תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם/ן יש לי נקות אינטרנט בממד, ואני רוצה להוציא אותה משם ג בגלל הקרינה וגם בגלל הקליטה המוגבלת. מה עלי לעשות ? יש חדר בבית בו יש נקודה שבעבר היה בה חיבור לטלפון, האם אני צריכה לקחת את הכבל רשת והראוטר מהממ"ד ופשוט לחבר את הכול לנק' החדשה? או להזמין טכנאי ? תודה מראש, אביב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אלמוני, קיבלתי מהעבודה מחשב Dell מסדרת 5400 וישר שמתי לב שהגוונים האדומים הם לא "חזקים" מספיק. כל האייקונים מן היום יום שאני רגיל אליהם כגון Google Chrome - עם אדום מוזר. עדכנתי את כל הדרייברים ע"י SupportAssist של Dell. יש לי כרטיס מסך משולב של אינטל + אחד של Radeon שגם לו עדכנתי את הדרייבר. עדיין לא מצליח לגרום לצבעים של האדום להיות תקינים. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריכה עזרה. יש לי לפ טופ hp pavilion בזמן האחרון הוא באמצע העבודה עליו נכבה ספונטנית, שומעים את המאוורר עושה הרבה רעש וכעברו שניות אחדות הוא נכבה. בעת ההפעלה הוא מעלה מחדש את הווינדוס כאילו כיביתי אותו רגיל. זה יכול לקרות אחרי מס' שעות עבודה וגם יכול לקרות כל כמה דקות (כלומר מדליקה מחדש והוא נופל..) המחשב לא חדש כמעט בן 3 והבטריה חלשה אבל זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל וגם כשלא. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה, הנייד שלי גורם לי לכאבי ראש מטורפים, וגורם לי אפילו לראות מטושטש אחרי כמה זמן, גם שאני מחבר את הנייד שלי למסך מחשב רגיל זה קורה, לעומת זאת שאני מחבר אני המחשב הנייח שלי לאותו מסך מחשב לא קורה לי כלום, אין לי כאבי ראש וטשטוש, הכול תקין, המסך הוא באותה רזולוציה עם שני המחשבים(הרזולוציה ששני המחשבים ממליצים עליה), אבל שאני עם הנייד כל האייקונים והכול רחוק מאוד וקטן, ואם אני משנה את הרזולוציה אז זה מתרחב ומטשטש ולא נראה טוב בכלל. כמו כן שמתי לב לעוד משהו מוזר, שאני משנה את ההגדרות בשני המחשבים, הולך ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display ואז משנה את זה ל- 125% כדי להגדיל את האייקונים ואת הטקסט של המסך, בנייח הכול נראה תקין, אבל שאני עושה את זה עם הנייד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במחשב שלי הייתה סיסמת ביוס, וכדי לאפס אותה הוצאתי את הסוללה שעל לוח האם והחזרתי אותה אחרי כ-20 שניות. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מגיב לשום לחיצה על המקלדת עד שחלונות עולה (למשל, הוא לא מגיב למקשי החיצים שאני צריך לבחור האם אני רוצה להיכנס עם חלונות או עם לינוקס). הכפתור היחיד ששמתי לב שהוא מגיב אליו הוא del שמעביר אותי לביוס, אבל גם שם הוא לא מגיב לשום כפתור (גם לא לESC בכדי לצאת, מה שמחייב אותי לעשות אתחול). הדגם של לוח האם: rev 1.0 ,gigabyte ga-ma78gm-s2h. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח אם , בלוח יש שתי יציאות אחוריות של USB 3 . חיברתי עכשיו דיסקאוןקי של Transcand בעל USB3 והעברתי קבצים בעלי 4 GB מהמחשב לדיסק או קי . מהירות ההעברה הייתה 16MB לשניה . למה זה ככה ?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב שנה + , לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - כשאני נכנס לארמה 3 , לסרבר המחשב מדליק את עצמו מחדש , עושה ריסטארט, בלי הודעה מוקדמת . מה יכולות להיות הסיבות לדבר? בעיה של חום? חומרה? תוכנה? I5 4690k GTX 770 2 gb 8 gb ram תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים קרה משהו מוזר, אתמול הלכתי לישון וכיביתי את המחשב כמו כל לילה, היום אני קם בבוקר מנסה להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק