תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
מפרט: enermax liberty 500 2gb geforce 6600 gigabyte 965p-ds3 q6600-b3 אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...]. החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים???? ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, חברים. יש לי בעיה במחשב זה כמה ימים: לאחר זמן מה שהמחשב דולק, נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת קבוע כל הזמן. לא מורגשת האטה כתוצאה מזה, ואחרי ריסטרט המצב מסתדר עד לעוד זמן מה. החלפתי דיסק קשיח, ולא עזר! מה שעוד עשיתי זה החלפתי לאימג' שכולל רק דרייברים ללא תוכנות, והתופעה ממשיכה גם שם! התופעה לא מופיעה רק במצב בטוח. מה דעתכם? איך אפשר לבדוק מה גורם לבעיה? במנהל המשימות אין משהו חריג כשהנורה נדלקת. מערכת ההפעלה Windows XP Pro.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד חדש לנובו לגיון 5. מודל מדויק 82JK008CIV הגיע ללא מ.הפעלה. הותקנה מערכת הפעלה 10 פרו 64. כיצד אוכל להכריח את המחשב להשתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 4GB GDDR6 ולא בכרטיס המסך הפנימי של INTEL? לא מצאתי את ההגדרה. אשמח להכוונה בבקשה. חשבתי לבטל את הדרייבר של כ.המסך הפנימי אך אני חושש שזה קיצוני מדי. ישנה דרך אחרת? בנוסף, מישהו יודע מדוע מקשי הFN האחראים על בהירות המסך אינם עובדים ואיני מצליח לשלוט כלל בבהירות? היא מקסימלית ביותר.
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זו הבעיה שיש לי http://support.microsoft.co.il/blue-screen-errors/ קראתי את המדריך אך הייתי רוצה לשמוע מה יש למומחי הפורום לומר בעניין. מה עליי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שאמור להיות תותח, ואחרי תקופה ארוכה שהוא איטי התקנתי ויסטה מחדש, ועדיין הוא איטי, הוא לא עולה מעל 10% אפילו בפתיחה של RAR או בעבודה עם תוכנת עריכת וידאו. לכן אני מעריך שיש בעית חומרה, או הגדרות ביוס לא נכונות או ...ביצעתי BELARC כדי שאוכל להראות לכם את כל הפרטים. אשמח לעזרה ועצות ואפילו לשלם עבור עזרה שתוציא אותי מהאטיות הזו. הגדרתי בביוס את הזכרון 800 מגהרץ. שמתי לב שכתוב שהוא עובד עם מכפיל 9. והזכרונות מוגדרים 4 5 4 15 (מקווה שבמקומות הנכונים בביוס - בראשונים מלמעלה) אלפי תודות מראש!!! חגי הנה ההגדרות של בלרק: Operating System System Model Windows Vista Ultimate (build 6000) No details available Processor a Main Circuit Board b 2.40 gigahertz Intel…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הכל ניראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא מקבל אותות מהמחשב , ריסטרטים לא עוזרים אני מכבה הכל הולך לארון חשמל סוגר את המפסק שאחרי לחדר שלי ו-פיתאום הכל עובד הכל סבבה אני מחליט לבדוק משהוא אני מכבה את המחשב מוציא ומחניס את התקע והופה יש הפסקת חשמל אני מדליק את המפסק מהארון חשמל מדליק את המחשב, ושוב המסך כותב שאן לו סיגנל ואז ניסיתי כל מיני דברים לנתק את השקע ואז להפעיל ולחבר ועוד כל מיני דברים עד שחשבתי שמצאתי את הבעיה ואז פיתאום אני רואה שלא משנה מה אני עושה הכל עובד טוב אחרי כמה פעמים שהוא לא עבד והפעלתי אותו כתוב שהיתה איזו שהיא בעיה ועם להמשיך רגיל או ליטעון את הגדרות הדפולט של הביוס מה קורה פה? מה הבעיה? אך אני אמנע מזה לחזור? חשוב לציין כי הבעיה היא …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הכל עובד, מסכי התתחלה, ואז עולה המסך שמראה שהוא טוען את ה- Windows. לאחר מסך הטעינה של ה Windows המחשב נכבה ונדלק שוב.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהבנת הבעיה ופתירתה. Aviko
