עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. Started by ccc,

מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by tal5870,

שלום,יש לי דיסק קשיח פנימי של WD וביצעתי בדיקת דיסק קשיח ע" שתי תוכנות תמונות: והתמונה שניה מהתוכנה MHDD האם זה אומר לרוץ ולקנות חדש או להשאר איתו?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by amia1,

המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by Orong,

אהלן, ברשותי לוח אם : GA-Z68MX-UD2H-B3 זה הדף שלו באתר הרשמי של Gigabyte ושם גם תוכלו לראות את גרסאות הביוסים שקיימים ובאיזו תאריכים כל אחד יצא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3974#bios ללוח אם הזה עידכנתי את הביוס לגירסא F13 לפני מספר חודשים. כמו שאתם רואים יצאה גירסא חדשה UEFI BIOS לפני כחודש. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הביוס כשאני נכנס אני לוחץ F8 ואז יש שם את האפשרות לעשות FLASH לביוס מUSB (שאותו פירמטתי לFAT32 ולשם העתקתי את 3 הקבצים) אך לאחר שאני מנסה לעדכן הוא אכן מוצא את הקובץ המתאים לעידכון. אני לוחץ עליו ואז הוא רושם לי: bios id check error וזה מאוד מוזר, כי זה הלוח אם שיש לי. ואת גירסת F13 שידרגתי בדיוק באותה צורה. ואני לא ממש מצליח להבין מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?

8. יש לי כאן מחשב של חבר, הוא קנה ארד-דיסק SATA חדש וניסנו להתקין בו ווינדוס. הבעיה היא שאחרי שהוינדוס עולה עם הקבצי התקנה הראשוניים אני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה שיכול להיות שהארד-דיסק לא מותקן כהלכה או יש וירוסים (WTF?). ניסתי להתקין עם אותו ארד-דיסק על מחשב אחר את הווינדוס וזה עובד. כך שעשיתי לו בנתיים רק פורמט אבל אני עדיין מקבל את הודעת השגיאה הזו בכול פעם. כשהחזרתי את הארד-דיסק הישן למחשב אז המחשב עובד. נראה לי שזו בעיה בלוח אם או בדריוורים של ה SATA, ניסתי להתקין עם דיסקט של כונן A אבל לא נראה שזה עבד... למישהו יש רעיון היכן הבעיה?

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. אחרי שעות רבות של התעסקות בנסיון לתקן את המקלדת החדשה שלי שקניתי בארה"ב הרמתי ידיים בגדול הבעיה היא שמקש "H" במקלדת אינו פועל ולפעמים אחרי כמה לחיצות זורק רצף אינסופי של תווים שונים בגדול מחפש מעבדה שתוכל לעזור לי עם מקלדת שכזו!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roni18,

שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  11. שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by ass-s,

שלום! לאחרונה התקנתי על המחשב של אבא שלי WINXP. אח"כ התקנתי איזה תוכנה בדוס להנה"ח. שאני מנסה להדפיס בתוכנה בדוס לא יוצא לי עברית..... יוצא לי ג'יבריש. שכחתי לציין שאני משתמש במדפסת HP 710 עם עברית צרובה תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yarost,

אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by yz101,

ניסיתי להתקין דרייברים הכרטיס הוא של חברת LEADTEK. שום דבר לא הועיל. הכרטיס נשאר על 325MHZ לליבה ו501MHZ לזיכרונות. כשזה אמור להיות 350MHZ ו700MHZ לזיכרונות. מה אפשר לעשות, עם דרייברים האחרונים של נוידיה זה לוקח אותו רק כ5600 רגיל וכנ"ל עם הדרייברים של XP המובנים. ניסיתי לעשות את הOC לתדרים של הULTRA ידנית עם COOLBITS אבל זה רק גרם להתרסקות המערכת שלי. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by Galz0r,

סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by liav17,

אהלן חברה, יש ברשותי מסך של סמסונג T220 התקלה היא כאשר אני מחבר את כל המחשב הכול מחובר כמו שצריך מצד שמאל במסך יש לי רישום של "אנלוגי ומחלף לדיגיטל" לאחר מכן הנורה מצד ימין למטה מהבהבת משהו יודע מה התקלה? (לפעמים יש לי על המסך כיתוב עם 3 צבעים אבל המחשב לא עולה לי... חייב עזרה דחוף תודה...

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. ברצוני להוסיף דיסק פנימי קשיח של 4 טרהבייט ומעלה למחשב (עם מערכת הפעלה WIN10 pro 64 bit) מבוסס לוח אם של Gigabyte מ2010 ערכת שבבים P55 P55A-UD3R עם שבב marvel 9128 הדיסק החדש ישמש בעיקר לצורכי אחסון תמונות RAW, ולא ישמש כדיסק איתחול/מערכת בפעלה - היא יושבת על ה SSD. (כרגע מותקנים SSD למערכת הפעלה, שני דיסקים של 1T ואחד של 2T) (הביוס מוגדר כעת כ IDE - ולא AHCI - אני יודע שזו לא ההגדרה המיטבית, אבל לא בא לי להתקין הכל מחדש) א. באתר של אייבורי כתוב עבור דיסקים קשיחים 3TB ומעלה, שהם עובדים רק עם לוחות מבוססי P61 ומעלה. (באתר של KSP לא מוזכרת הסתייגות כזו בכלל, וגם לא הצורך במערכת הפעלה 64 ביט.) האם יש באמת מגבלה כזו כ…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by Lib,

טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by BigBoss9,

קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by dog_foot,

שלום! ברשותי צורב DVD של LG ושאני מכניס דיסק DVD מכל סוג שהוא (+/-/RW) הנרו מראה לי שקיבולת הדיסק היא 4.38GB במקום 4.7 עכשיו רציתי לדעת איך אני מתקן את זה? או שזה אמור להיות בכלל ככה?? תודה!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by vers,

יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by אופיר34,

שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by kobibo,

כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  25. שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.