תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם יודעים איפה שזה רושם מתקין את Windos אז זה נתקע על 34 דקות כבר יותר משעה וחצי ... נסיתי לעשות פורמט שוב אבל עדיין זה ככה... זה אמור להיות ככה או שיש בעיה?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שאלה ראשונה מה אתם אומרים על המסך הזה LG Flatron 795FT Plus? (יש לי טרייד אין עליו משומש) שאלה שנייה איזהזכרונות הכדי לי מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק שיתנו ביצועים מעולים אבל לא יהיו יקרים? (נגיד גג 320)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: כמו שכבר כתבתי יש לי את הלוח GA-8N SLI של גיגה בייט, מעבד INTEL-P D 2.66 1 ג'יגה דואלי 667 של גייל (שני כרטיסים של 512) לפני כמה שבועות נשרף המעבד מסיבה לא ידועה, לאחר שהחליפו את המעבד נשרף לוח האם, שכנראה מההתחלה התקלה הייתה בו, אבל לא משנה הכל הוחלף. אחרי שהחליפו אותו התחילה בעיה שהוינדאוס כל הזמן נפל (מסכים כחולים וריסטרטים עצמיים), אחרי פירמוט בכלל לא היה ניתן להתקין וינדואוס כי הוא היה נופל כל פעם. אחרי ששברתי תראש מה לעשות בסוף חיברתי את הזיכרון לא בצורה דואלית אלה בסלוטים 1-2 (במקום 1-3 שהם דואלים). מאותו הרגע הכל עבד. האם הזיכרון לא בסדר, או הלוח?! ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי להביא זיכרון אחר? עוד שאלה, כל פעם שאני לוחץ על הפעלה מחדש המחשב מבצע כיבוי וי…
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GB המחובר למחשב באופן קבוע. כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנס התהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב. הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש. (לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%, לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49). הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2. בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon II X4 640 Processor עם OC ל3.3 GHZ 460GTX 768MB לוח אם GA-MA78LMT-S2 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אלו הטמפ' בזמן מנוחה(86 למעבד): ישנם הרבה נפילות FPS במשחקים,TF2 הוא עולה ל120 ויורד ל40 גם כשאני לא עושה כלום (מסתכל עם השמיים\רצפה) ובבטא של BF3 על הגדרות גבוהות הFPS נע מ15-25,וכשהם LOW מ25 ל35.כשלדעתי המחשב אמור להריץ תמשחק הזה חלק ברזלוצייה 1650-1080 של המסך שלי בזמן מאמץ: יש לי גם בעיה אחרת כשאני מתקין משחק הRAM עולה ל90-99% והמחשב איטי בצורה בלתי נסבלת וזה נשאר ככה גם לאחר שסיימתי את ההתקנה,וצריך לעשות ריסטרט. הנה תמונה של הטסק-מנג'ר אני מתקשה להעלות תמונות איך עושים את זה בפורום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח dfi lanparty n force 4 אני משתמש בכרטיס קול המובנה פירקתי את הלוח בישביל להחליף משחה למעבד ושחיברתי בחזרה שמתי לב שאין לי קול מהרמקול הימני , כיבתי תמחשב וניתקתי את החיבורים שיש על הכרטיס קול ניסיתי לחזק אותו מעט ללוח לאחר ההפעלה מחדש , לא היה לי קול בכלל כשאני מחבר את המערכת לכניסת רמקולים האחרוית ועושה בדיקת סאונד אני כן שומע את הסאונד שאמוריםן לשמוע ברמקולים אחוריים נסיתי לעשות התקנה מחדש של הדרייבר לא עזר אין Mute בשום מקום מה לעשות ? ותודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי לוח אם כי לקודם שלי נדפק ה USB. אז אחרי שקיבלתי את הלוח אם החדש מצאתי בעיות דפוקות לגמרי... לפחות פעמים ביום נדפק הכרטיס קול ואני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יעבוד שוב. וגם לפחות פעמים קורה שפתאום כל המחשב נתקע ל5 שניות , וחוזר, נתקע שוב וחוזר ככה כל הזמן, וזה מנתק לגמרי את האינטרנט ודופק הכל... קיצר לקחתי את המחשב למעבדה של מניאקים שעובדים עלי בעינים ואומרים לי אחרי שבוע כבר שלא מצאו מה הבעיה אז כבר לקחתי את המחשב הביתה, ואחד שם אמר לי שזה בטח המערכת הפעלה... אני לא רוצה סתם לעשות REPAIR בדיסק של ווינדוס אז מישהו אולי יודע מה הבעיה ויכול להגיד לי מה זה? אני אומר 90% לוח אם. פרטי מחשב : P. 4 2.66 ghz 512 DDR MotherBoard: PS800D ASUS
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה שאני בעצם הצלחתי לפתור אותה איכשהו בלהוציא את החיבורים ולחברם מחדש המחשב נדלק ועובד נהדר הבעיה היא שזה חוזר על עצמו, ואני צריך לחזור מחדש על הפתרון, להוציא חיבורים ולחברם שוב מחדש עכשיו הפעם המחשב מתעקש לא להידלק, אני מוציא ומחבר מחדש, כלום המחשב נדלק ונכבה, ככה כל דקה או 2 דקות חוזר על הפעולה עצמו אני חושב שיש בעיה בלוח האם, דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מהו ויוו ואיך לעזאזל ניתן לנצל אותו. שאלה נוספת... התקנתי למישהו מחשב אצלי בבית עם מקלדת רגילה של קוואנטום. כאשר באתי להתקין אצלו שיש לו מקלדת סופר משוכללת של חב' מאוד לא מוכרת המקלדת לא עבדה כמעט בכלל והיתה נוררררררא איטית בוורד למשל. ובמשחקים החיצים לא הגיבו ובאופן אקראי בהפעלה הוא רשם keyboard error press f1 מה לעזאזל הפרובלם????
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרתה לי תקלה כלשהי במחשב שהצריכה פורמט, ויום לאחר הפורמט נאלצתי לפרמט שוב. לפני הפורמט הראשון גיביתי קבצים של לימודים לצערי על דיסק DVD וחשבתי שזה מספיק טוב ואוכל לפרמט. לאחר הפירמוט הכנסתי את דיסק ה DVD למחשב וניסיתי להעתיק את התכולה שלו למחשב וההליך פשוט נתקע, חזרתי על הפעולה מספר פעמים אפילו במחשבים נוספים ושוב אותו הדבר, אפילו כשאני מנסה להכנס לקבצים מתוך הדיסק עצמו הם לא נפתחים, אך יש מספר קבצים שאותם כן אפשר להעתיק ולפתוח מהדיסק עצמו. בקיצור עושה רושם שאני בבעיה רצינית, ניסיתי להעזר במגוון רב של תוכנות שהבולטת בניהן היא getmydataback שמצאה קבצים רבים שכבר שכחתי שהיו אי פעם במחשב שלי, אבל לא את התיקיות אותם אני צריך (או שהם שם ואני פשו…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קראתי שה5v- לא רלוונטי במחשבים חדשים ולא צריך להתייחס הקטע הוא שיש לי סטייה גדולה בו זה סתם בולשיט או שצריך להתייחס?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה מדי פעם המחשב שלי קורס ומדליק את עצמו מחדש ולפני זה מופיע לי מסך כחול עם משהו שכתוב שם אתם יכולים לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, נאי אנסה לקצר: התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט) קיבלתי ריסטרט באמצע( ) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה.. יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור. ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק.. מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-