הכוונה היא שהוא לא מקבל חשמל כלל, חשבתי אולי שהבעיה היא בחוט של הספק כוח אבל חיברתי כבל חדש של ספק כוח ועדיין המחשב לא נדלק, מה יכולה להיות הסיבה? ועוד משהו מצחיק שקרה, הוצאתי אותו לגמרי מהחשמל והתחלתי לנקות את האבק במחשב כי חשבתי שאולי האבק חסם שם איזה מקום ובגלל זה המחשב לא נדלק, קיצר התחלתי לנקות אותו ואז באמצע הניקוי הוא נתן לי חצי שניה של אורות כחולים של הלדים וסיבוב קטן של המאווררים כאילו הוא בא להידלק, אבל מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שהוא בכלל לא היה מחובר לחשמל. מה אני עושה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי עושה ריסטארט ללא סיבה , אני חושב שזה נובע מיתר התחממות של המחשב בגלל שיש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל . אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת אם המעבד או פריט אחר במחשב שלי מתחממם יתר על המידה ?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולםמחשב נייד עם windows 10 שבמדפסת ספציפית לא מצליח להדפיס חלק. כל הזמן יש בעיות עם המדפסת הזו.בהתחלה הייתה מדפסת Ricoh Aficio MPC 306 שהייתה מדפיסה לסירוגין. נבדקו כל הגדרות הרשת והכל היה תקין. הייתה בעיה שהמדפסת לא "מתעוררת" ולאחר שעדכון תוכנה למדפסת עצמה לא פתר את הבעיה, היא הוחלפה לדגם קצת יותר MPC307 אבל הבעיות המשיכו. חיברתי אותה ישירות עם USB למחשב, הבעיה נפתרה למספר שבועות אבל הבעיה חזרה והפעם, מסמכים שנשלחו כ- PDF שיש בהם תמונה לא הודפסו ונתקעו בתור (והם לא כ"כ כבדים מבחינת גודל). חלק מהם יצאו ללא התמונה אלא ג'יבריש בלבד. יש לציין שהוחלף Driver כמה פעמים במחשב וגם עכשיו החלפתי דרייבר וזה לא עזר.כשמדפיסים ממחשבים אחרים שיש להם windows 7 הכל עובד חלק. …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי 7600gt ב aquamark התוצאה היא 40 fps (בעוד לאחרים היא 70+ עם אותו כרטיס). ב 3dmark06 התוצאה היא 2700 (בעוד לאחרים היא כמה מאות אחרי 3000) ובמשחקים, פתאום יש גלים כאלה של fps נמוך, וכל הגרפיקה מורצת בצורה איטית מאוד... יש לי 1.5gb RAM, intel pentium 4 2.66Ghz. בהתחלה שהתקנתי אותו, הוא לא הביא שום אות למסך, אז הבאתי אותו לדוד שלי, הוא שינה כמה דברים בביוס ועכשיו הכרטיס קולט את המסך רק דרך חיבור DVI, דרך חיבור רגיל הוא לא קולט... אז לא יודע נראה שהוא שינה את המהירות או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב DELL 7347 כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עובד מאוד לאט,שאני פותח את מנהל המשימות הדיסק על 100% רק אחרי המון זמן יכול לקחת אפילו שעה וחצי שעתיים שהוא מתאזן ... מה אפשר לעשות?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני צורב דיסק DVD לדוגמא לא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו' כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתק ואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה... מה הבעיה יכולה להיות
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג למחשב ישן שקניתי בתאריך 08/2007 והשארתי ממנו את ה: SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד) ספק Corsair HX520W מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS כרטיס מסך Gigabyte 8800 GTS 320MB רכיבים חדשים: קניתי לוח Gigabyte H67MA-UD2H מעבד Intel Core I5 2500 Tray זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 כשפירקתי את הכרטיס מסך ועבדתי אם הכרטיס המסך O.B המחשב עובד יפה מה יכולה להיות הבעיה? (ספק כוח חלש מדי?) לאיזה רמה של משחקים יכול לעבוד הכרטיס מסך O.B? תודה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-