עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by or_21d,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500 עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768 כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600 איך זה הגיוני? ביצעתי את העידכון הזה , והוא לא עזר http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html העלתי תמונות של פירוט המצבים שהכרטיס מסך תומך בהם כהדריבר מותקן וכשהוא לא מותקן. זה מתי שהדריבר מותקן http://img48.imageshack.us/img48/4798/16908567fn1.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9219/58612226lf0.jpg זה מתי שהדריבר מחוק. http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg יש למישהו הסבר לזה? או פיתרון ? תודה אור.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, אני לא יודע איך אבל פתאום הרזולוציה של המסך שלי השתנתה ל600*800 ואי אפר לשנות את זה בכלל. ניסיתי דרך הלחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, ושם אי אפשר להוזיז את הסמן על הסרגל כי יש רק אפשרות של 600*800. איך אני משנה את זה בחזרה לרזולוציה רגילה?(איך אני יכול להקטין את הסמלים והחלונות שוב?!) או איך אני גורם לזה ששוב אני יוכל לבחור בין כמה אופציות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by eyalt365,

שלום, יש לי בעית רזולוציה במחשב . ברגע שאני נכנס לכל מיני משחקים במחשב שאמורים להיות מוצגים במסך מלא ת המחשב מציג אותם במסך קטן יותר עם שני פסים שחורים בצדדים כאילו זה מציד 4:3 והמסך שלי הוא 16:9 . זה קורה לי רק במשחקים כלומר כשאני משתמש במחשב עצמו כמו אינטרנט או כל דבר אחר רואים מסך מלא. ניסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק עצמו אבל זה לא משתנה וגם בהגדרות של המחשב זה לא משנה כלום. אנא עיזור לי בבקשה , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TrytoDie,

שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים

5. Started by goldamit,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים קיבלתי והתקנתי בשמחה מחשב חדש ומהיר. את המחשב הרכבתי בהתאמה אישית והתקנתי בעצמי עם מערכת הפעלה WIN10 PRO. המחשב משמש כעמדת צפייה בסרטים שימוש כללי ולא לגיימינג, הוא ממוקם בסלון ומחובר למסך טלוויזיה של פיליפס. משום מה, הרזולוציה המופיעה במסך נראית מאוד ירודה ומפוקסלת, ולא משנה איך אני משנה את ההגדרות. מה שמוזר הוא שהמחשב הקודם שלי (שעדיין מחובר בינתיים לכניסה אחרת בטלוויזיה) המכיל חומרה דומה רק מדור ישן יותר, משדר תמונה ברורה בהרבה. נתונים על המחשב החדש: מארז IN WIN i5 7500 3.4GB 6 MB לוח ASUS H110 זיכרון 16GB DDR4 2400 כרטיס מסך מובנה של אינטל חיבור לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by magafaim,

שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Crash5,

יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liorgadidi,

שלום התקנתי על המחשב שלי את המאורר tt silent tower למעבד עכשיו במארז שלי יש מאורר בכיוון הרוח של המאורר כלומר אם האוויר של המאוורר למעבד בא מפה> אז יש לי מאורר ששואב את האוויר החוצה >מעבד >מאורר החוצה| (>=מאורר) עכשיו כעבור כמה שעות שהתקנתי את המאורר החדש אני מריח ריח מוזר מהמחשב. אני לא יודע מזה יכול להיות... יכול להיות שהמשחה שהביאו לי עם המאורר גורמת לריח... יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב... יכול להיות משהו... עכשיו אני צריך לדעת אם זה קשור איכשהו לסדר המאוררים שנתתי למעלה או בכלל למשחה... האם יש למשחות טרמיות ריח לוואי? תודה מראש ליאור .ג.

10. Started by most,

שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by yotep,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים אחד לשני עם כרטיס רשת וכבל מוצלב והמחשב שלי הוא המחשב עם המודם כאשר המחשב השני בבית מנסה לראות סרטונים באינטרנט(יוטיוב וכו') המחשב שלי עושה ריסטארט... מה יכולה להיות הבעייה ??

