תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הנה הבעיה: ****בעיה אצל חבר שלי **** טוב אז ככה היה לי win 2000 pro . שמח וטוב לב רציתי לפרמט את המחשב אחרי הפירמוט התקנתי את הדריוורים של הכרטיס סמך שלי msi gf4 ti 4200 128 ddr . טוב התקנתי אותם עשיתי ריסטרט אבל אבוי!! הווינדוס לא עלה לי! נכנסתי ללחץ הכרטיס עלה לי המון למה לעזזל זה לא עובד לי! טוב התקנתי על 2000 xp (לא היתה לי אפשרות כניסה ל 2000 פשוט זה מיאן להכנס המחשב ניתקע). אחרי סיימתי את התתקנה הורדתי מהאתר של אנווידה את הדריברים הכי חדשים. התקנתי ועשיתי ריסרט ושוב אותה בעיה אחרי שזה מסיים לטעון הווינדוס לא עולה המסך ניהיה שחור והמחשב ניתקע! למזלי ב xp יש אפשרות שחזור דרך הדוס. אני עכשיו ב xp אבל בלי דריוורים לכרטיס! לא נראה לי שזו בעיה בכרטיס כי עובדה שהכל …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזו בעיית דרייברים/קצב רענון... קיבלתי FX5200 חדש מהקופסה (רק זמני, הלך לי הכרטיס המקורי שלי - בטיפול). הבעיה היא שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט). כשאני מוחק את הדרייברים ועובד עם דרייבר ברירת המחדל של WIN אז הכל בסדר (אבל אי אפשר לעבוד ככה... איטי ביותר). מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[קודם כל, אישית, זה נראה לי הפורום המתאים ביותר לפרסם הודעה זאת, אם אתם חולקים עלי, אני "מרשה" ( :saint:) לכם להעביר לי את הנושא לפורום המתאים יותר] ועכשיו לענייננו יש לי כ. קול Terratec Sixpack 5.1+, על מנת להתקין אותו יש את הדרייבר שצריך להתקין, ואת ה control panel (תוכנה של הכ. קול) הדרייבר התקנתי, הוא מזוהה היטב במנהל התקנים. אבל קיימות שני בעיות, שסביר להניח (לדעתי) שאחת קשורה לשניה. קודם כל עדיין קיים התקן לא ידוע שנקרא crystal soundfusion device, והוא כמובן קשור לכרטיס קול ובגלל זה, ה Control panel לא יכול להטען. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי לא כמו תמיד.. יש לכם רעיונות? טיפים? משהו ? :-\
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר שנים טובות החלטתי לפרמט את המחשב הישן שלי התקנתי במקום win me את win98se ופתחתי דף חדש הבעייה היא שהתקנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי לא מצליחה לי טוב אז ככה. על הכרטיס עצמו הציפ הוא של ati גם rage IIc כך גם היה הדרייבר לפני הפרמוט כמוכן יש מדבקה שאני חושב שאומרת שהמוצר נבנה על ידי HIS שאני יודע שיש חברה כזאת שמשתמשת בציפים של ati הורדתי דרייברים שונים במיוחד את זה של ati לכרטיס הספציפי הזה לפי הציפ ובהתקנה התוכנה סורקת את המחשב ולא מזהה את הכרטיס אני כרגע על רזולוציה של 640*480 ם 16 צבעים אנא הצילו אותי ותגידיו לי היכן אוכל להשיג דרייבר לכרטיס. דרך אגב הכרטיס נכנס בסלוט הagp.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קיבלתי את המדפסת הדי ישנה הזו מחבר לצורך הדפסת עבודה גיליתי שלמדפסת הזאת אין דרייברים ל WIN XP פה אני צריך את עזרתכם משהו הצליח להפעיל את המדפסת המדוברת CANON BJC-5100 תחת WINXP?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר זמן רב את התקלות הבאות: - מחשב נתקע לגמרי (קופא) + לפעמים ג'ליצ'ים של סאונד - BSOD עם הודעות memory management וכד' - קריסות וריסטרטים וכו'. חשדתי שמדובר בכרטיס מסך ובדרייברים שלו, אבל ליתר ביטחון החלטתי לפרמט הכל ולבודד את הבעיה. אחרי הפרמוט וההתקנה מחדש של הכל - כולל דרייברים חדשים מאתר היצרן - הבעיות ממשיכות להופיע. דבר נוסף שגיליתי הוא שהדרייברים שמומלצים ע"י היצרן מתקינים את הכרטיס הלא נכון על המחשב שלי. כלומר על המחשב מותקן הכרטיס AMD radeon R7 200 series. שזה כרטיס שונה לגמרי ממה שיש לי (sapphire HD 7770) מה עלי לעשות? היכן אוכל למצוא דרייברים עדכניים שלא מקריסים לי את המחשב כל הזמן? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה, תעבירו. התקנתי כרגע את הדרייברים החדשים של ATI עם CCC גירסא 6.6. משום מה, (אותו דבר קרה לי עם גירסת 6.5) האפשרות להיכנס לאופציה של CCC בלתי אפשרית! הפעלתי את השירות בMSCONFIG, יותר נכון הפעלתי את כל מה שקשור לATI,. כמו כן לא מופיע שום אייקון על הSYSTRAY ליד השעון.. עזרה בבקשה? איך מפעילים את זה לעזאזל...?!?