עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benfree,

שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by computerg,

שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה

3. Started by AFIK10000,

יש לי מעבד פנטיום 4 עכשיו איזה 3 מהברזלים האלו למטה שמתחברים ללוח אם התהקמו התעקמו עכשיו אני לא יודע מה לעשות תתנו עצות ז\ה נורא דחוף

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by Ben in Black,

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=362P3SGMHOXNK33KCBQXDC6JDB היה לי מסך כחול סעמק מחשב חדש בן יומיים זה קרה באמצע משחק דרך אגב העלתי את ה - minidump שם אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מאוד טוב תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by snirf,

קניתי מחשב חדש השבוע ו...רציתי לדעת אילו הצעות/המלצות יש לשימור המחשב בשוטף? נגיד מה כדאי לעשות על בסיס יומי/שבועי/חודשי-מבחינת ניקוי/איחוי, בדיקות למיניהן וכו'... תודה מראש

• 41 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. Started by hgecmn,

שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  7. היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. ה removewat ביטל לי את הזיוף תוכנה אבל שהפעלתי מחדש ראיתי שאני לא יכול להשתמש באינטרנט אין לי סאונד ועוד כמה דברים אבל בגדול אני לא יודע מה קרה למחשב!!! גם שחזור מערכת אני לא מצליח לעשות!! אני חייב עזרה...

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by dani007,

יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים אני יכול לשחק שעתיים,שלוש וארבע ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים על המסך... מה זה אומר? וזה לא בעיה במשחק ספציפי זה כבר קרה לי בשלוש משחקים שונים... מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. שלום, לאחרונה גיליתי שלא מותקן לי בלוח עם USB2 והלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM שאמור לתמוך בזה. ראיתי את זה לאחר שקניתי נגן חדש שהוא עובד במהירות מונמכת ואני גם מקבל הודעה שהחיבור הוא לא מהיר. עכשיו ראיתי מישהוא עם אותה בעיה כמו שלי ואותו לוח כמו שלי רק שלו כבר היה USB2 במחשב אבל לא מותקן כראוי אבל אצלי לא כתוב כלום.אני גם פירמטתי את המחשב לאחרונה וכאשר התקנתי את הדריברים קיבלתי הודעה שהUSB2 לא יעבוד טוב עד שאתקין את חבילת שרות 1 לווינדוס.המשכתי והתקנתי את כול העידכונים אבל עדיין לא מופיע לי אפילו שהתקן מותקן אצלי. ניסתי להתקין מחדש ולא עזר, אפילו ניסיתי לחפש באתר בית של MSI דריבר או פאץ כלשהוא ולא מצאתי... בבקשה עזרה עם מישהוא יודע בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיית מקום בהארד דיסק : יש לי 120 GB אבל העניין הוא שבמחיצה E: יש לי רק 16 GB מקום פנוי כאשר עשיתי ספירת "מלאי" יצא לי שאמור להיות 24 GB פנוי (מתוך 40 של המחצה) איך אפשר לתקן את הבעייה הזאת זה מעצבן נורא כי אחרי פורמט זה חוזר עריכה : מנהלים יקרים אם ת'ראד זה אינו שייך לפורום העבירו אותו אך הינני צריך פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. שלכם יבגני ל.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by dominic16,

יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  15. בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by darky,

שלום לכולם טוב הבעיה התחילה כך. המסך התחיל לרצד לאחר כמה שניות נתקע והופיעו קווים לאורך המסך, לאחר הפעלה מחדש הפעולה חוזרת על עצמה. קניתי כרטיס מסך חדש, הפעם המסך כבר לא מרצד אבל נתקע, אין לי כרגע מערכת הפעלה במחשב. ניסיתי לבצע פרמוט ולהתקין מערכת הפעלה XP, WIN7, WIN8 בכל התקנה המחשב נתקע במהלך ההתקנה ולא מגיב. ניסיתי להתקין באמצעות דיסק רגיל או ווינדוס המותקן על יו אס בי אך בכל המצבים הפעולה חוזרת על עצמה. אין לי אפשרות להעלות את המחשב מהיסבה שאין מערכת הפעלה מותקנת, הכונן הקשיח מחולק ל 2, ל C ו D, כאשר המחשב פעל בצעתי נעילה לכונן D באמצעות BITLOCKER המובנה בווינדוס 8. ברגע שאני מנסה להתקין ווינדוס מחדש אין לי אפשרות לגעת בכונן D, לא לפרמט ולא להתקין שום דב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KloCk,

