עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by HdInspect,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by tomerco,

שלום יש לי סמל במנג' דיווייס שהוא מצא חומרה חדשה אבל אין דרייברים ואין לי מושג מה זה ואמרו לי שיכול להיות שבגלל זה גם קופא לי המחשב כל כמה שעות אבל בלי קשר איך אני בודק מה זה או מסיר את זה ניסיתי לעשות uninstall להתקן אבל זה חזר רשום שזה על הפי סי איי ואין לי כלום על הפיסי איי עזרה בבקשה אני כבר חושב לעשות פורמט כם בגלל שנתקע לי

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by ethernet,

משום מה זה לא נכנס לי כונן דיוידי שלי... כשאני מכניס דיסק זה לא קורא לי את התוכן של הדיסק... למישהו קרתה בעיה דומה והוא הצליח לפתור אותה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by semca,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב חדש שיש לו בעיה של חום שמגיע ל 70 מעלות עם מעבד פנטים 4DUAL CORE 3000-775 2MB CACHE זה מחשב חדש בן שבוע ימים קנית גם מארז חדש של זלמן עם ספק 400 W מקורי זלמן חזק מאוורר זלמן חדש לגמרי עגול ענק בצבע נחושת של זלמן עלה לי 500ש"ח לוח חדש של ASUSPSN02 SLI זה לוח חדש של אסוס הכי טוב בתחום שמאפשר להריץ 2 כרטיסים XPRESS ASUS X 16 6600GT-128MB על הכרטיס מסך יש מאוורר מקורי וחזק מאוד בנוסף יש 4 מאוורים שמאווררים את המחשב בצדדים והמארז שקוף עם פתחי איוורור אלומיניום שמתי משחה טרמית חדשה בן המעבד למאוורר והכל אטום לחלוטין המאוורר עובד ועושה קצת רעש אבל עובד טוב הבעייה שהמחשב נתקע לי לפעמים בצריבה עם נרו 7 יש לי 2 צורבי DVD NEC חדשים לפעמים הוא נתקע ואני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה וכמה יציאות USB במחשב אני מחבר מאחורה את המסך שלי ומדפסת שתיהם על יציאה נפרדת כל אחד מהמסך של המחשב יש עוד יציאות של USB ושמתי לב שלפעמים כשאר אני מנתק את הפלאפון שלי N97 שמחובר למחשב וטוען ממנו מתנתקים לי כל היציאות (יש לי קורא כרטיסים שנמצא מחובר לUSB ובנוי על הפאנל של המארז)וכן המקלט של העכבר והמקלדת..רק לאחר כיבוי והשהייה של המחשב למשך 15 דקות המצב לפעמים חוזר.. מה עושים ? איך מטפלים בזה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, אתמול המחשב שלי פתאום התחיל לעשות 'לקפוא'.כל כמה זמן(לא מוגדר)המחשב שלי קופא והמסך נהיה מפוקסל. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא התחממות של כרטיס מסך,אבל אין ארטיפקטים והפריזים קורים גם כשאני סתם בדסקטופ ולא נוגע בכלל במשחקי מחשב! לפניי כחודש התקנתי 2GB זכרון פנימי נוספים,אבל מיד אחריי ההתקנה לא היו בעיות אני לא חושב שצצו פתאום בעיות אחריי חודש. בכל מקרה מה הבעייה?! לא קופץ לי שום ארור שום כלום! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Bam65,

ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. הבעיה היא במחשב סמסונג שיש בו וינדוס 8 מובנה (אם הייתי יכול להחליף לW7 בלי לאבד אחריות הייתי עושה את זה מזמן) [לינק לאתר היצרן-לדגם המחשב] זה מחשב של חברה שלי, והוא הגיע ישר בעייתי! כמעט מיד הראה סימנים של איטיות.. 90%+ של RAM בשימוש שגרם לכמעט כל דבר בערך לקרוס אחרי חיפושים באינטרנט, התגלה שתוכנית מסויימת בשם "intellimemory" שבאה מובנית עם מחשבי סמסונג שכביכול אמורה לעזור להעלות את הביצועים של הזכרון RAM פשוט עושה בדיוק ההפך, והמחשב הזה הוא לא הראשון. לאחר שהסרנו את הגורם המחשב עבד חלק וללא בעיות. במהלך הזמן המחשב נשלח לתיקון (הארד דיסק שפשוט מת) ובמהלך התיקון, הוחלף כמעט הכל, לא הבנתי למה בדיוק, כי האימות של הוינדוס צרוב על הלוח אם, או משהו כזה. בכל מקרה, חזר מתיקון, הת…

12. לפני כמה ימים הופיעה לי בעיה של מן "lagging" בתוך שירים שאני שומע ב-winamp או סרטים שמנגן עם Bsplayer (ככה הבנתי שהבעיה לא בקודקים) יש לי נסיון עם מחשבים ישנים אז בדקתי אם יש איזו תוכנה שיושבת לי על המשאבים של המערכת ואין כלום... המעבד idle ושום דבר שלא צריך להיות אינו קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הקודקים וגם כרטיס קול ואף דרייברים של הלוח אם... מבחינת האצת חומרה אצלי תמיד פעל בתצורה הרגילה של חלונות וגם אם משנה משהו זה לא עושה לי דבר... פשוט לא מצליח לתקן את התקלה הזו :s05: אני חושש שזה תקיעות כלליות כי זה לפעמים משפיע לי על העכבר... וכמובן בדקתי גם התחממות של מעבד וגם זו לא הבעיה. תעזרו בבקשה... (זה לא התאים לפורום של מערכות סאונד... חח)

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by RoverBoy,

היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by rantri,

החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by chris_u16,

יש לי בעייה במחשב השני, של המשפחה, הבעייה היא לא בכניסה של הUSB מכיוון שהעכבר מיקרוסופט עובד כאשר מחובר לUSB אבל הוא לא מזהה כמעט שום דבר חוץ ממנו. המחשב הוא P3 בעל לוח אם לא מזוהה עם צ'יפסט BX440, מותקן עליו WinXP מעודכן לגמרי והנא תמונה ממנהל ההתקנים: עריכה: לא מצליח להעלות תמונה, מקבל שגיאה Your session timed out while posting. Please go back and try again.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. קניתי 8800GT של TWINTEC ושאני מחבר אותו ללוח אז המסך לא נדלק ואם אני מוציא אותו ומעביר את הכבל של המסך לON-BOARD אז הוא כן נדלק, מישהו יודע מה עושים?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  21. המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אוקי היתה לי בעייה שהמערכת לא היתה עולה או שעולה לאט או חלקית...החלפתי מקלדת ואת המיקלדת הבעיתית הרכבתי במחשב השני זהו לבינתים ניפתרה הבעיה,וכן הבעיה עברה למחשב השני... דבר נוסף שעדין לא פתרתי,בזמן שהאימיול עובד לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ ומסנגר,יש לי רשת שמחובר בכבלRJ45 הבעייה קיימת גם בשרת וגם בתחנת קצה

23. שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  24. שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. טוב תודה לכל מי שעוזר בקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתו ואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבה ואין לי מושג ממה זה.. לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייה בקיצור תודה למי שעוזר ואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי.. וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.