תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
החלפתי את כבל ה- ide לכבל מעוגל וחמוד, לאחר החיבור של הנ"ל וחיבורי החשמל הדלקתי את המחשב, אך המחשב לעיתים מסרב לזהות את הכוננים הקשיחים ,לעתים מבקשים דיסק מערכת לביצוע בוטינג ,לעתים מבקש לעשות boot מהפלופי עקב בעיה כלשהי . המצב הוא כזה- המחשב הינו מחשב חדש בעל כונן סאטא חדיש ומחודש עם נפח של 80 ג'יגה, עליו רצה מערכת ההפעלה שאני משתמש בה כרגע והיא יותר נכון היחידה שפעילה באמת. עוד כונן במחשב הוא כונן קשיח פשוט בנפח 40 גיגא של wd ובנוסף (וכאן מגיע החלק הטריקי), כונן בעל נפח של 20 ג'יגה שעליו רצה מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם, אך משום מה, אינה פעילה. אל תאשימו אותי, זהו הטכנאי ששם לי את זה והוא עצמו נמנע מלקחת אחריות על המחדל (הכפילות המיותרת של מערכות ההפעלה). מה שניסיתי לעשות…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. במידה והנושא מתאים לפורום אחר, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. לאחרונה פירמטתי את המחשב. עד אז במשך בערך שנה הצורב DVD שלי היה יכול לצרוב דיסקים אבל לא לקרוא אותם. לכן השתמשתי ב-ISOBuster כדי לקרוא את התוכן שלהם, מה שלרוב עבד, לפעמים לא. אחרי שפירמטתי את המחשב, הצורב חזר לעבוד כמו שצריך והצליח לקרוא דיסקים בצורה נורמלית - עד שהתקנתי Nero כדי לצרוב דיסקים חדשים. מאז הוא שוב פעם לא קורא דיסקים כמו שצריך. דיסקים ישנים עוד אפשר לקרוא עם ISOBuster, אבל חדשים אי אפשר גם בעזרת ISOBuster. אבל אני יודע שהם נצרבו כמו שצריך כי אני יכול להפעיל סרטים שצרבתי בהם במכשיר DVD שלי. התקנתי גם Nero 7 וגם Nero 9 ואני לא יודע מאיזה מהם הבעיה. ניסיתי להסיר את ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים) ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזר יש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002 למישהו יש בעייה דומה? מישהו יודע מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רכשתי מסך חדש LCD מתוצרת LG. המסך עונה על ציפיותי למעט ריצוד (ויברציה/גל) שעבר מפעם לפעם בעת הגשמים החזקים שלשום. אגב, לא שמעתי רעמים ו/או ראיתי ברקים באותו הזמן. כאשר הריצוד אירע לחלקיק השניה העכבר קפא ונדרשתי ללחיצה חוזרת. לא נתקלתי בתופעה כנ"ל במסך הקודם שלי CRT. אודה על התייחסותכם.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
היה לי ארדיסק פנימי עם לא מעט סרטים, משחקים וסדרות, וכשנגמר לי המקום בארדיסק ההוא, הבאתי ארדיסק עם שטח כפול ממנו והעברתי אליו את הכל. את הארדיסק הישן שהתרוקן שמתי במגירה. עבר זמן והארדיסק החדש התקלקל ואיתו אבד כל התוכן.. כעת אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לארדיסק הישן והריק שבמגירה ולשחזר ממנו את כל הדברים שהיו עליו.. אני יודע שיש תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו, ואני מעוניין לדעת אם זה אותו הדבר גם לגבי קבצים שהועברו.. חשוב לי לציין שמאז שכל הקבצים הועברו מן הארדיסק הישן, הוא עדיין נותר ריק באותו המצב עד עכשיו מבלי שהעברתי אליו כלום.. וחשוב לי להדגיש זאת משום שהבנתי שבעייתי לשחזר קבצים שהועברו לשטח שלהם קבצים חדשים.. אז אני שוב מדגיש שלא הועבר לארדיסק הישן כלום ואני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא מעבד טוב בשביל משחקים כבדים כמו קרייסיס 2 מטרו 2033 באטלפילד 3,אסינס קארד החדש... ביחד עם כרטיס HD5770 ו4 ג'יגה זיכרון ראם ומערכת הפעלה 7 הוא גם משתלם ביחס למחיר המופקע שלו? הוא עולה בסביבות ה740 עד 800 שעם מחיר כזה אפשר להוסיף עוד 200 שקל ולהביא I5 2500K עם מכפלה פתוחה לאוברקלוקים,אבל צריך להחליף לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה חברים ישבתי לתומי במחשב פתאום בלי שום דבר כל התוכניות התחילו להיסגר במחשב עד שנאר רק הרקע במחשב, עשיתי ריסט כמה פעמים כיבתי את המחשב ועדיין הוא לא זיהה את ההארדיסק הוצאתי וניקתי את החיבור החשמל מההארדיסק והכל עבד מדובר בהארד דיסק די חדש משהו כמו חודש מסוג: MAXTOR-120GB 7200/133 (8MB) ויש לציין שהיום שידרגתי היום את הכבלים של המחשב מרגילים לעגולים, תודה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה : עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
-
- 14 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עוד מחשב יותר ישן בבית החלקים העיקריים שלו זה מעבד- intel p-4 2 ghz זיכרון- 256 ddr כרטיס מסך- g-force4 mx 440 הבעיה היא שבכל משחק קטן למשל(airxonix,gta 2) הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום ואחרי כמה זמן הוא קופץ למסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll ואז צריך לעשות ריסט עשיתי uninstall וניסיתי את הדרייבר שקיבלתי עם המחשב וגם את הדרייבר מהאתר של nvidia וזה עדיין עשה את הבעיות בדקתי את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחקים והוא עובד טוב מאוד ! והמשחקים האלה עדיין נתקעו ופעם הכל עבד ואפילו משחקים כבדים וזה התחיל לקרות בתקופה האחרונה וגם ניסיתי לפרמט ולא עזר אז מישהו יכול להגיד אולי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מאוד ישן (פנטיום 2 450) שעד אתמול נדלק ועבד. אחרי שהזזתי אותו ממקום אחד לשני, המסך לא נדלק, המחשב מן הסתם לא עולה ונשמעים צפצופים קולניים חזקים. ניסיתי להוציא כרטיסים ולחבר אותם טוב יותר, חיזקתי כבלים וכלום לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-