל 1000W ואני צריך לקנות UPS אינטראקטיב סינוס (שעולה כפול במחיר מUPS רגיל). הדילמה היא כדלהלן אם אני קונה את הUPS הרגיל 1050W אז אני משלם 970 ש"ח (שזה לא סכום קטן) ובסוף אני אצטרך את המתקדם יותר אז נדפקתי ב1000 ש"ח. אם אני קונה את הUPS אינטראקטיב סינוס היותר מתקדם אז אני משלם 1300-2100 ש"ח (שגם זה בהחלט סכום לא מבוטל) ובסוף אני אגלה שהייתי יכול לקנות את הרגיל אז בגלל נדפקתי שמישהו יעזור לי בבקשה! אני מתחרפן! ועוד מעט מתחיל החורף ואיתו הגשמים הברקים והנפילות מתח.. תודה לכל מי ש…

• 14 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. היי, קיבלתי קורא כרטיסים 3.5 לחיבור למארז. מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מחבר חלק כלשהו במחשב,אשמח להכוונה. אז ככה: אלו הכבלים שמחוברים אליו,כאשר אני לא ממש מבין לאן הם מתחברים. HD AUDIO,שיש לו חיבור נוסף בשם AC97. האם הוא מתחבר ב-FRONT AUDIO במקום מה שקיים עכשיו??נראה לי מוזר. שני כבלים שלכל אחד מהם יש חיבור 1394. כבל נוסף שרשום רק USB. ושני כבלים נוספים בעלי שני חיבורים,אחד בשם VCC USB1- USB1+GND והחיבור השני הוא GROUND.(כאמור,שני החיבורים נמצאים על כבל אחד, סך הכל 4 חיבורים) אם זה רלוונטי,אז הלוח הוא P35 DS4. המון תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by BigDragoon,

יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by shmoolm,

יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.