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  12. רציתי לדעת אם המתח הנכון למעבד הוא ה DEFAULT שיש בביוס 1.5V חוץ מזה הוא עם זוג זכרונות של קורסאייר - אלה עם הלדים והמתח שלהם הוא 2.65 אם אני לא טועה המחשב שייך לבן דוד שלי ככה שאם אני הייתי לידו בטוח הייתי פותר את הבעיה בשניה, יש מצב שהווינדוס שלו דפוק (אחרי התקנת SP2 זה רק התגבר) אההה חשוב לציין שאין שום אוברקלוק והוא נמצא על המוד הכי חלש אם תרצו לקרוא לו כך 2224MHZ או משהו דומה לזה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  14. יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by halo,

שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר? דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד? תודה לעזורים

• 15 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Mr.B,

ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by סער,

שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by nadavos,

שלום, כל משחק שאני נכנס אליו אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט כל משחק לא משנה מה אפילו משחקים ישנים כמו GTA2 המפרט שלי: Celron 1700 256 SDRAM Geforce FX5200 מה יכולה להיות הסיבה? חשוב לציין שזה לא תמיד היה ככה רק מה 3-4 חודשים האחרונים תודה

• 15 תגובות
    • 826 צפיות
  19. כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…

20. יש לי מחשב חדש (ראו במפרט שלי) והוא 2-3 פעמים בשבוע עושה ריסט לעצמו ולפעמים גם בליווי מסכים כחולים ככה סתם בלי שום קשר להפעלת תוכנה או משהו אפילו סתם גולש באינטרנט וזה קורה צרפתי קבצי DUMP שאם תוכלו לקרוא אותם משום שאני לא הבנתי אין לפי ההסבר אז אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לדעת מה הבעיה לפני שאני פונה לחנות לתיקון תודה לכל העוזרים לי שבוע טוב לכולם! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. כל איזה חצי שעה שעה יש לי ריסט ואני לא מצליח להבין ממה זה, בהתחלה חשבתי שזה ביגלל הדואל, אפילו פתחתי על זה תארד ליפני כמו חודשים כשרק קניתי את המחשב הזה . שם נאמר לעדכן ביוס אך גם עידכון ביוס לא פתר את הבעיה.. :'( ע"י הוצאה של סטיק אחד הבעיה המשיכה אבל לעיתים רחוקות יותר בממוצע של כשעה ... אבל יכול להיות מיקרים של פחות מ 10 דקות אפילו.. ועכשיו לחלק המוזר של הבעיה ... מעולם לא היה ריסט כשהמחשב בעומס.. לדוגמה שעות של NFS MW ו HL2 אתמול, או במהלך תוכנת אימוץ כל שהיא אלא לפעמים בזמן גלישה ברשת (אפילו סתם כשאני לא נוגע בכלום אלא קורא משהו..) או בשיטות בתיקיות המחשב או צפיה בסרט... ובעיקר כאני לא קרוב למחשב .. למשל אם אני מפעיל תוכנת שיטוף כל שהיא אין מצב שאני אבוא בב…

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by HoBGoblin,

כבר השארתי פה הודעה מתישהו לגבי זה אבל עכשיו יש לי חידוש... הבעיה: כאשר אני מעלה את ה- WINDOWS (אחרי שבטלתי את הריסט האוטומטי) אני מקבל את המסך הכחול ובו רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME... יש לכם מושג איך פותרים את הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  24. זה מזמן לא היה לי, מאז ששדירגתי את הביוס הדבר נעלם, אתמול החלטתי להריץ פעם ראשונה בעצמי את התוכנה 3DMark 03 PRO כדי לבדוק את הביצועים של הכרטיס מסך וכו, בזמן הרצת התוכנה בשלב ה- cpu test 2 פתאום המחשב ביצע ריסט, הטמפ של המעבד עמדה על כ- 50 מעלות, מעבד מסוג p4 2400, כרטיס מסך : Leadtek Geforce4 ti 4800 se 128 ddr, זיכרון : kingston 512mb 400 ddr, corsair 512mb 333ddr לוח אמ מסוג epox 4gea+. אין לי מושג מה הבעיה אני בטוח שזה אחד מן הרכיבים, בדקתי את הארדיסק בזמנו והתקנתי ווינדוס על ארדיסק אחר, הבעיה מזמן לא התרחשה והופתעתי לגלות שזה חוזר על עצמו בזמן הרצת התוכנה. תודה לעוזרים ונקווה שיהיו כאלו * הערה : את שאר הטמפרטורות של הרכיבים אני לא יודע איך בודקים. -----------…

25. Started by omers1,

המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.