עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by koby058,

האם צריך לחבר [glow=red,2,300]גם[/glow] את הקונקטור לשקע המסומן בתמונה????? מה שם החיבור הזה ולמה הוא נועד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  2. קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by worm,

כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by jgrab,

המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by VanGuard,

מדובר בפנטיום 3 ששכב הרבה זמן במחסן. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל להשמיע צפצפופים ארוכים ואחידים ואחרי זה שומדבר לא קורה. ניסיתי להחליף מספר זיכרונות אך הדבר לא עזר. איך אני יכול לוודא שהבעיה היא לא בלוח אם? כמו כן , האם יכולות להיות עוד סיבות?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by BENNY66,

עשיתי לי פירמוט לדיסקט פלופי כדי להכין דיסקט אתחול לוינדוס 98 ברגע שהוא מגיע ל 20 אחוז הוא נותן לי בעייה שההתקן לא מוכן מישהו מכיר את זה ויודע מה עושים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. אספר בקצרה עד כמה שאפשר. היו לי שלושה HD במחשב. שניים בחיבור SATA בגדלים של 500GB , 320GB כשמערכת ההפעלה על ה 500GB ועוד הארד דיסק ישן של 80GB בחיבור IDE. ההארד דיסק של ה 500GB הפסיק לעבוד וקניתי חדש של 2TB, התקנתי עליו וינדוס והכל היה בסדר. היום רציתי לנתק את ה HD של ה 80GB כי חבל על החשמל שהוא לוקח וגם כי יש לי הארד דיסק גדול יותר בחיבור SATA שיושב בצד. ניתקתי אותו מהמחשב ולהפתעתי קיבלתי מסך של Boot Failure והוינדוס לא עלה. ניסיתי לנתק גם את ההארד דיסק של ה 320GB ועדיין המחשב בשלו - boot failure . ניסיתי גם לנתק את כל הכבלים של כל ההארדיסקים האחרים וגם של כונן ה DVD! כלומר, מה שנשאר מחובר זה כבל חשמל אחד מהספק אל ה HD של ה 2TB וכבל SATA אחד מה HD של ה 2TB ללוח האם.…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by L1ron,

3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא .

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by elior021,

היי, חבר שלי קנה מחשב נייד ACER לפני חודש בדיוק הוא טוען שניסה להוריד קובץ במחשב וקיבל מסך כחול. הוא הביא אלי את המחשב, המחשב מגיע לוינדוס ונופל במסך כחול וכל פעם השגיאה משתנת. ניסיתי להפעיל אותו ב safe mode ללא הצלחה לבסוף הצלחתי להפעיל אותו במצב של command נכנסתי ל msconfig הורדתי את כל התהליכים אבל גם זה לא עזר, העלתי אותו עם hirens boot במיני וינדוס xp גיביתי את החומר שהיה צריך ופירמטתי את המחשב דרך השחזור של ACER מתוך ה hirens boot , לאחר הפירמוט קיבלתי את אותו מסך כחול. לפי כל מה שעשיתי אני מבין שיש פה בעיית חומרה כלשהי האם אני צודק או שניתן לעשות עוד משהו ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by beni125,

יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  11. החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by sharlly,

יש לי לפטופ של אסוס כבר שנתיים. והוא מחובר למסך חיצוני דרך חיבור ה HDMI. לפני שבוע באמצע שאני על על המחשב המסך החיצוני החשיך. חשבתי שאולי המסך החיצוני מת (כי הוא כבר הרבה מאוד זמן אצלי ) ניסיתי לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בסלון (LCD של LG בת שנה) בעזרת חיבור ה HDMI . המחשב מראה סימנים שהוא קולט את הטלוויזיה (המסך נכבה ונדלק בלפטופ) אבל הטלוויזיה רושמת שאין אות. בדקתי מה קורה עם הקול של החיבור. שמתי שיר בלפטופ ופתחתי דרך ה control panel את הבקר של הקול.... והוא מראה שהמחשב מחובר לטלוויזיה ושהוא ברירת מחדל ושהוא שולח נתונים לטלוויזיה.... הבעיה שאין שום קול שיוצא מהטלוויזיה. מה עוד אני יכול לעשות?? יש מצב שהחיבור נישרף??

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by kolokito,

שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by pazer001,

יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by eliXir,

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by VooDoo3,

היי חבר'ה .. אז ככה , תוך כדי עבודת קידוד המחשב נכבה , אבל הנורית Power שלו נשארה דולקת . כיביתי , וניסיתי להדליק מחדש , וזה היה מוזר : המחשב נדלק לשנייה , נורית Power ירוקה , מאווררים מסתובבים , ואחרי השנייה הזאת נכבה כאילו נגמר לו החשמל . כמובן שהוא לא הספיק להגיע ל POST . פירקתי את כל המחשב . לוח אם על השולחן . שום דבר לא מחובר ללוח חוץ מהמאוורר של המעבד + המעבד + הספק . עם / בלי מעבד אותה תופעה . ניסיתי להחליף ספק , אותה תופעה . גם איפוס ביוס והחלפת סוללה . לוח ECS P4VXASD2 , מעבד פנטיום 1.7 . יש למישהו רעיון יצירתי , או שהלוח הלך סופית ? בתודה מראש ,

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Supernak,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by zame,

אהלן חברה לאחרונה התקנתי ויסטה על המחשב יש לי לוח אם של msi מסוג pt8 neo-v 8237 משו כזה בזמן האחרון המחשב כל פעם קורס לי עם מסך כחול שאומר משו על זיכרון dump או על עידכון ביוס אין לי מושג מה הכוונה שם ובדיוק מה רשום כי זה סופר עד 100% ומפעיל מחדש את המחשב אני חייב עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב נוחת אחרי 10 דקות של עבודה אפילו שאני לא נוגע בו האם התקנת מערכת הפעלה מחדש תעעזור ? תודה לעוזרים ( כפיר)

21. לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by idan,

: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.