עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sos,

שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. שלום חבר שלי הביא לי כרטיס טלוויזיה life view fly video 2000 או משהו כזה.. לא זוכר את השם המלא... היינו בבית שלו ווידינו שזה עובד.. פירקנו מהמחשב שלו שמנו בשלי התקנתי את הדרייבר לדעתי כמו שצריך והוא פשוט לא עובד!! אין לי מושג מה לעשות.. התקנתי את התוכנה ההיא שקיבלתי חיברתי ליציאה של הממיר לאיפה שיוצאת הטלוויזיה.. ניסיתי גם עם היציאה שמוציאה גם מתח אבל פשוט כלום... זה קשור לזה שיש לי יס ולא הוט או משו כזה.. כי אני פשוט כבר מת להתשמש בו... אם יש צורך אני אוסיף תמונות... תודה רבה רבה רבה מקווה שתעזרו רועי

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by ozeini,

שלום! אני לא יודע מה יש לי במחשב בזמן האחרון אבל כשאני מתקין משחקין או פותח קבצי RAR\ZAP הוא עובד כמו צב. את אותם משחקים שכרגע אני מנסה להתקין והוא טוען ים זמן הוא התקין לפני כחודש בקצב הרבה יותר מהיר, גם קובץ מסויים של RAR שפתחתי לפני כחודש במס' דקות עכשיו נפתח לי רק לאחר 40 דקות!!! אני לא יודע אם זה קשור אבל הלפתי לא מזמן את הזיכרון (מ-512MB ל-1024MB) ואולי הזיכרון הזה לא טוב או משהו. יש מצב? יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לבדוק למה זה כזה איטי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by efee123,

שלום, קורה לי מסך כחול בצורה רנדומלית לחלוטין! זה קורה אולי איזה 4-5 פעמים ביום. זה משגע אותי. לא הצלחתי לקרוא את תוכן הקבצים מקווה שתעזרו לי. צרפתי את הקבצים 3 מהיום ו-3 מאתמול. לכל אחד יש נפח שונה אז אולי אלו מספר בעיות. מבקש עזרה! תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  7. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ?…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  9. חבר'ה,המסכים הכחולים האלה כבר רודפים אותי הרבה זמן,אולי כבר שנה. ניסיתי הכל,ה-כ-ל- ואין .. שום דבר לא עוזר. הוצאתי התקני USB,אמרו לי התנגשות בין הכרטיס קול ,לכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך,והכרטיס קול מובנה על הלוח,נשארתי איתו. אח''כ אמרו לי זיכרון ווירטואלי פגום,מחקתי אותו ועשיתי חדש.. לא עזר. אח''כ אמרו לי יכול להיות התנגשות בחומרה בין שתי זכרונות 512,512 של קינג סטון 400 DDR,הוצאתי אחד לא עזר. הוצאתי גם את השני,והכנסתי אחד.. לא עזר. החלפתי לוח אם לאותו דגם,לא עזר. החלפתי ספק,החלפתי את כל המחשב בקיצור. ואין,לא עזר! ניסתי הכל,כל דבר שתגידו לי עכשיו ניסיתי. אני אעלה לפה את הקבצים של הלוגים של המסכים הכחולים.. יש איזה 40 פעמים,וזה קרה מלמעלה מ40 פעמים,ופרטמתי כבר ה…

• 50 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!! המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר.. עכשיו זה מה שקורה: לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו עריכה: הנה תמונה של הטמפ' '>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"] מה יכול להיות???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nikon,

לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by es88,

שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה עם האל-פסק שלי במשחק Black & White 2. המחשב שלי לוקח את המשחק בלי בעיות ללא ירידות FPS אף פעם אם זה חשוב. האל-פסק שלי עושה בעיה רק עם המשחק הזה... כשאני נכנס למשחק הכל עובד יפה מאוד, לאחר 10-15 דקות האל-פסק מתחיל להבהב באדום ולצפצף כמו מטורף, (ההיבהוב האדום מסמל על Battery Fault - זה מה שכתוב על המכשיר) ואני כבר לא יודע מה לעשות... לאחר איזה 5 דקות שהוא מצפצף כמו מטורף המחשב והמסך קורסים לי... מה לעשות? התופעה התחילה לפני כמה ימים, זה לא עשה לי את זה בעבר על המשחק הזה או על שום משחק אחר אפילו יותר כבד....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני צריך עזרה יש לי לוח Intel D845WN ואני צריך את דיאגרמת הפינים של החיבור לFRONT PANEL ריסט הדלקה לדים וכיוב...... תודה למי שיעזור נ.ב איך אני צוב ללוח ביוס הורדתי מהאתר של אינטל קבצים לדיסקט אני הורדתי מהאתר של אינטל את הספר של הלוח אם ואין שם שום הסבר לגביי חיבורים חיצוניים ללוח.... מוזר או שהייתה צריכה לבוא מדבקה עם הלוח הבעיה שאין לי אותה כי הלוח יד 2

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by mystikal,

שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by talisman,

קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  18. אורח corrupt
    Started by אורח corrupt,

