עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים, אז כמו שהכותרת מסבירה, לאחר כמה דקות שאני משחק בBF3 המשחק נתקע ואחרי כמה שניות מופיע המסך הכחול המפורסם שאומר שהווינדואוס מצא תקלה בחומרה וכדי למנוע נזק הוא נכבה וכו'. הנה המפרט: AMD 630 2.8@3.6 GTX 560TI 4GB RAM SEASONIC 500W אם צריך עוד משהו תאמרו. אני רק אציין שהמעבד עבר OC כמו שאתם רואים והוא עובד ככה כבר שנה בערך כולל שיחוק בBF3 בלי שום בעיה, עד עכשיו כמובן. חשבתי שאולי המעבד מתחמם מידי אז נסיתי לעשות ניקוי אבק והבעיה לא נפתרה לכן אני פונה אליכם לעזרה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, קודם כל קצת רקע... הכרטיס עובד, אני משחק משחקים די רציניים והכל בסדר גמור, כמו כן הרצתי 3DMark2005 לאיזה שעתיים ולא היו שום בעיות. הבעיה היא שמדי פעם אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. תדירות הבעיה מאוד משתנה. הכרטיס נקנה לפני שלושה שבועות ומאז קרו 3 מקרים של מסך כחול. עליי להדגיש שזה לא קורה במשחקים אלא סתם בעבודה רגילה בדסקטופ. הלכתי למקום ממנו קניתי את המוצר (KSP) ולטענתם אם הכרטיס עבר אצלי 3dMark2005 שעתיים ללא errors אז אין בעיה. מבחינתם שאני אשאיר את הכרטיס לבדיקה אבל רוב הסיכויים שהוא תקין. לטענתם, יש מצב שזה בגלל הספק כוח שלי 400W (בן שנתיים). הם טוענים שיש צורך בספק כוח חזק יותר. אפשרות שניה היא, הבורד שאצלי הוא ASUS P4S800D ובגלל שיש בו צ'יפסט ענתיקה של SI…

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by R_O_E_E,

שלום רב ! לפעמים שאני מעלה את המשחק FIFA11 בדיימון טולס, מופיע לי מסך כחול. לפעמים כשהמשחק כן עולה - הוא נתקע באמצע ואני חייב לרסט. כמו כן הייתי משחק ב- COD MW3 והכל היה עובד חלק, עד שביצעתי עדכון דרייברים לכרטיס מסך, ומאז חלקים מהמשחק פשוט לא עובדים ובועטים אותי החוצה לוינדוס. הורדתי את התוכנה DRIVER SWEEPER וניקיתי שאריות, אך התוכנה לא איפשרה לי לנקות את כל הקבצים. אחרי שמחקתי ידנית חלק מהקבצים - הורדתי את הגרסה העדכנית לכרטיס מסך, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. הורדתי את התוכנה blue screen wiew וקיבלתי 2 שגיאות, שלצערי אינני מבין מה הן אומרות נכון לעכשיו הדרייבר העדכני אצלי הוא : 301.42 אנא עזרו לי לפתור את התקלה ! אני שובר את הראש איך לפתור את זה כבר כמה ימים !…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by slimshady21,

שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך U…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. יש לי תופעה במחשב כאשר אני משחק במשחק DEALTA FORCE DOWN BLACK HAWK DOWN מתבצע לי מסך כחול יש שגיאה וריסט? רציתי בבקשה לקבל פיתרון ומתחנן לעזרה אני כבר למעלה משבועיים עם הבעייה המציקה ולא מוצא פיתרון אשמח לקבל עזרה מצוות המומחים כאן בפורום השגיאה היא: STOP 0x0000008e עשיתי בדיקה עם memtest לזכרונות (3 כרטיסים זהים של 512MB) ויצא הכל תקין. מישהו מומחה עשה הרצה לכרטיס מסך שלי HD3650 תחת מאמץ אמר הוא תקין לחלוטין. פרטים נוספים:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rebb,

טוב אז קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד והתחיל לקרוא לי "מסך המוות" . פירמטתי את המחשב וזה לא עזר. יש לי פה כמה תמונות של הבעיה: מסך כחול--- http://www.up2me.co.il/v.php?file=95569919.jpg תמונה מתוך התוכנה שנעזרתי בנעוץ ---- http://www.up2me.co.il/v.php?file=54126851.jpg אהיה רב תודות למי שיעזור לי! תודה אנשים אתם עושים עבודה מעולה!! יום טוב! עריכה: לדעתי הבעיה היא בדרייברים. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by ahinazar,

