תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות צורב ה - DVD שלי: NEC ND-3520AW החליט להתחרפן. הוא צורב בלי שום בעייה אבל כשאני מוציא את המדיה שנצרבה ומכניס חזרה לכונן הוא לא מזהה את המדיה שהוא עצמו צרב. בזמנו עבדתי עם קושחה גרסה 3.04 ואז עברתי ל 3.05 והכל עבד. משום מה לפני כמה שבועות התחילה הבעייה, עידכנתי גם לגרסה 3.07 ואחרי זה לגרסה האחרונה של ליגי 2.05. העניין הוא שהמדיה כן מזוהה בכל מחשב אחר, רק לא בכונן המקורי שצרב אותו. אם לעומת זאת אני מכניס מדיה חדש אין לו בעייה לצרוב עליה. אני חושש שיש בעית חומרה אמיתית כי בזמן איתחול והעלאת מערכת ההפעלה הכונן בכלל לא מחפש את המדיה שבתוכו, כמו שכונן נורמלי עושה. יש למישהו פתרון לנושא או שאני צריך לקנות כונן חדש? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד מאוד לאט. למשל כאשר אני מקליד לוקח זמן עד שהאות מופיעה על המסך, או כאשר אני מפעיל קבצי וידיאו או אודיו הסרטון\שיר מקרטע בצורה בלתי נסבלת יש לציין שזה לא קורה כל הזמן. למשל עכשיו לאחר שאתחלתי את המחשב הוא רץ יחסית בסדר, ללא הרבה לאגים אך ככל שהוא פועל יותר זמן כך הבעיות הופכות ליותר תכופות עד שלאחר יום-יומיים שהוא פועל רצוף זה כבר בלתי אפשרי לעשות כלום כי הוא פשוט נתקע כל שנייה. המחשב יחסית ישן (אני חושב שרכשתי אותו לפני 5-6 שנים בערך) אך אני מטפל בו באופן די קבוע ומעדכן את החומרה לפני חודשיים החלפתי את הכרטיס מסך (הפעם השנייה מאז שרכשתי את המחשב), כל הכוננים הקשיחים נקנו בשנה האחרונה ובנוסף החלפתי את כל ששת המאווררים של המארז (…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שאני מחליף בקרוב. מכיוון שיש המון חלקים די חדשים במחשב שיעברו למחשב החדש, חשבתי להרכיב את המחשב בעצמי. גם לחסוך כסף וגם ללמוד מקרוב. האם זה מסובך? האם קל להרוס משהו בדרך? הסתכלתי במדריך באתר של תום וזה נראה די פשוט, חוץ מהשלב שצריך לשים דבק על המעבד...איך משיגים את הדבק הזה? ועוד שאלה קטנה: יש לי שני הרד דיסקים: 1.ישן 20 GIGA של SEAGATE, נראה לי שהוא 7200 2ץחדש WD 80 GIGA 8 BUFFER אני עובד עם וידאו וגרפיקה ורציתי לדעת איך לדעתכם אני צריך לעשות את החלוקה (תוכנות בHD הקטו או מערכת הפעלה , מי יהיה הMASTER וכו...) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, עשיתי את שאמרו לי (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182861.msg1580135#msg1580135 ). חיברתי הכל כמו שאמרו, ואני לא מצליח להפעיל לא אוזניות (סאונד), ולא מקרופון. אמרו במניואל לעשות משהו בהגדרות של הקול ועשיתי וזה לא עוזר. צריך לעשות משו בביוס? בבקשה עזרה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שני הקבצים נוצרו במהלך משחק בהלף-לייף אפיסוד 1 . תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי חברים לא בטוח אם זה הפורום לשאלה שלי אך יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה... יש לי מפרט מחשב : I7 2600K ASUS P8P67 8GB RAM GSKILL SNIPER ASUS GTX 580 DC2 מסך SAMSUNG LED BX2450 עכשיו השאלה שלי היא כזו.... כל פעם שאני משחק משחקים בין עם זה באטלפילד 3 , סטארקראפט 2 , GTA IV , ASSASIN CREED וכדומה.... המחשב עצמו מראה לי FPS יחסית גבוהה אך יש לי ביצועים לא טובים , תקיעות של המסך כאשר מזיזים את העכבר... בדקתי טמפרטורות והן נראות פחות או יותר סבירות בין 50-70 גם של המעבד וגגם של הכרטיס מסך.... אם אני מואריד מ ULTRA SETTINGS או מ HIGH SETTINGS זה משפר ממש קצת אך עדיין הביצעוים לא חלקים.... אני לא מבין אם המפרט שלי חלש ... מה שמאוד לא נראה לי. או אם …
-
- 63 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הכל בכותרת תודהה מראש! עריכה: זה המידע שהוצאתי דרך התוכנה CPU- Z www.karavila.net/cpuz.htm
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס לMy Network Connections ומופיע לי חיבור תחת "LAN Or High Speed Internet" כתוב IEEE 1394 Net Adpter Enabled ולא רשום כלום חוץ מזה, מה אני עושה? יצרתי התחברות באינרנט זהב וכותב לי את הError הזה כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה התחיל לפני מספר ימים. כמעט כל פעם שאני משחק במשחק, שומע שיר או רואה סרט המחשב נתקע ואפשר ללחוץ רק על reset. אם יש בדיוק מוזיקה/קול כשהוא נתקע אז יוצא ביפ לא נגמר מהרמקולים. פעם בכמה זמן זה פועל בלי להיתקע להרבה זמן... עדיין לא גיליתי את מוקד הבעיה... בהתחלה ניסיתי לשנות דרייברים - לא עזר... אחר"כ שמתי לב שהמאורר על המארז מקרטע אז ניתקתי אותו מחשש שהקירטוע גורם לזה. אחרי זה ראיתי שגם המאורר של ה- Geforce 4 Ti לא פועל בכלל והייתי משוכנע שזאת הבעיה (הכרטיס היה מאוד לוהט בגלל זה). היום - לאחר שלושה ימים המאורר הזה פתאום חזר לפעול והכרטיס כבר לא חם, אבל המחשב ממשיך להיתקע!!! הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור - בדיוק כמו שהיו תמיד. למישהו יש מוסג מה זה או איך אפשר לסדר את…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למה שאני רואה וידיו ב Windows Media Player הוא כול הזמן ניתקה (מקותע)?? תודה מראש! ???
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-