תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש כאן יש לי מחשב יחסית ישן . שנת 2011 עובד מעולה . צופה בו במסך 50אינצ' 4K . גם משמש אותי לצפייה בTV הרזולוציה של לוח האם היא HD . לא 4K . השאלה שלי . אם אני ירכיב בפנים כרטיס מסך 4K רזולוציה גבוה . האם כרטיס מסך יוצאי רזולצויה גבוהה. גם שלוח האם הוא רק 1920H . כמובן שהסרט משודר ב4K . או שצריך להחליף גם את לוח האם ל4K ? תודה לעונים
-
- 42 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
חברים שלום במחשב שלאחי נשמע פיצוץ גדול פתחתי המחשב לא נראה נזק מה יכול להיות אשמח לקבל הדרכה לבדיקות ודרך טיפול בברכה :s05:
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכונן CD מזהה רק חלק מהדיסקים שאני מכניס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו חבר'ה .. כבר כמה זמן יש לי כל חצי שעה - שעה בממוצע מסך כחול דבר אשר ממש מייאש אותי בעבודה על המחשב! ובכן אני חייב עזרה בנושא .. עכשיו המפרט מחשב שלי הוא: מעבד - פנטיום 4 3 גיגה הרץ ליבת פרסקוט זיכרון - 512X2 = 1 GB כ.מסך - גיפה 5200FX הארד דיסק - 80 GB SATA בטכנולוגיית ה RAID לוח אם - MSI PT-NEO 880 ספק - 500WATT נראה לי של ATX עכשיו ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחד לבד (כל פעם ניסיתי אחד אחר) ועדיין המסכים הכחולים נמשכים ככה שזה לא בעיית זיכרון. הספק הוא יחסית חדש אז לא נראה לי שזה בעיה שלו .. וחוץ מזה הטמפ' של המעבד,הארד דיסק ולוח האם הטמפ' הם בממוצע ולא גבוהיים וגם המחשב מנוקה יסודית מאבק מבפנים. גם המחשב מנוקה מבחינת וירוסים,ספיוורים,מפתחות רגיסטרי שגויים וכ'ו וגם המחש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל השבוע שיחקתי BF4 הכל רץ חלק, ULTRA HIGH, פתאום אחרי שבוע ה FPS התחיל לרדת, לרמות שאי אפשר לשחק בכלל, אני מצרף תמונה מ GPU-Z בזמן מאמץ (BF4 עובד) . תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה במידה ויש מישהו שיכול לעזור רכשתי מדפסת שהיא גם סורק וגם מכונת צילום - מסוג LEXMARK דגם 2650X , הבנתי שהדגם הוא לא חדש אבל הוא יכול לתמוך במערכת של WIN 8.1 משום אני מנסה לחפש דרייבר מעודכן שתומך בWIN 8.1 ולא מצליח , אני מנסה להתקין את המדפסת על המחשב ולא מצליח , המחשב לא מזהה אותה אשמח לעזרה והדרכה בהתקנת המדפסת הזו תודה רבה גיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי האחרון המחשב הותיק שלי (בן 5) התחיל לעשות בעיות. בעיקרון, הוא פשוט לא נדלק. מבחינתו כפתור ההדלקה הוא קישוט למארז. עכשיו, למחשב יש מערכת אל פסק (גם כן ישנה, מן הסתם), שלא עשתה בעיות עד כה. בנוסף, יש לי כרטיס מסך radeon 9000, מעבד athlon X2400, לוח אם k6 (מסוג דגם שאני לא זוכר). בכל מקרה, כבר הרבה זמן שהמחשב התחמם יתר על המידה (טמפ' מעבד הגיע לסביבות 70 מעלות כל הזמן, טמפ' מערכת כללית כ-50), והכנסתי למארז שני מאווררים חזקים (באופן זמני, עד שאחליף את כל המאווררים במערכת). עכשיו, מאז התקלה בשישי החלפתי ספק לספק זמני שהיה לי, שהחזיר את המחשב לחיים. לא עבר יום (באמת, פחות מ-24 שעות!), והתופעה חזרה על עצמה. כעת המחשב מושבת לחלוטין, ולא מגיב. אני לא בטוח, אב…