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה ת'רדים פה, אני אפתח אחד כללי ומסכם בפורום הזה כי אני חושב שכמות הבעיות מוגזמת מדי... מדובר במחשב חדש, מאוד מושקע מבחינת מפרט כמו שאתם רואים. נקנה לפני שבועיים-3. אני אפרט על כל הבעיות ואיך שהוא עובד. באופן כללי המחשב מהיר ונהדר, המעבד (בסטוק) הוציא 14 בסופר-פאי (1M), הכרטיס מסך ב3DMark Vantage הוציא P20,000 בערך, אבל זה לא כולל את הבעיות שבכל מקרה יש לי. בהתחלה הבעיה הראשונה הייתה שהמחשב פשוט ריסטט ברגע שווינדוס 7 הותקן, אחרי הרבה בדיקות הבעיה התבררה כהספק (דאז FSP Everest), הוחלף ל Seasonic M12D 850W, הבעיה נפתרה, המחשב הגיע אלי סוף סוף מהמעבדה והתחיל לרוץ. בעיות מאז ועד עכשיו- 1) כל ההארדיסקים במחשב מתקתקים לפעמים ותוקעים את המחשב, למרות שבמבחני HD הם עוב…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך של ORTEL 17 אינץ וזה MODEL: 765 60/50 Hz
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה מציקה עם הצורב..כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו מהכפתור הוא לא נפתח לי ואז ניסיתי לפתוח אותו בכח,דבר שרק עשה נזק..ועכשיו הוא לא נפתח וגם לא נסגר משו באמצע. בבקשה עזרה. :s05:
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב ללא התקנה של WINDOWS, והתקנתי WIN7 ULTIMATE. מהרגע שהסתיימה ההתקנה והתקנתי את הדרייברים יש לי מספר בעיות: 1. מחשב קורס כל פעם שהוא חוזר ממצב שינה, מסך כחול, ניסיתי לבטל את הכניסה לתרדמה של ה- HD אבל זה לא עזר. 2. חלק מהתמונות בדפדפנים לא נטענות עד הסוף. ניקוי המטמון עוזר, אבל זה חוזר אחרי כמה דקות. 3. חלק מהסרטונים לא נפתחים. אני ממש אובד עצות לגביי מה אני יכול לעשות, לא יודע אפילו אם יש לי בעייה חומרה או תוכנה. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש? לשלוח לחנות לבדיקה? אני הרצתי בדיקות ל- HD וזיכרון ולא נמצאה בעייה. גם חיפוש ברשת על התופעות שיש לי לא ממש נתנו תשובה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול לצערי המחשב שלי החליט להתחרפן. אנסה לפרט כמה שיותר (צירפתי גם תמונות אם זה עוזר). לפני שבוע רכשתי כרטיס מסך חדש Evga 9600 GSO שמאוד נהנתי ממנו כל השבוע אולם אתמול תוך כדי משחק COD4 המחשב נתקע. כשעשיתי ריסטרט המחשב עלה ואז אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה המסך הראה צבעים מוזרים מאוד והמחשב קפא. הנה תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc06.jpg. אחרי מספר ריסטרטים ואותה תוצאה החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק מה קורה שם. אז כך כשהוצאתי את הכרטיס מסך גיליתי שהתפס של ה- PCI-E שבור. תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc01.jpg 1. תמונה - 2 http://www.normantour.com/yanivno/pc02.jpg. במקביל גיליתי שהדבק או מה שזה לא יהיה שמחזיק את הגשר הצפוני כנראה התא…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-