תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe . מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA). ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחילה אצלי סידרה של מסכים כחולים שעולים ללא שום סיבה מוצדקת. אני שואל את עצמי, מה עכשיו עשיתי לקופסה הזו?! הינה הסיפור: יום אחד בהיר ונטול תקלות לחלוטין המחשב החליט על דעת עצמו שהגיע הזמן להפתיע אותי במסך כחול ומעניין שאמר את הדברים החשובים הבאים: Error signature BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 804FAA5E BCP3 : F8981C3C BCP4 : F898193C OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 ניסיתי להבין, משום מה לא הבנתי הרבה.. לאחר פרק זמן של כמה ימים המחשב החליט להכין לי עוד הפתעה אבל הפעם שונה במקצת, כניראה כדי שלא יהיה לי משעמם מידי.. ובו היה רשום כך: BCCode : a BCP1 : B1279788 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E38AA OSVer : 5_…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כבר איזה תקופה, וזה מעיק! כל פעם השגיאה שמופיעה במסך זה בגלל nv4_disp.dll ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, אפילו ניסיתי עם דרייבר קלינר... כלום! זה עדיין ממשיך... מה אפשר לעשות עוד? העליתי את הקובץ minidump. נ.ב. הגירסאת דרייבר שאני עובד איתה היא 71.89 עריכה: המפרט שלי, משום מה לקחתי את זה בתור משהו מובן מאליו P4 3.0 ASUS P4P800 DELUXE 512 KINGSTON GAINWARD 6800GT GS ספק: Tt ButterFly 480W
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, לפני כמה שנים יצרתי מחיצה נוספת במחשב והתקנתי עליה Ubuntu שאת גרסתו אני לא זוכר ולא מצליח לאתר. עקב ניסיון לפרמט את המחשב, מחקתי את המחיצות ונכון לעכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: error: no such partition Entering rescue mode... grub rescue> המחשב לא מתחבר לוינדוס וגם דיסק הפעלה/USB לא עוקפים את ה- Loader, תמיד חוזרים למסך הנ"ל. ראיתי מספר פתרונות, כאשר היחיד שרלוונטי אלי הוא למצוא את גרסת האובונטו, להתקין אותה מחדש ואז אוכל לגשת למחשב. יש למישהו רעיון במקרה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב DELL LATITUDE E6510 עם מצלמה מובנית ואני זוכרת שלפני כמה שנים השתמשתי בה בשירותי סקייפ, מאז לא היה לי בה צורך. ניסיתי להפעיל אותה שוב בכניסה לזום וקיבלתי הודעה שהוא לא מאתר את המצלמה. ניסיתי להתקין ועדיין קיבלתי הודעה שאין לי גישה למצלמה. יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות לפני שאני נאלצת לקנות מצלמה למחשב? תודה מראש, דנה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום דבר שני: בזמן האחרון שמתי לב שההארדיסק שלי "אוכל" את עצמו,אני יודע שזה נשמע מוזר... בכול מקרה יש לי הארדיסק של 40GB שמחולק ל3 כוננים: C-9.45GB D-13.95 E-13.95 הם עובדים על FAT32. סה"כ משקל הקבצים בכונן C הוא GB4.01 אז חסרים לי עוד 5.75GB הפעולות שנקטתי: *הרצתי את האנטי ווירוס-לא מצא כלום *הרצתי אנטי ספיי וואר-לא מצא כלום *בדקתי לקבצים חבויים-לא מצא כלום אין לי כבר מה לעשות עיזרו לי בבקשה זה מרגיזזזזזזזזזזזזזזז הנה תמונות שיוכלו אולי לעזור: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה ביותר במחשב בסלון. מדובר במחשב רגיל לכל דבר, רק שהוא מחובר לטלוויזיה. יש לי מקלדת ועכבר של diNovo, שעד היום עבדו תקין לגמרי. הבעיה היא שמשום מה המחשב כל הזמן מקבל קלט מהמקלדת של התו נקודה - ".". כלומר, אם אני לוחץ על תפריט start למשל, בתיבת חיפוש מתחילות לרוץ נקודות, בלי שאני נוגע במקלדת. החשד הראשון שלי היה שהבעיה במקלדת עצמה, איזה מקש תקוע, אבל גם בלי בטריות זה עדיין קורה, וגם כשחיברתי עכבר + מקלדת רגילים ישנים, וניתקתי לגמרי את המשדר BT (הוצאתי אותו מה-USB), עדיין הבעיה קיימת. כמובן שגם ניסיתי גם ריסטרט וכל הדברים הטריוויאלים. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? אולי להסיר לגמרי את ה-BT, לא מספיק רק לנתק פיזית? או שזה לא קשור? מאיפ…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב. המחשבPAVILION G6 , הבעיה החלה לפני כמה שבועות אך הפכה לבלתי נסבלת. כאשר אני מקיש על לחצן "שש" במקלדת (לא משנה אם זה במקשים מעל האותיות או ב NUMLOCK ) המקלדת מפסיקה להגיב לכמה שניות וכדי לזכות לתגובתה אני לוחץ על כל הלחצנים עד שהיא מגיבה. הרצתי אנטיוירוס,אנטימאלוור וכד', (ניסיתי גם פתרון של שינוי ה VALUE ברג'יסטרי ) ללא הצלחה. אשמח מאד אם מישהו יציע פתרון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, עכשיו המחשב מיועד למשחקים לא יותר מידי כבדים כגון פאלקון, il-2 שדורשים מעבד יותר מכ.מסך . עכשיו הנה המפרט שלי cpu: intel e6550 m.board: gigabyte 965p-s3 mem: 2*1024gb kingston g.card:x1950pro 512mb hd: wd 160 gb sata2 case :midi -tower regular+atx 480 w עכשיו הדבר היחדי שלא קניתי חזק זה הספק הג'נריק כפי שאתם רואים הבעיות שאני נתקל בהם הם התאמצות יתר של המעבד וכתוצאה מכך קרטועים במשחקים שדורשים קצת עבודת מעבד לדוג' בהתקנה רגילה של משחק הוא מגיע ל 100% ב task manger ובמשחק פאלקון מי שמכיר הוא מגיע ל 60% משהו פה לא בסדר , ההגדרות הגרפיות שאני עובד איתם הם aa*4, af*2 ,vertical refresh on ככה שגם הכרטיס מסך לא יותר מידי מתאמץ , אני כ…
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי XP ולא רציתי שכל פעם שהמחשב עולה אני אצתרך לבחור משתמש אז לא כתבתי כלום בשם משתמש וכההתקנה הסתיימה המחשב עלה וביקש סיסמא בשביל שם משתמש בשם : admanistor משהו כזה . מי שמכיר את הבעיה ומוכן להגיד לי איך לפתור אותה אני אשמח מאוד בתודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הכרטיס בOC כבר חצי שנה פעם ראשונה שהבעיה מופיעה אך אין כל השלכות נראות לעין... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בזמן האחרון עולה לי ההודעה הזאת http://img179.imageshack.us/img179/7383/ergfta2ud2.jpg ובמשחקים (CSS?) יש קירטועים מוזרים כאלה אולי משהו לא בסדר במתחים ? http://img179.imageshack.us/img179/1310/sxzvfdxy1.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-