עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitle22,

מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by kong5,

פשוט לחבר לאן שצריך וזהו?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by kety,

קיבלתי היום מחשב נייד ומההתרגשות הפעלתי אותו ישר כשפתחתי מבלי לקרוא את ההוראות. אחרי זה קראתי שחובה שהמחשב יטען שלוש שעות ואז להפעיל אותו רק כשהוא מחובר לטעינה. עכשיו אחרי שהטענתי אותו ואני מדליקה מופיע המפרט הטכני של המחשב וזהו לא קורה כלום. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 8.4k צפיות
  6. Started by dtechno,

איך אני יכול לחבר את המאורר השני בלי מפצל?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by Tuga,

שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה

8. Started by saharmal,

אהלן, נתקלתי היום בבעיה מוזרה במחשב - איך שאני מדליק אותו יש רעש חזק של המאווררים (כאילו מישהו נותן פול גז), אחרי כמה שניות הוא מפסיק והמחשב נדלק, יש את האפשרויות של הבוט והסטאפ. וממש לאחר כמה שניות הוא נכבה. האור במחשב ממשיך לדלוק אבל במסך אין אות. גם שאני נכנס לבוט הוא נכבה תוך כמה שניות. אני מנקה אותו בתדירות די גבוהה אז זה לא בעיה של אבק...ובכללי הוא היה בסדר גמור לפני שזה קרה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. בהתקנה מתקבלת הודעת שגיאה : -536870397 ואז יש עוד הודעה שההתקנה נכשלה וזה יוצא הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר וגם זה לא עזר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Hotline Miami,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד דגם ASUS N75SL.. בזמן האחרון יש לו בעיה מוזרה.אני צופה הרבה בסרטונים ביוטיוב,מדי פעם הסרטונים פשוט נתקעים לי.אני לא מדבר על תקיעה של כמה שניות אני מדבר על תקיעה של דקות ארוכות שתוקעות לא רק את היוטיוב אלא את כל המחשב.הכל קופא,מערכת ההפעלה לא מגיבה(8.1)כמו שאמרתי לדקות ארוכות והרבה פעמים גם צריך לעשות ריסטרט.למחשב. מה שמוזר בבעיה הזאת שזה קורה רק בדפדפן כרום.בIE ופיירפוקס זה לא קורה.עשיתי הסרה והתקנה מחדש לכל מה שקשור לפלאש במערכת הפעלה.מחקתי את כל ההיסטוריה והקוקיס עם CCleaner.עשיתי סריקה מלאה ב superantispyware וגם Malwarebytes,לא נמצאו שום מזיקים.לבסוף הסרתי את הכרום התקנתי מחדש הבעיה עדיין קיימת. Fuck That אמרתי ופירמטתי את המחשב.נחשו מה? ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Kaligula Imperar,

שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד

13. אני לא מוצא... באתר של UMAX יש את הדף הזה: http://www.umax.com.tw/download/show_cat3.asp?majcidx=2&mincidx=20 אפילו שרשום 320S, הדרייבר לא פועל, ונראה לי שזה הדריבר של 320 (בלי S), כי לא רשום את הS הזה בקובץ עצמו... טוב בקיצור... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייבר טוב??.. בתודה מראש...

14. יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by YarinD,

תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  16. לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by avivru,

חיברתי מחשב לטלויזיה באמצאות כבל HDMI אני רואה בטלויזיה ר את הרקע של המחב ללא איקונים ולא רואים חוץ מזה שום דר אחר יש למישהו רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by galigola,

שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by asaf5689,

שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by liormor,

ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by raviv1989,

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1 המחשב בקישור. האינטרנט כל הזמן מתנתק לי וגם כשהוא לא מתנתק הוא ממש איטי. איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mjnmjn,

יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ralf7253,

when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.