בזמן שאני משחק (כל משחק) המסך נכבה על דעת עצמו (לפעמים אני פשוט רואה את כל המסך בצבע צהוב..) והמחשב לא מגיב לשום פעולה (ALT+TAB/ALT CTRL DEL) ומאלץ אותי לעשות ריסטארט בנוסף לכך אני שומע רעש מוזר ולפעמים המאוורר מתחיל לעבוד ממש מהר. למה זה קורה? המחשב חדש מאוד קניתי אותו לפני שבוע וקצת כרטיס מסך: Gigabyte nvidia gtx780 3gb oc מעבד: intel i5 4670 ספק:seasoninc 750w gold ניסיתי לעדכן את הדרייברים וניסיתי להפעיל כמה משחקים ובכולם אותה התוצאה

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. תוך כדי עבודה הופיעה לי ההודעה הזאת (במחשב של אבא שלי ) ואין לי מושג מהיכן היא הגיע. האם למישהו יש מושג במה מדובר ? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by tal5870,

שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by X1000P,

02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Asus A7N8X-E Deluxe יש לי את הלוח הזה Asus A7N8X-E Deluxe מאיפה אני יוכל להוריד את הדריבר של הSATA שלו ..קישור ישיר בבקשה!! :'(

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by iveco,

כל פעם שהכונן מחובר למחשב הוא תוקע אותו אחרי כמה דקות הנורה של הכונן הקשיח לא מפסיקה להבהב מהבהבת קבוע הכול נתקע מה שמוזר שב MHDD 4.6 הכול תקין , החלפתי את הכונן בכונן קשיח מכני רגיל סמסונג 500 גיגה והכול עובד מעולה . אני קונה כונן SSD חדש בדרך כלל אני קונה SAMSUNG יש לי אפשרות לקחת SAN DISK המחיר זול משמעותית ממנו יש גם GIGABYTE ו KINGSTON שהם זולים שווה לקחת או שעדיף להישאר עם הסמסונג ?

23. אז היה לי 1024sm 128B GT430 קניתי RX550 4GB GDDR5 ואחרי החלפה ומחיקה של הדרייברים הישנים, חיברתי את הRX550 מדליק תמחשב ויש אור ומסתובבים המאווררים אבל האור במקלדת לא נדלק ובעכבר המסך עצמו לא עולה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by RGod,

קיצר ככה :שוטטתי לי באינטרנט כאשר פתאום בלי סיבה המחשב קרס כלומר נכבה -חשבתי הפסקת חשמל אבל לא , כאשר ניסיתי להדליקו בפעם הראש- אז הוא נדלק וישר נכבה -ככה גם בשניה ,ואז בשלישית הוא נדלק נכנס ל WIN הדילקתי מוזיקה והוא נכבה פתאום . ואז הוא התחיל להדלק רגיל רק שאין תמונה כאילו הכבל לא מחובר אבל הכל מחובר והוא בכל זאת לא עולה רגיל ,פשוט מסך שחור -אין פוסט -עשיתי RESET לביוס לא עזר . ככה טמפ של מעבד באותו זמן הייתה יותר נמוכה מהחדר שלי חח סביבות ה 21 מעלות -קשיח סביב ה 30 , מעבד P4-2.6 לוח-GIGABYTE 8IPE1000 זיכרון -512 כפול -ELEIXIR כרטיסמסך-9700PRO קשיח 40 G WD ספק 400 גנרי שעובד (בן 5 שנים חח). אז ככה -הזיכרון העברתי למחשב הנוכחי ,עם P4-1.6@2.45 ,גם קשיח +9800PRO שהתחיל…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אין לי מושג איך בודקים בלנס בויסטה.....? יש השערות מה זה יכול להיות??...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.