עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by snsn_1,

יש לי בעיה עם הקול במחשב הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרט במחשב אני שומע קול כמו שצריך אולם בXP אין שום קול כמו למשל כאשר מדליקים את המחשב או מכבים הסרתי את ה DRIVER של הכרטיס ולא עזר ( זה SOUND O/B ) גם במאפיניי קול סומן WINDOWS DEFULT כאשר הסימן של הרמקול בחלון הצלילים כבוי אני מיואש מה זה יכול להיות??????????

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by idan20043,

יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by shai11,

היום לא היה לי קול המחשב אז בדקתי ומצאתי שהונדוס שינה לי אתה היציאה של הכרטיס עכשיו איך אני מחזיר את זה שיפעל על השקע הירוק דחוף הינה תמונה שמסבירה את הבעייה יותר טוב [br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 19:21:59 הסתדרה הבעייה אני עשיתי שחזור תמיד עובד וסליחה על ההקפצה[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by asili,

הורדתי סרט DIVX וכשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני רואה רק תמונה ואין סאונד יש ברשתותי את הדריבר העכני של DIVX 5.0.2 ועדיין אין סאונד משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Dano,

יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by asafga,

שלום חברה אני פונה כאן לתותחי הפורום יש לי בעיה בנייד HP בעיקרון המחשב פועל דיי יפה הבעיות מתחילות כאשר אני משאיר אותו דלוק בלילה לאחר שלוש שעות להערכתי המחשב קופא המסך כמובן נכבה לאחר חצי שעה כי ככה מוגדר לו בצריכת חשמל הבעיה שהוא לא חוזר לפעולה האורות במחשב דלוקים אבל כלום לא מגיב הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את הנייד ולהדליק אותו ואז הוא חוזר לפעולה רגילה,לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב 256 DDR מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by SomeBody_IT,

מחשב נייח בהתחלה נדלק לפעמים ללא העברת מתח לאביזרים החיצוניים ,כמו כן לאחר מכן היה מתכבה לבד לאחר שימוש קצר או לא נדלק כלל , בהמשך גיליתי שהבעיה הייתה בחום המעבד בגלל שרגל אחת שמצמידה את המאוורר , נשברה איכשהו, והמאוורר טיפה רופף , ניסיתי להצמיד אותו בדרכים שונות שעזרו האופן חלקי אך הבעיה כל פעם חוזרת ואף פעם לא נעלמת כליל. יש הצעות

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by jhracham,

לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי... הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו. במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול. האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת? (לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by shloosh,

אני הולך להתשגע.. טוב היום קיבלתי את המחשב החדש שבמפרט מחשב שלי בקיצור זה X2 3800 2GB DDR 3200 PQI EVGA 7800GT DFI LAN PARTY ULTRA-D 80GB 7200RPM 8MB עכשיו התקנתי ועידכנתי את כל המחשב בדרייברים הכי חדשים שיחקתי ב-NFSMW החדש והמשחק פועל מבחינת FPS מהר מאוד אבל יש קירטועים ותקיעות כל הזמן!~!! עכשיו בדר"כ תקיעות כאלה נובעות ממעט זיכרון! אבל יש לי 2GB !!! זה פשוט לא יכול להיות..משהו לא מוגדר או לא מסודר טוב QUAKE4 גם אותו עיקרון פועל מהר אבל עם תקיעות.. אני ממש מבואס , מה לעשות!???

• 73 תגובות
    • 35k צפיות
  12. יש לי לוח אם חדש של Gigabyte עם מעבד p4 1.6 GHz. הבעיה מתחילה עם תוכנות שיתוף הקבצים (עברתי דרך sharaza , overnet ואימייול של lionetwork) אותו סימפטום - מתישהו בהרצה של התוכנה, המחשב נתקע ופשוט מסרב להשתחרר (לא Ctrl-Alt-Del ולא כלום) אלא אם כן אני מנתק את כבל הטלפון ממודם הא.ד.ס.ל, דבר אשר למעשה מיידית מנתק אותי מהאיטרנט - גם אז לוקח כ-30 שניות עד אשר החייגן קופץ מחדש עם הבקשה לחיוג מחדש והכל משתחרר. את המחשב עצמו הרכיבו בחנות, וגם אני עברתי על ההרכבה שלו. אין שום בעיה בחומרה. מרבית הרכיבים חדשים מאוד, בני פחות מחודש. האם למישהו יש הצעה - אני חושד שהמעבד לא עובד בתיאום מלא עם לוח האם (לוח האם תומך ב-FSB 400/533)

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  13. התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם כבר חודש כל מה שרואים במחשב מופיע לי עם מעין גלים שמתגברים שיש תמונה עם הבדלי צבעים גדולים. ניסיתי לצלם את זה אבל המצלמה לא תפסה את זה כל כך http://www34.brinkster.com/fentilon/problem.zip המערכת היא: p4 1700 256DDR לוח: jetway 845gpro כרטיס מסך על הלוח ספק ג'נרי 320וואט מסך Flatron LCD 563LE מערכת הפעלה ווינדוס 98 כל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי מסך אחר והבעיה נשארה ואין בעיה במסך כי הוא עובד טוב על מחשב אחר. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר והבעיה לא נפתרה. ניתקתי את הכל מהמחשב חוץ מהמינימום וזה גם לא עזר. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Levyshachar2,

יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  17. שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by BommBoomOn,

אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by shevah,

שלום לכולם, לפני מספר דקות המחשב שלי קרס באופן מפתיע, כאשר חיפשתי קובץ מיני-דאמפ ראיתי שהוא אינו נוצר, כלומר הבעיה היא לא מסך כחול מסוג כלשהו(הייתה לי בעיה כזאת בעבר, שאינה נפתרה אך נראה כאילו היא הפסיקה), פתחתי אוורסט וראיתי ש-GPU DIODE MEMIO על 90 מעלות, יש לי HD4870 של ג'יגהבייט, הכרטיס עצמו לפי אוורסט ולפי הקטאליסט על 78 מעלות, נראה לי שהמחשב קרס בגלל הכרטיס, אך כמו שכתבתי היו לו בעיות קריסה עוד לפני כן, לפי קובץ המיני-דאמפ הסיבה היא:ntkrnlmp.exe. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by eytan243,

שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by Nutone,

שלום לכולם יש לי בעיית קריסות חוזרות ונשנות, שקורות באופן אקראי. יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים מאתר היצרן (windowsXP Pro SP2). לא מצליח לגלות מה גורם לזה. מצורף קובץ DUMP, תוכלו לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by asafsee,

שלום כולם אני מנסה לעשות תריק במדפסת ישנה של מישהו זוהי מדפסת HP מדגם 690C מצאתי ראשי דיו לHP של דגם מעט שונה....אך מסדרה 6 השחור לבן מתאים יופי אבל הראש של הציבעוני שונה.....השאלה המרכזית... *** האם אפשר להחליף את המכסה של ראש הצבע שהבאתי בישן הריק שבמדפסת וע"י כך לאפשר שימוש בראש צבע החדש?? זה נראה לי קשה לפתיחה.... יש למישהו ידע? או ראיון? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.