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי, כשעבדתי בWIN98 המדפסת עבדה מצויין אך שעברתי ל2000 אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלה בכל פעם שאני מנסה - ההתקנה מגיעה עד לשלב שכתוב "ההתקנה מעדכת את המערכת" ואחרי זה מופיעה הודעת שגיאה כגון "CLASS NOT FOUND" וההתקנה מתבטלת . ניסיתי להוריד את הדרייברים העדכניים ביותר - ואותה הבעיה נשארת ... מה אני יכול לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט חייב את הגיים פורט שמסרב לעבוד... זה מה שקורה אחרי שגם ניסיתצי להחליף סלוט, לקבוע ערוץ אחר שאין שום דבר פנוי גם ככה, להתקין דרייבר, לבטל את הכרטיס של הלוח והכל... מה אפשר לעשות?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברי קנה לפני כשבועיים מחשב חדש AMD 2800+ על לוח משולב וזכרון 256MB (סטיק אחד בלבד), לפני שלושה ימים במחשב החל להאט את מהירות העבודה עד למצב של קפיאה כללית (רק העכבר זז אך אי אפשר לעשות דבר חוץ מאיפוס המחשב), הוא פירמט את המחשב מחדש והתקין XP והפעם אנטי ווירוס KASPERSKY (לפני זה היה לו פנדה)אך הדבר לא הועיל, ושוב הבעיה חזרה על עצמו...(לאחר כ-3 דקות של הרצת תוכנות במחשב ולא חשוב איזו תוכנה המחשב מאט וקופא), בדקתי את טמ"פ המעבד שהיא תקינה (כ-45 צלסיוס), המלצתי לו להחליף את הזכרון באחר, הוא התקין 128MBX2 המחשב עבד טוב מאוד בערך כשעתיים ואז הבעיה חזרה על עצמה אך הפעם מיד המחשב קפא.... זקוק לעזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד שכאשר אני משחק במשחק אז שהמשחק מראה שצריך ללחוץ על כפתור כל שהוא זה מראה לי את זה בג'יבריש או משהו כזה.. כנראה בגלל שה windows שלי בעברית זה קורה בכל המשחקים אססינד קריד GTA 4 וכו' איך אני אמור לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש עם הארד דיסק 320 ג'יגה של WD וכשאני מתחיל בהתקנת הווינדוס הוא לא נותן לי ליצור partition של כל ה-320 ג'יגה אלא רק של 120. מה הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה ? בתודה, גל
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב תראו הכל התחיל מתקיעות מוזורות במשחקים וכל מיני בעיות כאלה של פריזים מוזרים(לא לגמרי נתקע) אחרי שאיכשהו תיקנתי את זה עם דרייברים והחלפת הארד דיסק מ-IDE ל-SATA חדש ,ובדיקה אצל חברים שאכן התקיעות ברוב המשחקים(חוץ מ-2) הם בדיוק אותם תקיעות הגעתי למסקנה שעכשיו המחשב שלי סוף סוף תקין. הבעיה התחילה אתמול כאשר מאוורר הצ'יפסט התחיל לעשות רעש חד וחזק כאשר הוא פועל מעל המהירות האמצעית שלו. כיביתי את המחשב שיחקתי כמה שניות עם המאוורר והדלקתי שוב... המחשב עלה ולאחר זמן קצר נתקע ועכשיו גם העכבר לגמרי. עשיתי ריסט והמחשב נתקע בבוט ולא זיהה את ההארד דיסק שלי. התקיעה בבוט גם קרתה עם ההארד הישן שלי IDE(חשבתי שנדפק) ובעקבותיו החלפתי ל-SATA חדש-שניהם W.D אחרי משחק עם החוטים והחיבורים …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן intell pentium-s 133 MHZ MotherBoard- intel i430VX אני מחבר הארדיסק של 15GB הביוס מזהה והכל אבל הווינדוס מסרב לזהות.. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר כדי לבדוק אותו. החבר אמר לי שהמחשב לא נדלק. פתחתי מכסה וחיברתי הכל לחשמל כדי לבדוק תהליך הדלקה, ברגע שהדלקתי את המפסק החשמלי (של הכבל המפצל) נורת הלוח-אם נדלקת, ואז הכל נדלק לשניה (מאווררים מתחילים להסתובב,עכבר נדלק לשנייה,נורות הקיבורד נדלקים...) ואז הכל נכבה, ואז זה חוזר על עצמו עד שאני מוציא מהחשמל. כל זה קרה ללא שאני לוחץ על לחצן ההדלקה של המחשב. החלפתי ספק כוח (זאת הייתה המסקנה הראשונה שלי), חיברתי הכל לחשמל אך כלום לא השתנה (המחשב התנהג כמו שתיארתי קודם). בדקתי הכל, זיכרון כשיח ונייד,כרטיס מסך, חיבור לfront panel,הכל....אך לא עזר. בדקתי מעבד,אין סימנים של משהוא שרוף וכל המגעים תקינים. הוצאתי את כל הרכיבים הלא חיוביים, השארתי רק את המעבד, אך עדיין כל…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם חשבשבת (ניהול חשבונות, התוכנה עובדת ב-dos) שאני מנסה להדפיס משהו התוכנה אומרת: חלה תקלה מ"ס 2 כתוצאה מחוסר מקום על הדיסק. שים לב:כאשר מקרינים דוח על המסך, או כאשר מפיקים דו"ח ב-2 עותקים (או יותר) , התוכנה רושמת את הדוח על הדיסק. יש לי מחשב: celeron 500mhz ram:64mb קשיח:5gb מתוכם 3.4gb פנוי המדפסת hp2100 שמחוברת לשרת nt4 זה דחוף לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-