עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by theDeath,

שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…

2. יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by hike101,

שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by otmr,

חשבון הGMAIL שלי מוגדר לקבלת פקסים ממספר בזק. קבצי הפקס מגיעים כקבצי PDF אך לא ניתן להציג אותם בתצוגה מוקדמת בתוכנת האאוטלוק 2010 עקב שגיאה בסוקר PDF PREVIEW HANDLER חשוב להדגיש כי קבצי PDF רגילים כן ניתן להציג. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 17.9k צפיות
  5. שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:

6. Started by משה וחצי,

יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by oded1,

אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך.. טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שנים הוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל (הצפצופים האלה בהפרשים קבועים) מה אתה אומרים הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  9. היות ואני עומד להתקין את Windows 98 מחדש, יש לי שאלה קטנה: האם יש הבדל בין לשים את מערכת ההפעלה על Partition בגודל 2GB לבין 4GB? זאת כאשר מדובר במערכת הפעלה Windows98 וב- FAT32. אם זה בכלל משנה, אז מהו הגודל המומלץ ביותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rif-raf,

חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by doron_amedey,

שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  13. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by yan666,

ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by Orendp,

היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.

20. שלום, ברשותי מחשב בן כ3 שנים עם 32GB זכרון. אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב אבל הדגם שיש לי כבר לא קיים למכירה. אפשר בבקשה עזרה בזיהוי סוג/מהירות הזכרון שיש לי מול מה שאני מעוניין לרכוש? זה מה שיש לי היום: מהקבלה של המחשב: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R לוח אם: Gigabyte Z370 HD3P מעבד: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray מCPUZ: וגם הCPU: מה אני אמור לבחור מהרשימה? - 16GB 3000x2pcs Black ? https://www.aliexpress.com/item/32994905547.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.61d45b6azSktEx&algo_pvid=c7df6177-2154-40d2-be8e-d47744443cd0&a…

21. Started by i022052,

שלום היה בידי מחשב עובד (לא בטוח אם P4 או P3). פתאום התחיל ריח שרוף, כיביתי את המחשב ואח"כ הוא חזר לעבוד. עכשיו הוא פשוט מושבת אחרי שהיה שוב ריח שרוף. הסמפטומים הם: פעם ראשונה המחשב נדלק המאוורר של הספק עובד, אחרי כמה שניות המחשב נכבה. החלפתי ספק, המחשב לא נכבה אבל לא יותר מזה .לא משמיע צפצוף. אני מניח שזה המעבד או הלוח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא אם יש מקום לומר בודאות אם זה המעבד או הספק או שבשביל זה אני צריך לפרק אותו ולבודד את הבעיה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. משתמע מהכותרת. ניסיתי F8 מההדלקה, כדי להגיע לבחירת safe mode וכו'... ללא ההצלחה. לא מצליח להגיע למסך הזה, על אף שהמקלדת מגיבה לDEL לBIOS, ואופציות אחרות של הלוח. ניסיתי לבצע BOOT עם דיסק ווינדוס, למען REPAIR/פירמוט וכו'... במסך של השאלה האם לבצע boot מהדיסק.. זה מחכה ומציג כמה נקודות............ ולא מגיב לשום לחיצת מקש מהמקלדת. בכל המקרים המקלדת שהיא מקלדת USB, מוארת, ומגיבה כאמור במסך הראשון של ההדלקה, ובBIOS. וזהו. את הזכרונות הוא סופר במלואם. את ההארדיסק הוא מזהה כMASTER... האם הפחד הגדול שלי נכון ומדובר בלוח האם? מעבד?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  24. שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Blackend,

טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.