שלום לכולם, למחשב הנייד שלי מסוג לנובו Lenovo ideaPad Z500 Touch סוג מודל 20221 יש בעיה, כשאני מדליק אותו מופיע לי מסך לבן, וזהו, משם הוא פשוט נשאר לבן... תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by erix9,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ATI 4850, ומסך סמסונג 22 2253BW, הבעיה שלי שאחר זמן מסויים שהמחשב דולק ובעיקר במשחקים לשניה אין תצוגה במסך, המשחק ממשיך לעבוד ומיד שוב רואים הכל בצורה תקינה. הבהוב כזה יכול לקרות פעם בדקה או 10 פעמים בדקה ואחר כך לא לקרות כלל למשך זמן. יש לציין שהמשחק\WINDOWS הכל ממשיך לעבוד רגיל אני פשוט מאבד את התצוגה לשניה. לפחות לפי מה שראיתי המסך עצמו לא נכבה ונדלק אלא רק התצוגה נעלמת. כפי שאתם מבינים הייתי מאוד מעוניין לתקן בעיה זאת, יש למשהו רעיון ? בתודה מראש אריק.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אוקי אז ככה לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלי תחת אחריות בחנות פלונטר. היה לי gigayte r9 290 WF תקול שהוחלף בsapphire trix. לאחר שלושה ימים שהמחשב רץ הכרטיס קרס והיה לי מסך שחור שרק הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה. הייתי אופטימי חשבתי שזה סתם איזה משהו. לאחר שלושה ימים נוספים זה קרה שוב ואז התחלתי לבדוק את העיניין. לאחר בדיקה בפורומים בעיקר בחול ראיתי שזו בעיה נפוצה יחסית, וניסיתי את כל הדברים שהציעו כמו בדיקה במחשב נוסף, מחיקת הדרייבר לחלוטין תחת סייף מוד , התקנת דרייבר ישן יותר ועוד. יש לציין ששום דבר לא פתר את הבעיה, אך חוץ מהבעיה הזאת הכרטיס עובד מצויין, שקט מאוד ומריץ הכל כמו שצריך. התקשרתי לפלונטר היום הסברתי להם את הבעיה ומה שהיה להם להגיד זה שזה לא בעיה כזאת נורא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הבעיה היא כזאת: יכול להישתמש במחשב שעות ופתאום יהיה מסך שחור והמחשב עדיין עושה רעשים שהוא עובד אבל מקלדת עכבר לא מגיבים וגם אם אני לוחץ על כיבוי הוא לא מגיב חייב ריסט או ללחוץ ארוך על כיבוי ובכמה ימים האחרונים אני כבר לא יכול להיות במחשב יותר משעה גג מבלי שהוא קורס ככה אבל!!! אבל אם אני משחק הוא לא קורס..........(שיחקתי רוקטליג כמה שעות והכול עבד חלק עם שלט גם) הבעייה התחילה בווינדוס 10 לדעתי אחרי איזה עידכון שהם דחפו בכוח...ניסיתי לנתק כרטיס אחד ואז את השני וההפך ועדיין זה קרה ניסיתי להחליף ram ועדיין זה קרה...חשבתי טוב אז בטח הווינדוס דפוק עם הדריברים או משהו אז התקנתי ווינדוס 8.1 עבד ליום אחד ואז שוב התחילו אותם בעיות באותה תדירות של לפחות פעם בחצי שעה הוא קורס..…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'. הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by Toledo87,

אוקיי אז אחרחי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני כמעט בטוח שהקבל רשת תקין כי התחברתי איתו לאינטרנט דרך המודם של הכבלים ולא היו לי בעיות . אשמח לתגובות ...

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by asaf556,

לפני כחודש התחילה אצלי הופעת מסכים כחולים אז בדקתי את הזכרונות ומצאתי בהם שגיעות אז רכשתי זכרונות חדשים וזה פתר את הבעיה לשבועיים עכשיו שוב חזרו המסכים הכחולים יש לציין שהמסכים הכחולים קורים רק כאשר אני מכבה את המחשב ולא בשום מצב אחר רק בזמן תהליך הכיבוי מה יכולה להיות הבעיה ?

17. קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. מישהו יכול לבדוק לי בבקשה למה המחשב שלי מקבל מסכים כחולים בוינדוס בלי שום פעולה ? תודה לעוזרים קובץ מצורף עריכה : DUMP Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini033106-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path i…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by MDK,

פעם באיזה שבוע שבועיים פתאום באמצע גלישה \ שמיעת מוזיקה בWINAMP \ שניהם מופיע מסך כחול של WINDOWS, ואיתו תקיעה של השיר, ואני נאלץ לעשות RESTART אני לא זוכר מה רשום אבל בכל זאת אני שואל: מה יכול להיות הגורם? דבר שני: בפעם הבאה איך אני שומר את מה שזה רושם? :

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  20. זה מחשב די חדש שבקושי משתמשים בו, בזמן האחרון הוא כל הזמן נופל עם המסך הכחול שבתמונה. כל החלקים חדשים הדבר היחיד שישן וקצת מדיר שינה מעיני זה ההארד דיסק המחרחר שלי... אבל- מסכים כחולים זה בדרכ לא בעיה של דיסק קשיח לא? בכל אופן לאחר ההתרסקות הוא אומר disk read error משו כזה... אשמח לקצת עזרה לפני שאני רץ להחליף את הקשיח.. תודה!! (אין לי עוד דיסק כאן לבדוק איתו....)

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by E-Project,

שלום לכולם אני חדש אז...ככה: קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך AMD 2600+ 512 זיכרון 120G SATA 60G WD מעבד של GIGABIT KT600 GE FORCE FX5200 128DDR NVIDIA קייצר הכל הולך טוב ומהר עד שאני מפעיל משחקים כל משחק שאני מפעיל פתאום זה עושה לי מסך כחול כזה .. עם STOP 0000000X005 משו כזה ויענו אין לי אפשרות לעשות כולם חוץ מלכבות תמחשב ולהדליק שוב עדכנתי תווינדוס תדרייבים של הכ.מסך החלפתי ווינדוסים הכל SP1 SP2 עידכונים מפה ועד מחר .. דיירקט איקס 9 הכי חדש הכל .. ועדין מה אני עושה?? בבקשה מי שיודע והיה לו תבעיה שיצור איתי קשר.. או פה או באי סי קיו שעדיף לי 241825801

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. פעלתי לפי ההוראות שניתנו כאן וככתוב הקריסות קרו בגלל שני קבצים atapi.sys ntoskrnl.exe מישהו בבקשה יוכל לומר לי מזה אומר?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by RGod,

קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  24. מפרט בחתימה... מה שקרה בעיקרון זה שהמחשב כל הזמן היה מאט מאוד מאוד ובסוף נתקע בווינדוס. הדבר היה קורה שהייתי מעביר קבצים, משייט בתיקיות וכו' חשבתי שזה ההארד דיסק שהיה הרכיב הכי ישן, ולכן קניתי דיסק חדש של ווסטרן 1TB 32MB. אבל הבעיות רק ממשיכות! דוגמאות: כאשר אני צופה בסרט שקיים על ההארד דיסק, ברגע שמנסים לשלב מסוים קדימה המחשב קופא. בדרכ אחרי שהוא קופא יש מסך כחול. אותו מסך כחול מופיע גם כשאני מנסה להעביר אל המחשב קבצים גדולים, בהתחלה הכל זורם אבל בשלב כלשהו ההעברה נתקעת והמחשב קורס. ברוב הפעמים לאחר המסכים הכחולים אני עושה ריסט והמחשב מסרב לעלות עוד פעם ורושם DISK ERROR , אותו הודעה הייתה מופיע גם פעם לפני שהחלפתי לדיסק חדש. לפעמם לאחר הריסט הוא אפילו לא רושם שום הודעה ו…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  25. אהלן אנשים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המחשב שלי עושה כבר הרבה זמן מסכים כחולים, העתקתי לכם את מה שהווינדוס מראה לי כל פעם אחרי שמופיע מסך כחול: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85DD0024 BCP3: B6000000 BCP4: 00000181 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\073110-16302-01.dmp C:\Users\yonathan\AppData\Local\Temp\WER-27456-0.sysdata.xml אגב, המערכת הפעלה היא ווינדוס 7 ואני די בטוח שהוא מעודכן, אני רוצה לדעת היא מדובר בבעיה שאפשר לפת…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.