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי מיקרופון חדש היום. באתי לחבר אותו למארז מאחור, אך שמתי לב לפתע שכל החריצים לכניסה של אודיו תפוסים ע"י מערכת הרמקולים שלי (לוג'יטק 5.1). האם מישהו יודע דרך איזו כניסה אני אמור להכניס את התקע של המיקרופון? תודה מראש! תומר.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2. ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו) אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם המיפרט של המחשב שלי: AMD 64 BIT 3700 לוח אם של GIGABYTE כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37 בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן. הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה). הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום שאני פותח את המחשב בטעינה של הווינדו לפני אני מקבל הודעה BOOTMGR והמחשב לא עולה. הבנתי שאני צריך לעשות WINDOW REPAIR. אבל הבעיייה המוזרה שאני לא מצליח לעשות BOOT הוא לא טעון לי דיסקים ב CDROM אפילו שהגדרתי אותו בBIOS. ההודעה הזאת צצה לי לפני שהוא טוען את הCDROM ואני אפילו לא יכול להכנס למצב פירמוט.. =\ מה אפשר לעשות?... תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי. יש לי בעייה מוזרה - צריך את עזרתכם. המחשב עובד בחצי מהירות - חלונות נפתחים לאט (ממש רואים את החלון נפתח לאט), דפי אינטרנט, פלאש - הכל... אפילו MP3 מתנגן בחצי מהירות. כל המדדים נראים נורמליים לחלוטין, CPU נמוך (Q6600) אין בעיית זיכרון (4Gb), השעון מראה את השעה הנכונה, המחשב בכלל לא מתאמץ... התקנתי windows מחדש על הארד דיסק אחר ע"מ לשלול בעייה של תוכנה או דיסקים אבל זה עדיין קורה, גם על התקנה טרייה. הורדתי ועדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (8800GT) וגם לא עוזר. אובד עצות... יש למישהו רעיון???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, חיברתי 2 מסכים חיצוניים למחשב נייד, סך הכל 3 מסכים. מידי סוף יום אני מכבה את המסכים ומוריד את הצג של המחשב הנייד. למחרת אני מרים את הצג של הנייד ומדליק את המסכים ומה שקורה זה שספציפית אחד המסכים (ניד מסך מספר 2) הוא ברירת מחדל זאת אומרת שכל מה שהשארתי פתוח במסך 1 או 3, עובר למסך 2 כאשר מדליק את המסכים ואת מחשב הנייד. כאשר דלוק במהלך היום זה לא משתנה והכל טוב, זה קורה רק בעת הדלקת המסכים וצג המחשב. את המחשב נייד אני לעולם לא מכבה אלא פשוט מוריד את הצג ומרים למחרת. באף מקום לא מצאתי שמסך 2 הוא הראשי.. אשמח לפיתרון.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להעלות את המחשב עם Disk on key ? במקום עם דיסקט איתחול. ואם כן איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי דיסק קשייח חדש של סאמסונג, חיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים.. והפעלתי את המחשב, לאחר טעינה של בערך 10 דקות הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של המערכת (אני לא מבין משהו אנגלית) הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ולחצי אנטר. עכשיו עולה לי דרך הדיסק של הוינדוס, ואומר לי שהוא לא מצא דריברים של הדיסק הקשייח (שוב, אני לא מבין כל כך אנגלית בעע.) בקיצור ניסיתי ריסט כמה פעמים וזה, לא פעל.. אחר כך הוצאתי את הדיסק הקשייח החדש, הפעלתי תמחשב והכל פעל כרגיל כאילו לא קרה כלום. אני צריך הסבר בבקשה, איך להפעיל את הדיסק החדש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-