עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי ספק וכנראה לא חיברתי נכון איזה חיבור כתוצאה מכך נוצר מצב שבו אני מחבר את המחשב לחשמל מייד מתחיל לעבוד ללא לחיצה על כפתור הפאוור היכן טעיתי :s05:

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by EagleX2,

שלום לפני כמה ימים בפתאומיות כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי נכנסתי ל dxdiag ושם היו חלקים שמסומן בהם ש direct3d ו agp texture ועוד כל מיני לא פועלים... ניסיתי להפעיל אותם אבל פשוט אי היה אפשר.... (הכפתור היה דהוי) בימים האחרונים בבכלל המחשב שלי עובד לאט ונתקע לעיתים רבות ****הערות משהו מאוד מוזר קרה לי הצלחתי לשחק max payne אבל בגראפיקה מזוויעה איטיות תקיעות וכעבור 5 דקות אני מקבל בווינדוס איכס פי הודעת שגיאה כחולה שבה רשומים דברים על קריסת bios בעיות בכרטיס מסך ו dump memory העוזר ראשון יקבל ממני 500$$$$$ אוקי? חחח עריכה: יתכן והכרטיס מסך נדפק לי? (GEforce2MX)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobi_a,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ashafir,

הנה המפרט שלי : 4 GB RAM מעבד : AMD Phenom II X4 965 3.4GHz יש לי 2 כרטיסי מסך (CrossFireX) 1. Gigabyte Radeon HD 6850 2. Sapphire Radeon HD 6850 מערכת הפעלה : win 7 64 bit לפני יום הכל עבד אצלי רגיל במחשב הוא יותר למטרת גיימינג אז המשחקים עבדו לי חלק.. מאתמול המחשב פתאום ניהיה לי עגלה לא יודע מה קרה... התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, הוצאתי תכרטיסי מסך ניקיתי אבק, חיברתי רק כרטיס אחד לבדוק אם הוא עדיין עובד לאט וכן הוא עובד לאט.. לדוגמא : אני מנסה לשחק splinter cell conviction ושמתי את ההגדרות על Meduim והמשחק בקושי זז לי זה הכל נתקע, במשחק Dirt 3 זה גם קצת נתקע לי ולפני שהמחשב נדפק המשחק עבד לי חלק... אני לא מבין מה קרה למחשב עשיתי כל דבר אפשרי לנסות לתקן אותו והוא …

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  5. יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  6. היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by oz4225,

כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. חברי הפורום שלום. היום התבקשתי להתקין מערכת הפעלה למישהו שקנה מחשב חדש - לוח P5VD2-MX של ASUS, מעבד - פנטיום 4 3GHz, דיסק קשיח - 160GB של WD, כרטיס מסך - 7300LE, זיכרון - 1GB. לפני שאני אפרט את הבעיה, אני חייב לציין שלפני פחות משבוע התקנתי מערכת הפעלה למחשב כמעט זהה (מעבד פנטיום D820 במקום הפנטיום 4) לאותו אדם (הוא קנה עוד מחשב מאותו מקום תוך שבוע, וקיבל חומרה זהה), מאותו דיסק התקנה, וכלל לא היו בעיות. טוב, זה סיפור קצת ארוך, אז אני מצטער מראש... OK, הכנסתי את הדיסק של ה XP (בלי שום SP) והתחלתי להתקין. קודם כל הדיסק הקשיח היה במצב RAW, ולכן היה צורך לחלק אותו למחיצות, אבל מכיוון שהדיסק הוא של 160GB, וה XP בלי SP לא מזהה דיסק מעל 130GB, יצרתי רק מחיצה ראשונה של 80GB ופירמט…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  13. או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by ^alon^,

שלום לכולם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... המחשב שלי כל כמה זמן מאתחל את עצמו... זה קורה באמצע משחק, כשאני רואה סרט, סתם ככה באמצע הלילה... לפעמים פעם ב20 דקות לפעמים פעם בשעה... מה אני יכול לעשות? למה זה קשור? איך פותרים את הבעיה? תודה אלון

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  15. הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by hagaym,

שלום לחברי הפורום מה יכול להיות לאחר שאני לוחץ על הפעלת המחשב המחשב נדלק. אך מופיע לי במסך תמונה של לוח האם והמערכת לא עולה . בדקתי את האר דיסק החלפתי אותו והוא תקין. ומה עוד יכול להיות הסיבה לכך . יש לציין שלא מופיע שום התראה או כיתוב אך ורק מופיע שםפ לוח צהאם תודה [br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 07:31:39 תיקון - לא מצליח אפילו להכנס לביוס מה ניתן לבדוק . יש זיהוי כרטיס מסך ולוח אם וזהו נתקע אין תגובה ל DEL ו F 2

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by Big_White,

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן. מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eladz,

היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by harara,

וואי, אני בפניקה. אתמול קפץ לי הפקק באמצע שהמחשב היה דלוק, אז החזרתי את הפקק והדלקתי שוב את המחשב, אבל איך שהדלקתי אותו הוא השמיע רעש כזה נוראי, מן זמזום חזק שלא שומעים במצב תקין. כיביתי את המחשב וניסתי להדליק אותו גם היום, אבל הבעיה המשיכה. אני לא מרגיש שהמחשב איטי מהרגיל. מה זה יכול להיות? דרך אגב, זה קרה פעם כשהייתה הפסקת חשמל והמחשב כובה בפתאומיות, אבל אחרי שכיביתי והדלקתי שוב, עהניין נפתר. מה קורה? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by semca,

שלום למומחים, קניתי מחשב חדש, שכולל :לוח אם של ABIT NF7 עם מעבד SEMPRON 2600 עם זיכרונות של ADATA 512, עכשיו,התקנתי מ"ע הפעלה XP PRP SP1 ,זה בערך העיקר ,עכשיו מתחילה הבעיה,בדקתי והסתבר לי שאחרי שאני מתקין את הדריב של לוח האם שקיבלתי עם הלוח,לאחר שהמחשב עולה,הוא נתקע ,כלומר לוקח לו כ-2 דקות עד שניתן להפעיך אותו דרך לחצן התחל,גם כאשר העכבר נמצא על שורת המשימות, רואים את העכבר שהוא תקוע, אנה מכם ,אם אפשר להבחן עבורי את מקור התקלה , ? בכבוד רב

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by shlomifounis,

יש לי שאלה קטנה יש אפשרות לחבר ללוח אם מסוג asus p4p800 e deluxe אר דיסק sata 2 16bm או אר דיסק sata 1 16mb

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by MW,

לפני חמש דקות קיבלתי מסך כחול ב WINDOWS XP רשם שם DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אמר לי לעשות ריסט...עשיתי פתאום המסך לא נדלק רק המחשב.... ניתקתי הוצאי וחיברתי שוב תכרטיס מסך הסתדר עכשיו המחשב מצפצף סתם ככה כאילו מצפצף מפסיק ומצפצף כל כמה זמן.... אני לא יודע מה קורה לו מישהו אולי יודע מה הבעיה??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by R0ck,

אהלן, הרכבתי את השילוש הקדוש הדנדש שלי וגם לאחר עדכון הביוס לגירסה 16, המעבד מזוהה ב Soft Menu III כ Athlon Xp 1833 Mhz ולא כ Athlon Xp 2500. ב Soft Menu III האפשרויות העומדות לפני הן Xp 3200 ו User Define בלבד. כמובן שעלי להגדיר את העסק ידנית דרך ה User Define. בתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות (כגון Cpuz & WcpuID, נראה שהכל מזוהה כשורה). האם גם אצלכם זה ככה?...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.