עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviv22222,

היי ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה ויסטה,אבל עדיין עובד כמו גדול. נראה שהיה עדכון מערכת ואז לאחר מכן המחשב נתקע.ומאז מופיע לי מסך כחול בהדלקת המחשב קראתי קצת ברשת ורשום לשים דיסק התקנה של ויסטה,אך לצערי זרקתי אותו לפני כמה חודשים. מה אני יכול לעשות לפתור את הבעיה?

• 44 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by roi777,

קניתי מאיביי סוללה לנייד אסוס ומבדיקה עם HWMonitor נראה שיש ירידת ביצועים של 5% (תמונה מצורפת). האם זה הגיוני לסוללה מקורית (OEM) חדשה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבעיה היא במחשב של חבר שלי : יש לו מעבד 2.0GHZ של אינטל על לוח של ASUS - המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (55 מעלות ב BIOS) ללא כל מאמץ. בדקתי וניקיתי את ה HS של המעבד החלפנו HSF למעבד, המתחים בסדר והמעבד לא ב OC. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by thePony,

יש לי ספק כוח בסיסי שמחוברים אליו 2 כונני DVD, כונן floppy, ו 2 הארדיסקים. הוספתי את ההארדיס השני לפני כשבוע ומאז כל כמה זמן (רנדומלי) ההארדיסק הראשון מתנתק ומופיע מסך כחול של Dumping memory. חשוב לציין שהספק מלפני שנתיים ולכן לא היה לו חיבור sata לחשמל של ההאדיסק החדש שתומך רק בחשמל sata אז נאלצתי לשים מתאם. אז עכשיו יש על כבל חשמל אחד 2 כונני DVD וfloppy. ועל הכבל השני האדיסק אחד בחיבור חשמל רגיל והארדיסק שני בחיבור חשמל sata דרך מתאם. למישהו יש פיתרון? תודה מראש ושנה טובה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by fire1ce,

מבקש המלצות לספקים זולים וטובים עד כמה שאפשר. אם אפשר אז גם להוסיף לינקים לחנויות ומחירים. שלי לצערי נשרף היום \= בזמן חירבון בשירותים.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by chlop,

יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אני לא יודע מה הולך פה! אבל הצורב שלי דפק לי 10 דיסקים והוא יחסיית חדש אני לא יודע מה עובר עליו ולמה אני צורב עם התוכנה נירו. הוא צורב מגיע ל2% בום עושה X. עכשיו רצבתי דיסק שמחתי הכל פועל טוב ויפה והינה הגיע ל52% ובום עשה X ERORR. מה אני עושה במצב כזה תראו תמונה :'( :'( :'( אני נואש לא חרם על הדיסקים? * צורב דיי חדש בן איזה 4 חודשים בערך Yamaha CRW2200E IDE - x40x10x20

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by galh_5,

שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by RoNeR,

הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by itay_izra,

בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by wooper,

היי יש לי בעיה שכל הזמן אני מכון את השעון בווינדוס ואחרי כמה שעות הוא בכלל לא מכוון לשעה הנכונה אני גם צריך כל יום לכון את התאריך לפני כמה זמן פירמטתי ועדיין השעון לא מתכון תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by yomax82,

שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by KF,

התקנתי דרייברים לכרטיס מסך INTEL HD4000 ומאז החלונות הפכו להיות ממוזערים במעבר בין הלשוניות. איך אני מחזיר את הלשוניות למצב הקלאסי שלהן , יותר נוח לי ככה. מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט תודה

17. Started by danbr,

בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by zahiz007,

בוקר "טוב" לכולם. מעצבן ממש לגלות שמחשב לא עובד על הבוקר!!! בכל מקרה. הוא עולה, בודק זיכרון... וזהו. משם מסך שחור על blink כזה מהבהב וזהו... רעיונות??? תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by nati melech,

קיבלתי לפני כמה ימים מחשב שהרכיבו בשבילי והוא עבד מצויין ואתמול הדלקתי אותו והוא פשוט התחיל להידלק ולהכבות אחרי 2 שניות והוא עושה זאת בלופים בלי הפסקה עד שאני מנתק אותו מהחשמל. לציין שאין כ''כ מושג מה הם הרכיבים חלקם ישנים וחלקם חדשים ואין לי כ''כ מושג מה לעשות. עצות מישהו😞😞😟

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idank,

הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by Money_Man,

שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. כשאני מחבר כל דבר ל- USB, הוא לא עובד. הבעיה התחילה לפני יום וחצי בערך. ניסיתי לחבר: עכבר אלחוטי, עכבר חוטי, Disk on key, והארד דיסק נייד של WD. אף אחד מהם לא עובד כשאני מחבר את התקן, המחשב עושה את הקול הזה של חיבורהתקן USB חדש, ואחרי כמה שניות מופיע לי הבלון הזה ליד השעון וכתוב בו שהדרייבר לא נמצא וההתקן לא יכול לעבוד (מצורפת תמונה של ההודעה וגם של ה- device manager) כשאני מחבר עכבר אז החיישן האופטי עובד, כלומר עובר מתח דרך ה- USB. ניסיתי לעדכן את הווינדוס ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את חיבורי ה- USB דרך ה- Bios ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים דרך ה- Device Manager- כשאני בוחר בעידכון דרייבר או ב- Scan for hardware changes אני מקבל את אותה השגיאה שיש בעיה עם הדרייבר. כמובן שנ…

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by mnir,

זאת ההודעה שקופצת לי תוך כדי עבודה וגלישה. למרות שבדיסק C נשאר פנוי 1.7 GB מתוך 185 GB. כלומר כ 10% בלבד. האם אחר ניקוי הדיסק זה יעזור?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bv_beaver,

כל פעם שאני עושה ריסטרט דרך הכפתור הווינדוס עולה אז הוא מראה מסך כחול ואז אני צריך להיכנס בסייף מוד ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ.קול ככה זה כל הזמן ואני לא חושב שזה בעייה בכרטיס HELP!!!! :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.