שלום. יש בידי צורב IDE של LG שאמור להיות: 52X32X52X בצריבותיו הראשונות עשה הצורב חיל, והכל היה מצוין. עד שלפני מספר ימים החל אוכל דיסקים. מה הכוונה? כל פעם שהתחלתי צריבה (בייחוד של דיסק אודיו), הצורב תקע את כל המערכת מתי שהגיע אל בין 50 ל- 60 אחוזי סיום. (אגב, כשאני לוחץ בנקודה זו על הריסטרט, זה לא פועל, אלא רק לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה) התוכנה שאני משתמש בה היא- Nero Express. מה כבר ניסיתי לעשות? לצאת מרוב התוכניות שמעמיסות על הזיכרון, לפני הצריבה. לא עזר. להתקין מחדש את התוכנה. לא שינה. להוריד את מהירות הצריבה. לא פעל. אגב, הצורב מתפקד בסדר מבחינת קריאת דיסקים. קריאה מחודשת של הדיסקים שדפקתי מגלה ב- 60 אחוז הראשונים מהשירים הם בסדר... מה לדעתכם הבעיה?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by אליאור1,

חיברתי בין המחשב לטלויזיה התקנתי tvtool אך עדין רואים שחור לבן מה עושים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. כותרת פסדר ? יופי... ידידה שלי רכשה צורב חדש LITEON 52-32-52 לפני כשלושה חודשים, בימים האחרונים היא התלוננה על כך שהצורב לא צורב - כמשמעו בתהליך הצריבה הצורב "נתקע" ומפסיק לצרוב כשהוא ב-4% בערך. הגעתי אליה היום לבדוק את העניין. דבר ראשון כאמור בדקתי הינם החיבורים הפנימיים - /\ פסדר שנית בדקתי כי הצורב מותקן כראוי, עובד על DMA ואף הסרתי את ההתקן בכדי שהמערכת תזהה את הצורב מההתחלה - /\ פסדר שלישית ניסיתי להריץ בדיקות סימולציה לצריבה, הוא עבר את הסימולציה אך כאמור התעקב ב"סגירת" הדיסק (AUDIO\DATA) בסוף, הלכו כבר כ-10 דיסקים על ניסיונות צריבה כושלים. תוכנת הצריבה הינה עדכנית ואף הותקנה מספר פעמים לווידוי כי אין זה כשל תוכנתי - Nero 6.3.0.0 הצעתי לה מספר דברים: - למ…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש, התחלתי להתקין בו את הווינדוס אחר כך דרייברים... עכשיו בא לי בעיה... כל פעם שאני מוריד איזה התקנה או מתקין משחק זה אומר לי שהקבצים דפוקים (כל התקנה של משהו בדוק!) ואני לא מבין את הבעיה הנה דוגמאות: גם, המחשב עושה לעצמו לפעמים רסטארים ואז שאני מדליק ושלוח דו"ח שגיאות אז זה אומר לי שיש בעיה עם הדרייברים של התקן כלשהו. אני לא בטוח ששתי הבעיות קשורות אבל אולי הן כן. תדה רבה לכל העוזרים

22. Started by yanme,

חבר שלי קיבל מחשב חדש ויש בו הרדיסק סריאל אתא עשיתי לו fat רגיל והתחלתי להתקין ווינדוס xp רגיל באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך כחול ולא ממשיך בהתקנה. רציתי לדעת אם צריך לעשות משהו שונה שיש הרדיסק סריאל אתא אם זה תהליך שונה משל ide ?? ד"א הזיכרונות לא יכול להיות שהם לא בסדר כי זה מחשב חדש ולא יודע מה עוד יכול להיות בבקשה תעזרו

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by NikkieMotors,

יש לי את המחשב הבא "15.6 Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV012KIV כיוון שהנייח שלי כבר מקרתעה עברתי לנייד לשחק CSGO, ורציתי לרכוש מסך חדש עם 144HZ. רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי תתמוך בו ולא יהיה שום הגבלות. (אין לי תקציב ל G-Sync אז אני מסתפק במסך בלי)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לפני שיצאתי מהבית, כיבתי את המחשב מהחשמל מהשקע. חיברתי בחזרה, לא היה שום קול שום כלום, היה רק ריח שרוף חלש פתחתי את המארז אני מריח ריח חזק מהספק, פירקתי מהר את הספקפתחתי אותו אני רואה החוטים [שחור אדום] של המאורר דבוקים לאיזה גוף קירור משהו וריח של שרוף חזק. קיצר זרקתי את הספק כח, שמרתי את השם EZCOOL ATX 400 JSP עכשיו אין לי מושג איזה לקנות כי אין לי מושג אם יש את שלי בידיוק בחנות והאם זה משנה אם אני יקנה יותר מ 400W.? היה לי 400 בנוסף, איך אני זוכר לאן לחבר כל דבר? מהר ניתקתי הכל נבהלתי. יש אולי מדריך בנט או יוטיוב? אני ינסע מחר לאיבורי אם למישהו יש המלצה למשהו ספציפי משם אני אשמח לדגם מדויק ומחיר אם ידוע. אני יכול גם ללכת לחנות QCP משהו כזה החנות השניה המוכרת באשדוד. אנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.